Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Kommer an på formålet. Skal jeg grille noe kjapt med høy varme bruker jeg vanlige grillkull, er det store stykker som krever legre grilltid bruker jeg briketter.

Altså grillkull gir høy varme, ulempen er brenningstid.

Mens briketter gir mindre varme men lengre brenningstid.

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/29387-grillmat/page/2/#findComment-1022799
Del på andre sider

ojojoj selom eg e stappmett etter kveldsen her no! så sier eg bare, DAMN, noen so vil lage sparerips t meg eller?? såg insane gdt ut! men e redd ikke tålmodigheten min hadde holdt ut i 4 timer m å vente på maten mens den godgjør seg :p

Begynn etter lunsj. Bare kos å sitte ute med øl mens man griller :p

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/29387-grillmat/page/2/#findComment-1022945
Del på andre sider

Jeg kutter alltid ALT jeg har av grønnsaker og legger de på grillen Brokkoli, champignon, pastinakk, avocado, squash, paprika, cherrytomater, søtpotet, løk, mais (for de som spiser det) osv. Det som er så digg med grill er at nesten ALT kan grilles, kun fantasien kan stoppe deg. Da kan du jo for eksempel lage deg en form for grillet "wok"! :)

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/29387-grillmat/page/2/#findComment-1022993
Del på andre sider

Annonse

Jeg lager oftest enten Grillspyd, eller hjemmelaga hamburgere :)

Beste måten jeg lager grillspyd på er å kutte opp grønnsaker i passe biter (tomat, squash, løk, paprika, mais, osv osv), hiver alt oppi en brødpose, heller på hjemmelaga marinade og rister rundt.. og lar det ligge en stund.

Så kutter jeg opp kjøtt / fisk / kylling, og marinerer dette. Og så lager jeg separate spyd med grønnsaker og kjøtt (da kjøtt som regel skal ha litt ekstra steketid.

Evnt så er det bare fyre en karbonadedeig, ett egg, krydder etter ønske, og så lage et par tykke hamburgere :D

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/29387-grillmat/page/2/#findComment-1023071
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...