Jump to content

oDDi2k

Members
 • Content Count

  82
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by oDDi2k

 1. Njæææ, når det gjelder slanger så er det ikke det å bli bitt jeg freaker ut av, bare måten de beveger seg på, hvordan de ser ut. Vil seff ikke bli bitt heller, men ta f.eks bueorm, den kan ikke drepe meg, jeg kan drepe den, likevel så er jeg fortsatt livredd. Kan jo være underbevisstheten min da, så du har sikkert helt rett Dere som har høydeskrekk, hvor høyt skal dere opp før dere føler sterkt ubehag?
 2. Alt av slanger/ormer evt tannleger, like jævelig begge deler.
 3. Har du sett på sidene til Olympiatoppen? Mener å ha lest et par gode artikler der:)
 4. En ting skal du ha, når du først skeier ut så gjør du det med stil :-D
 5. Hadde særlig nøyd meg med ett stykke av den kaka der
 6. Det har du helt rett i. Men, du spurte om 10 mandler var godkjent som frokost. Iallefall slik jeg tolker førsteposten din, og tror de fleste er enige at det ikke teller. Er drit dårlig på frokost sjæl jeg ass
 7. For å si det kort og konsist; Nei. Det er langt i fra nok. Lag deg en bolle med lettkokte havregryn, melk, 10 mandler og bær/frukt - Så tar du med deg en banan som du spiser så fort du orker.
 8. Tror ikke jeg regnes som overvektig, 190cm/98kg. Tusen takk for svar
 9. Spis på vanlige Diners, Dennis, wendys osv, så lar du ett måltid være salat. Men, husk å be om dressing on the side.. Ellers så får du dressing med ett hint av salat.
 10. oDDi2k

  Dagens Glade

  Veide meg i dag, ikke turt det siden jeg startet med trening, gått ned 10kg, 1-2 strl i bukser og gått i fra 70 til 112.5 i serier på bøyen. Og snart sitter 8 pullups. Godt å se ting går den rette veien.
 11. Okey, hvordan finner jeg ut hvor mye carb / fett jeg bør spise mens jeg går i underskudd for å bevare muskelmasse, har lagt meg på 2gr protein pr kg +/-.
 12. En ting jeg ikke skjønner er at hvis Gud skapte mennesket i sitt bilde (Altså da, tolker jeg det slik han vil at menneskene skal være) hvorfor i all verden skapte han da bare ikke menn uten forhud?
 13. Liker Jordbær fra TN:) keen på å prøve noe nytt til å ta på dager jeg ikke trener
 14. Hvorfor har ikke vi mennesker pels/fettlagre som gjør det mulig for oss å leve uten klær? Er det så enkelt som at våre forfedre kom fra varmere strøk?
 15. Jeg _tror_ ikke du forbrenner aaalt for mye fett under trening, men at du henter energi fra "lagrene" dine, men at det er hvileforbrenningen etter endt økt som tar knekken på fettet.
 16. Litt carbs før trening, så proteiner etter trening, typ kylling, tunfisk o.l, men dette er det nok andre enn meg som kan svare bedre på. Men, det er slik jeg gjør det iallefall
×
×
 • Create New...