Andy Skrevet 29. mai 2014 Skrevet 29. mai 2014 Dere som har litt peiling på grilling, hva slags kull bruker dere, og hvorfor? Eller bruker dere evt kokosbriketter ol.? Siter
dude Skrevet 29. mai 2014 Skrevet 29. mai 2014 Kommer an på formålet. Skal jeg grille noe kjapt med høy varme bruker jeg vanlige grillkull, er det store stykker som krever legre grilltid bruker jeg briketter. Altså grillkull gir høy varme, ulempen er brenningstid. Mens briketter gir mindre varme men lengre brenningstid. Siter
Karoline84 Skrevet 29. mai 2014 Skrevet 29. mai 2014 ojojoj selom eg e stappmett etter kveldsen her no! så sier eg bare, DAMN, noen so vil lage sparerips t meg eller?? såg insane gdt ut! men e redd ikke tålmodigheten min hadde holdt ut i 4 timer m å vente på maten mens den godgjør seg Siter
Raptorial Skrevet 29. mai 2014 Skrevet 29. mai 2014 "Karoline84 skrev: ojojoj selom eg e stappmett etter kveldsen her no! så sier eg bare, DAMN, noen so vil lage sparerips t meg eller?? såg insane gdt ut! men e redd ikke tålmodigheten min hadde holdt ut i 4 timer m å vente på maten mens den godgjør seg Begynn etter lunsj. Bare kos å sitte ute med øl mens man griller Siter
Karoline84 Skrevet 29. mai 2014 Skrevet 29. mai 2014 hehe, tja.. vet fremdeles ikke om eg har ro i ræva t slikt Siter
LiseSJ90 Skrevet 29. mai 2014 Skrevet 29. mai 2014 Jeg kutter alltid ALT jeg har av grønnsaker og legger de på grillen Brokkoli, champignon, pastinakk, avocado, squash, paprika, cherrytomater, søtpotet, løk, mais (for de som spiser det) osv. Det som er så digg med grill er at nesten ALT kan grilles, kun fantasien kan stoppe deg. Da kan du jo for eksempel lage deg en form for grillet "wok"! Siter
XtrM Skrevet 30. mai 2014 Skrevet 30. mai 2014 Jeg lager oftest enten Grillspyd, eller hjemmelaga hamburgere Beste måten jeg lager grillspyd på er å kutte opp grønnsaker i passe biter (tomat, squash, løk, paprika, mais, osv osv), hiver alt oppi en brødpose, heller på hjemmelaga marinade og rister rundt.. og lar det ligge en stund. Så kutter jeg opp kjøtt / fisk / kylling, og marinerer dette. Og så lager jeg separate spyd med grønnsaker og kjøtt (da kjøtt som regel skal ha litt ekstra steketid. Evnt så er det bare fyre en karbonadedeig, ett egg, krydder etter ønske, og så lage et par tykke hamburgere Siter
runforit123 Skrevet 30. mai 2014 Skrevet 30. mai 2014 Jeg skal grille i dag og har laget satay peanøttsmørsaus med kylling som jeg setter på spyd og skal grille LiseSJ90 1 Siter
LiseSJ90 Skrevet 30. mai 2014 Skrevet 30. mai 2014 http://www.sol.no/mat/grill/ Her fant jeg MYE jeg skal prøve i sommer! XtrM 1 Siter
LiseSJ90 Skrevet 30. mai 2014 Skrevet 30. mai 2014 "oDDi2k skrev: Regnes rista brød som grilling? alt er relativt Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.