Jane Skrevet 5. januar 2012 Del Skrevet 5. januar 2012 Kan ikke komme på noe utsalgssted i Stavanger. Angusen er feitere enn feks. Charolais oksene, så karbonadedeigen blir automatisk litt feitere. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2766-bindevevsprotein-s%C3%B8ppel-i-karbonadedeig/page/4/#findComment-91710 Del på andre sider Flere delingsvalg…
VegarL Skrevet 5. januar 2012 Del Skrevet 5. januar 2012 Fikk svar fra mattilsynet angående bindevevsprotein, og er som flere sier her. "Hei og takk for din henvendelse! Muskelsener og hinner består av det vi kaller bindevev, dette holder musklene på plass. Bindevev er en type protein som har mindre ernæringsmessig verdi enn muskelprotein. Tidligere var det et krav at bindevevsandelen av protein ikke måtte overstige 20% (kjøttdeig), dette kravet finnes ikke lenger i regelverket. Bindevev er en del av kjøttet og er på ingen måte skadelig eller uheldig å få i seg, det har bare en litt mindre ernæringsmessig verdi en muskelprotein." Sungrazer og Vegard L 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2766-bindevevsprotein-s%C3%B8ppel-i-karbonadedeig/page/4/#findComment-91832 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vegard L Skrevet 5. januar 2012 Del Skrevet 5. januar 2012 Flott at du tok deg bryet med å sjekke opp i saken! Jeg vil da gå utifra at når de snakker om ernæringsmessig verdi så tenker de på biotilgjengeligheten, altså hvor lett det tas opp. Når det gjelder aminosyresammensetningen, er det som tidligere nevnt gunstig å få i seg også dette proteinet! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2766-bindevevsprotein-s%C3%B8ppel-i-karbonadedeig/page/4/#findComment-91860 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jester Skrevet 5. januar 2012 Del Skrevet 5. januar 2012 Kan ikke komme på noe utsalgssted i Stavanger. Angusen er feitere enn feks. Charolais oksene, så karbonadedeigen blir automatisk litt feitere. Det hørtes magisk ut! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2766-bindevevsprotein-s%C3%B8ppel-i-karbonadedeig/page/4/#findComment-91862 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 5. januar 2012 Del Skrevet 5. januar 2012 Jeg pleier å ha entrecôte av Charalais i kjøleskapet... Den er best syns jeg Lite fett i forhold til vanlig okse. LITT muskuløs i forhold til vanlig okse hehe Pinglo og Sungrazer 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2766-bindevevsprotein-s%C3%B8ppel-i-karbonadedeig/page/4/#findComment-91877 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pinglo Skrevet 5. januar 2012 Del Skrevet 5. januar 2012 Uansett, jeg ser ikke det helt store problemet med MUK. Vi syter og klager over vår overflodsmentalitet der vi kaster mat og ikke utnytter alt. Så når vi endelig faktisk utnytter alt på kyllingskrotten, så er det galt også, fordi det er skåret med en maskin og ikke av en mann med kniv. Det er ikke på noen måte farlig å spise MUK, og det gir vel så god næring som det andre kjøttet. Det smaker hoggorm. Dét er det store problemet. Jane 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2766-bindevevsprotein-s%C3%B8ppel-i-karbonadedeig/page/4/#findComment-91883 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 5. januar 2012 Del Skrevet 5. januar 2012 MUK eter jeg ikke.. ISJ... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2766-bindevevsprotein-s%C3%B8ppel-i-karbonadedeig/page/4/#findComment-91895 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nano Skrevet 5. januar 2012 Del Skrevet 5. januar 2012 HVAH?! Sier dere at Spagetti a la Capri med MUK-boller og MUK-pølser ikke er godt!? Vegard L 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2766-bindevevsprotein-s%C3%B8ppel-i-karbonadedeig/page/4/#findComment-91917 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 5. januar 2012 Del Skrevet 5. januar 2012 HVAH?! Sier dere at Spagetti a la Capri med MUK-boller og MUK-pølser ikke er godt!? ÆSJ... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2766-bindevevsprotein-s%C3%B8ppel-i-karbonadedeig/page/4/#findComment-91923 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jester Skrevet 5. januar 2012 Del Skrevet 5. januar 2012 HVAH?! Sier dere at Spagetti a la Capri med MUK-boller og MUK-pølser ikke er godt!? Det er faktisk så godt at jeg har begynt å kværne matsøppla mi med pose og alt. Nydelig for pølser, farser osv Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2766-bindevevsprotein-s%C3%B8ppel-i-karbonadedeig/page/4/#findComment-91948 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Espen Espelund Skrevet 5. januar 2012 Forfatter Del Skrevet 5. januar 2012 HVAH?! Sier dere at Spagetti a la Capri med MUK-boller og MUK-pølser ikke er godt!? Alt blir godt med litt natriumglutamat Sungrazer og Vegard L 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2766-bindevevsprotein-s%C3%B8ppel-i-karbonadedeig/page/4/#findComment-91990 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.