Jane Skrevet 5. januar 2012 Skrevet 5. januar 2012 Kan ikke komme på noe utsalgssted i Stavanger. Angusen er feitere enn feks. Charolais oksene, så karbonadedeigen blir automatisk litt feitere. Siter
VegarL Skrevet 5. januar 2012 Skrevet 5. januar 2012 Fikk svar fra mattilsynet angående bindevevsprotein, og er som flere sier her. "Hei og takk for din henvendelse! Muskelsener og hinner består av det vi kaller bindevev, dette holder musklene på plass. Bindevev er en type protein som har mindre ernæringsmessig verdi enn muskelprotein. Tidligere var det et krav at bindevevsandelen av protein ikke måtte overstige 20% (kjøttdeig), dette kravet finnes ikke lenger i regelverket. Bindevev er en del av kjøttet og er på ingen måte skadelig eller uheldig å få i seg, det har bare en litt mindre ernæringsmessig verdi en muskelprotein." Vegard L og Sungrazer 2 Siter
Vegard L Skrevet 5. januar 2012 Skrevet 5. januar 2012 Flott at du tok deg bryet med å sjekke opp i saken! Jeg vil da gå utifra at når de snakker om ernæringsmessig verdi så tenker de på biotilgjengeligheten, altså hvor lett det tas opp. Når det gjelder aminosyresammensetningen, er det som tidligere nevnt gunstig å få i seg også dette proteinet! Siter
Gjest Jester Skrevet 5. januar 2012 Skrevet 5. januar 2012 Kan ikke komme på noe utsalgssted i Stavanger. Angusen er feitere enn feks. Charolais oksene, så karbonadedeigen blir automatisk litt feitere. Det hørtes magisk ut! Siter
Jane Skrevet 5. januar 2012 Skrevet 5. januar 2012 Jeg pleier å ha entrecôte av Charalais i kjøleskapet... Den er best syns jeg Lite fett i forhold til vanlig okse. LITT muskuløs i forhold til vanlig okse hehe Sungrazer og Pinglo 2 Siter
Pinglo Skrevet 5. januar 2012 Skrevet 5. januar 2012 Uansett, jeg ser ikke det helt store problemet med MUK. Vi syter og klager over vår overflodsmentalitet der vi kaster mat og ikke utnytter alt. Så når vi endelig faktisk utnytter alt på kyllingskrotten, så er det galt også, fordi det er skåret med en maskin og ikke av en mann med kniv. Det er ikke på noen måte farlig å spise MUK, og det gir vel så god næring som det andre kjøttet. Det smaker hoggorm. Dét er det store problemet. Jane 1 Siter
nano Skrevet 5. januar 2012 Skrevet 5. januar 2012 HVAH?! Sier dere at Spagetti a la Capri med MUK-boller og MUK-pølser ikke er godt!? Vegard L 1 Siter
Jane Skrevet 5. januar 2012 Skrevet 5. januar 2012 HVAH?! Sier dere at Spagetti a la Capri med MUK-boller og MUK-pølser ikke er godt!? ÆSJ... Siter
Gjest Jester Skrevet 5. januar 2012 Skrevet 5. januar 2012 HVAH?! Sier dere at Spagetti a la Capri med MUK-boller og MUK-pølser ikke er godt!? Det er faktisk så godt at jeg har begynt å kværne matsøppla mi med pose og alt. Nydelig for pølser, farser osv Siter
Espen Espelund Skrevet 5. januar 2012 Forfatter Skrevet 5. januar 2012 HVAH?! Sier dere at Spagetti a la Capri med MUK-boller og MUK-pølser ikke er godt!? Alt blir godt med litt natriumglutamat Sungrazer og Vegard L 2 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.