Gå til innhold

Akutte smerter i overgang fra hofte til lår!?


Cre*tive

Anbefalte innlegg

Startet for ca fire uker siden. Merket litt ubehag ved trening, men har hatt litt småvondter da jeg er ny innen styrketrening (4 mnd). Noen timer etter trening gikk jeg normalt bortover gulvet da en akutt smerte ilte fra hoftekam og ned til lysken. :cry: Det er så vondt at foten bare svikter. Dette har nå begynt å skje noen ganger daglig. Merker lite til det utenom, men litt om jeg ligger og forandrer stilling på foten. Merker lite eller ingen forandring ved trening. Er bare disse akutte smertene som kommer, og jo flere av dem det er i løpet av en dag dess mer merker jeg til det når jeg er i ro..

Noen som har noen tanker om hva det kan være, og hva jeg kan gjøre for å bli bedre?:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hos lege?? Hva kan de gjøre da egentlig?:) Er det ikke bedre med fysio eller noe? :)

Lurer egentlig på om jeg skal fortsette treningen som før, eller om det er noe jeg ikke bør gjøre!? :confused:

Siden ingen her vet hva som er galt med deg, er det ingen som heller kan si hva du bør og ikke bør gjøre. Anbefaler å få det sjekket hos fysio e.l., inntil videre er det fornuftig å anbefale deg å unngå ting som gjør vondt ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Utfordringen blir å stadfeste akkurat hvor smerten din kommer fra :) Sjansene er store for at andre som evnt. har hatt smerter rundt hoftekammen slik som deg har hatt det av ulike årsaker da det finnes veldig mange muskler og annet støttevev i dette området, så jeg ville uansett ikke hørt på andres erfaringer her inne på akkurat dette da sjansene er for store til at smertene har et annet opphav enn hos deg. Håper du skjønner hva jeg mener :)

Jeg slår meg sammen med de over å sier at du burde oppsøke en fagperson. Jeg heller mer over til en naprapat/osteopat enn en fysioterapaut, men det er bare min personlige mening. Hvis du føler smerten ikke er muskel/ledd-relatert så burde du selvfølgelig oppsøke din fastlege :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hei. Jeg kjenner meg igjen i din beskrivelse. Jeg fikk dette av dårlig løpeteknikk og løping i nedoverbakke. Gikk til legen, men han bare fnøys av hele saken, så der var det ikke mye hjelp å få. Så jeg begynte å trene yoga, og trene mer på løpeteknikk, og det har hjulpet meg veldig. Nå har jeg ingen plager med dette lengre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har hatt det problemet i nesten 1år, fikk 5 kortison sprøyter til lite hjelp, og ser ut som hofta er konstant hovent. Jeg begynte til fysio,smertefullt som faen, men

viste seg å være slitasje og betennelse ned til kneet. Strålinger. Vist jeg sitter for lenge eller sykler for lenge, så går lysken i fullstendig lås til jeg får strekt det litt.eneste som har hjulpet meg, er fysioterapeut og trening,mest styrke som ble lagt opp til meg. Ut i fra min erfaring, så anbefaler jeg fysioterapi. Lykke til og god bedring, må bare ha tålmodighet til det her:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg ville i alle fall oppsøkt for tidlig enn for sent. Når du først har fått slike smerter er det en grunn til det. Smerter oppstår sjelden bare helt ut av intet. Med andre ord er det noe som må gjøres annerledes/endres på for at det ikke skal gjenta seg. Var jeg deg ville jeg ha snakket med en fagperson!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...