Gå til innhold

Mortensdatter

Medlemmer
 • Innholdsteller

  29
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Mortensdatter

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 12. jan. 1990

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei! sitter her, 1 uke med fri og all mat fantasi er forsvunnet helt. holder på å lager opp en middagsplan for 2 på ei uke, har tirs,ons,tors,lør,søndag igjen. Skulle trenge tips! Han spiser da en smule mer enn meg... Men har å gå på, er 3 pakker karbonadedeig Veldig mye kyllingfilet Laks pasta, pitabrød, ris, alt er i grovt Masse salat liggende. så om noen har tips å komme med, vennligst rop ut! tar i mot all råd og tips og oppskrifter!
 2. går mye av her nå. nå måler jeg ikke opp, kaster oppi sånn ca ish til en shaker evt litt mer - Jordbær - Bringebær - Mango - cocos strø - eplejuice Bruker cocos i det meste her. men bruker også - Ananas - blåbær - mango - Bringebær - Frukt yoghurt-
 3. Lykke til! Heier på deg!
 4. Rundt 37,5t igjen til torsdag! Det går fort, ettersom man sover litt også
 5. Mortensdatter

  Dagens Glade

  Endelig fått eget soverom, endelig min egen seng,varmepleddet,dobbeldyna og 5 putene! etter 2mnd i en seng på stue! 30kvm på to kvinnfolk er litt trangt:p endelig litt privatliv etter 4mnd uten! Er god blå og støl etter en utrolig artig polefitness time i går, er digg! Så i dag er en happy day!
 6. Fin start! Lite søvn pga flytting i går, så glemte såklart at jeg hadde fysio time før polefitness timen, nål behandling i lysken og 7000 slag med trykk bølge behandling på arma. Så i dag, fant ikke regnbuksa, glemte hjelmen på trening, så ble en virkelig gjennomvåt sykkeltur på 40min med 30min oppoverbakker i trenings tights til jobb, første som skjer når jeg setter med ned i resepsjonen, er å tryne ut av stolen og langflat på gulvet, men var ett komisk syn!
 7. Jeg er drit god på å være klumsete! Få andre til å flire, er vel mer fordi jeg høres ut som en blanding av langbein,gris,måse å noe mer når jeg har latterkrampe... er flink til å massere! Skal bli drit god i polefitness:LOL:
 8. Fant igjen ett bilde av meg for 3år siden. Satt med store øyne i fullstendig sjokk over hvor elendig form jeg var i da, og overvektig, nedenfor er fra i sommer og 20kg lettere. For og si det sånn, den formen skal beholdes og bli enda bedre! Aldri mer om jeg skal gjennom en slik prossess igjen, den er hard og tøff, men for en motivasjon det gir for å fortsette!
 9. Fikk en utrolig tøff prøve til tålmodigheten min, stod såvidt, ble i går truffet av tomkasser(bruskasser) når ene truckføreren klarte å bekke de, så en rad med 1,5l tomflasker som raste. Så klarte å slå ihjel hånda oppå ett dørhåndtak i ett forsøk i å hoppe ned en liten trapp i full fart, den er herved skamslått...
 10. Hei! Har kuttet ut treningstudioet mot polefitness, men trenger hjelp til ett styrke program, har ikke mye vekter tilgjengelig desverre, men trenger spesielt på rygg,mage og rumpe, har noen få, 2 jeg bruker polestangen til, men tar gjerne i mot tips og råd. Har begynt å være i nye parken ved st.olavs der det er ye lave,middels og høye vannrette stenger og ringer man slenger seg i, kommer ikke på hva det heter:p
 11. Jeg har hatt det problemet i nesten 1år, fikk 5 kortison sprøyter til lite hjelp, og ser ut som hofta er konstant hovent. Jeg begynte til fysio,smertefullt som faen, men viste seg å være slitasje og betennelse ned til kneet. Strålinger. Vist jeg sitter for lenge eller sykler for lenge, så går lysken i fullstendig lås til jeg får strekt det litt.eneste som har hjulpet meg, er fysioterapeut og trening,mest styrke som ble lagt opp til meg. Ut i fra min erfaring, så anbefaler jeg fysioterapi. Lykke til og god bedring, må bare ha tålmodighet til det her:)
 12. Nå er det veldig lenge siden jeg har vært her! Var ute med skade og hjerteproblemer i 2mnd. But damn it's good to be back!

 13. vil bare trene, men pga ett tragisk opphold på sykehuset i helgen, så trening er neinei ut uken, teite epilepsi
 14. Takk for tipset Skal prøve ut!
×
×
 • Opprett ny...