Jump to content

Cre*tive

Members
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

 1. Cre*tive

  Stevia

  Ja har brukt både sukrin og stevia en god stund nå, men heller ikke merket noe. Nå er det vel fruktbarheten som det kan være skadelig for og det er vel ikke så lett å legge merke til før man plutselig trenger det!? Har prøvd sukrin og sukrin gold, men likte best stevia som sukkererstatning. Får prøve sukrin+ isteden kanskje. Ikke noe som kan være skadelig ved bruk av sukrin eller?? Har barn i hus som har fått stevia, men nå ble jeg usikker altså.. kan barn får sukrin+ isteden? Tar ikke vekk alt av sukker, men vil begrense sukkerinntaket også hos de:)
 2. Cre*tive

  Stevia

  Takk for svar:) Ja er klar over det naturlig ikke nødvendigvis er trygt, men har innbilt meg at stevia var en sikker ting 0.28 gram er vel kanskje en del, men liker grøten litt søt så ble bare litt betenkt Aner jo ikke hvor mengden jeg tar på sånn egentlig. Det jeg leste nå er at dette kan være føre til dårligere fruktbarhet, og man har jo ikke lyst til å tulle for mye med kroppen. Så lurte derfor på hva andre brukte og eventuelt hvorfor:)
 3. Cre*tive

  Stevia

  Stevia har i dag en anbefalt maks inntak på 4mg per kilo kroppsvekt. Altså er jeg 70 kg så kan jeg spise 0.28 gram stevia per dag? I dag bruker jeg stevia som sukker-erstatning på havregrøten om morningen, og vil tro det er mer enn dette?? Trodde helt til nå dette var rimelig sikkert å bruke siden det var naturlige produkter. Liker stevia bedre enn sukrin siden sukrin blir kald i munnen. Hva bruker dere, hvorfor og hvor mye?
 4. Hehe... takk for det sarkastiske innlegget!!! Nå trodde jeg at jeg var såpass stor at jeg ikke ville gå ut i cm enda, my bad!!! Derfor spørsmålet... Har på en måte fått beskjed i å ikke bry meg om vekten så mye, men at det går ned i cm. Når man da ser at det går motsatt vei så undrer jo man seg. Jo jeg har lyst til å tro at det er muskler, men er og redd for at det er muskelsvinn. Såpass ny i gamet at jeg trodde alle spørsmål var lov!!! Men joda, din mening kom frem!
 5. Joa.. hehe.. ser den:) , men måler bryst, midje, mage, lår, rumpe og legger. Skulle jo tro det var noooe nedgang (har faktisk gått opp en cm rundt lårene!?)
 6. Om man går ned i vekt, men ikke cm... er det da muskelmassen man mister eller hvordan fungerer det? Har til nå gått ned mer cm enn kilo, men droppet plutselig ned litt i kilo uten at det har skjedd noe med cm den siste måneden. Trener det samme, altså med samme vekter eller økt på en del så i teorien trodde jeg ikke at det hadde gått ut over muskelmassen, men litt kjedelig at det ikke har gitt utslag på cm:(
 7. Nja, eller jeg kommer ned, men klarer ikke få rumpen ut og ryggen strak pga utrolig stive bein. Så teknikken blir helt feil og ikke bra for ryggen!! :-/ blir vel små vekter jeg har jobbet med ja siden teknikken er rævva! :-P Takk for videoer folkens :-) studere dem før morgendagens trening og finpusse med PT på mandag :-)
 8. Noen som kan hjelpe med med noen fine teknikk-videoer og gjerne noen tips til halvmark først og fremst?? Prøvde meg på sumomark og vanlig mark, men kommer jo f"#¤ ikke langt nok ned, så uansett hva jeg gjør så får jeg ikke teknikken til!! Har da kun halvmark å jobbe med akkurat nå, men føler meg litt usikker på om det er noe spesielt jeg må passe på!? Ellers kom gjerne med tips om tøying av hamstrings!? (tror det er det det heter!? Bakside lår hvertfall, og overgang mellom lår og litt ned i leggen)
 9. Cre*tive

  Stevia

  Nå var ikke mitt spørsmål ment som at syntetisk nødvendigvis var negativt. Det var derfor jeg skrev "kunstige tilsetningstoffer som IKKE er bra for kroppen". Poenget bak spørsmålet er vel hvilke produkter er de beste erstatterne for sukker, når målet mitt er å gå ned i vekt/lavere fettprosent og øke muskelmasse? Så hva bruker eventuelt du?
 10. Cre*tive

  Stevia

  Så enig så enig! Men dette er en midlertidig strenghet fra min side for å nå et viktig mål for meg Og nei, jeg har ingen planer om å konkurrere, men vil trives med meg selv Og BTW så føler jeg ikke at kostholdet er trist, bare uvant Så nå er målet er å komme på et nivå, der det er rom for å kose seg og fremdeles være fornøyd
 11. Cre*tive

  Stevia

  Ja det var vel hovedsaklig det store problemet mitt og! Men med en streng PT og kostholdsveileder er det ikke rom for det nå, men dess mer jeg jobber nå dess mer er vel sjansen for å unne seg litt luksus etterhvert!? hehe...
 12. Cre*tive

  Stevia

  Hehe... får ta meg en grundigere undersøkelse på det i morgen!!
 13. Cre*tive

  Stevia

  Hehe.. nei har klart å ikke henge meg på aspartam-bølgen! Men mener du da at Stevia fra Rema er kunstig søtning, eller snakker du i generelle termer? Er ikke Stevia et naturlig søtningsmiddel slik jeg har forstått det? Jaja... kunne lest meg opp på det , men enklere å spørre her når det sitter så mange mennesker som vet noe om dette:)
 14. Cre*tive

  Stevia

  Hehe.. si det At de ikke inneholder kunstige tilsetningstoffer som ikke er bra for kroppen, eller ellers andre ting som ikke er bra for kroppen!! hehe... Hilsen newbie :cool:
 15. Cre*tive

  Stevia

  Kjenner jeg er ennå litt sukkeravhengig til f.eks. havregrynsgrøten. Har til nå brukt Stevia fra Rema, men lurer på om det bare er tull eller om det er ok å bruke i forhold til innhold etc!? Har også sweet drops vanilje, og sukrin gold. Bruker sukrin gold innimellom, men er ikke helt vant til smaken ennå
×
×
 • Create New...