Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

... i rå sjokolade?

Hva i huleste er rå sjokolade?

Det reine pulveret?

Med mindre du skal bruke det i matlaging vil jeg virkelig ikke anbefale noe høyere enn 76%

(for smakens skyld)

Hehehe er så enig der! Kjøpte en gang tilnærmet 90% eller noe sånt, og jeg måtte faktisk pusse tungen etterpå for å få vekk den bitre smaken!

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...