Gå til innhold

May-Linn Vorland

Medlemmer
 • Innholdsteller

  198
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om May-Linn Vorland

 • Rang
  Medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei! Jeg har fått time oss en fysioterapeut i morgen tidelig, skal ta ultralyd på hoften, har stramme sener og beinlengdeforskjell og det går utover høyre hofte og gjør vondt / ubehagelig og stå rett opp og ned har hatt det i 2 år nå. Kiropraktoren så at jeg har fått problemer med hoften / sene muskulaturen rundt, så vis det er noe forkalkninger kan man ta en sånn nål inn og sprøyte det ut? I stedet for trykkbølgebehandling over tid`?
 2. Finnes det flere typer Scheuermanns sykdom? Jeg har fått vite at jeg har mobedus Scheuermanns ryggsykdom, I hele ryggraden.
 3. Ja men det må jo ære noen her inne som har peiling på hvordan ryggraden er og laget?
 4. Jeg mangler kjernen i ryggskivene, kan kroppen lage nye kjerner i en alder av 24?
 5. Kan ryggraden vokse i en annen holdning når den har blitt utsatt for infeksjon / betennelse? Når man ser ryggraden på siden er det litt buet svai bakover i nakken opp til hode, men det ikke oss meg, den er rett opp, sånn hat jeg har ofte nakkesmerter.
 6. Hvordan kan du se det? Du er jo ikke en kiropraktor.... eller....?
 7. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152567551544132&set=pb.622784131.-2207520000.1415182380.&type=3&theater Se på dette bildet, dem gule på høyre side er vekke oss meg oig jeg har infeksjon i ryggraden tro du ryggraden min hqr blitt mer lik som den på venstreside?
 8. Ja han er opptatt med mange pasienter, kan ikke spørre han hver gang et spørsmål dukker opp. Hadde 30 min for han forklarte hvordan rønkenbildene skal se ut og hvordan dem er oss meg.
 9. Men et brudd oppstår gjør ikke det vondt da? og gror det ikke igjen etter noen år?
 10. Jeg er Øm stiv i ryggsøylen og stram sene på høyre side av bekkenet som ikke er helt løsnet enda, Kan det være at jeg er øm langs ryggsøylen pgr av støtdemperne ikke er som dem skal pgr av infeksjon? og når jeg vrir ryggen bakover er jeg stiv mindre nå en før men forsatt stiv.
 11. Brudd, hvordan merker man at man har fått brudd i ryggraden da?
×
×
 • Opprett ny...