nano Skrevet 16. desember 2011 Del Skrevet 16. desember 2011 Du tenker ikke på brelett? Bremykt er den gule pakken, mens brelett er den røde. Brelett duger kun til å spises rett fra boksen med skje Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2293-sm%C3%B8rkrise/page/2/#findComment-74768 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velvet Skrevet 16. desember 2011 Del Skrevet 16. desember 2011 Du tenker ikke på brelett? Bremykt er den gule pakken, mens brelett er den røde. Brelett duger kun til å spises rett fra boksen med skje Takk for tskjei, men jeg vet forskjell på bremykt og brelett Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2293-sm%C3%B8rkrise/page/2/#findComment-74769 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Camomilla Skrevet 16. desember 2011 Del Skrevet 16. desember 2011 Jeg bare fatter ikke hvordan dere får det til. Har prøvd å steke i bremykt og det ble omtrent like ille som å steke i vita hjertegod! Jeg steker i både bremykt og meierismør. Greia med ordentlig smør er jo at det brenner seg litt fortere enn margarin, så man kan ikke ha fullt så høy steketemperatur (har jeg lært etter litt prøving og feiling ). Nå passer jeg på å skru ned varmen litt når det bruser, så rekker smøret å få en gyllen, fin farge før jeg har i kjøttet (eller hva-det-nå-er jeg skal steke). Får fin skorpe fordet Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2293-sm%C3%B8rkrise/page/2/#findComment-74780 Del på andre sider Flere delingsvalg…
StineB Skrevet 16. desember 2011 Del Skrevet 16. desember 2011 Har ikke merka noe til denne "smørkrisa" egentlig, men nå finner jeg ikke smør noen plass.. =( Jaja, kjøpte melange jeg, håper det gjør susen. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2293-sm%C3%B8rkrise/page/2/#findComment-74798 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tombrunost Skrevet 16. desember 2011 Del Skrevet 16. desember 2011 Har ikke merka noe til denne "smørkrisa" egentlig, men nå finner jeg ikke smør noen plass.. =( Jaja, kjøpte melange jeg, håper det gjør susen. Da merker du vel strengt tatt noe til smørkrisa hvis du ikke finner smør? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2293-sm%C3%B8rkrise/page/2/#findComment-74838 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mr. M Skrevet 16. desember 2011 Del Skrevet 16. desember 2011 Greia med ordentlig smør er jo at det brenner seg litt fortere enn margarin Du kan prøve å steke i klarnet smør. http://www.fedon.no/Klarnet+sm%C3%B8r.b7C_wlbY10.ips Da fjerner du det hvite melkestoffet og smøret tåler mye høyere steketemperatur:) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2293-sm%C3%B8rkrise/page/2/#findComment-74847 Del på andre sider Flere delingsvalg…
StineB Skrevet 16. desember 2011 Del Skrevet 16. desember 2011 Da merker du vel strengt tatt noe til smørkrisa hvis du ikke finner smør? Ja, NÅ merker jeg noe til den, men har ikke gjort det tidligere Ordla meg kanskje litt feil. Tombrunost 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2293-sm%C3%B8rkrise/page/2/#findComment-74848 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Camomilla Skrevet 17. desember 2011 Del Skrevet 17. desember 2011 Du kan prøve å steke i klarnet smør. http://www.fedon.no/Klarnet smør.b7C_wlbY10.ips Da fjerner du det hvite melkestoffet og smøret tåler mye høyere steketemperatur:) Ja, det er sant - tror man får kjøpt ferdig klarnet smør også (ghee). Sikkert supert til å steke biff og andre ting som trenger høy varme - takk for tipset Leste om dette for en tid tilbake, men det har gått heeeelt i glemmeboka Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2293-sm%C3%B8rkrise/page/2/#findComment-75190 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velvet Skrevet 17. desember 2011 Del Skrevet 17. desember 2011 Ja, det er sant - tror man får kjøpt ferdig klarnet smør også (ghee). Sikkert supert til å steke biff og andre ting som trenger høy varme - takk for tipset Leste om dette for en tid tilbake, men det har gått heeeelt i glemmeboka Innvandrersjappa har i hvert fall Ghee...ell ghlee? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2293-sm%C3%B8rkrise/page/2/#findComment-75213 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Camomilla Skrevet 17. desember 2011 Del Skrevet 17. desember 2011 Nei, tror det er ghee - men vi har dårlig med innvandrersjapper her jeg bor. Så jeg kommer nok til å lage selv Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2293-sm%C3%B8rkrise/page/2/#findComment-75230 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 10. januar 2012 Del Skrevet 10. januar 2012 Kompis på skolen ringte en av "smør" selgerene idag å utga seg for å være fra skattedirektoratet å ba pent om at dem ikke har mottatt noen næringsoppgave eller momsoppgave... Av dette har skattedirektoratet gjennomført en undersøkelse igjennom sms og telefonbruken din og du vil motta straffeskatt på denne næringsvirksomheten... det hele ble tatt opp å vi holdt på å DAUE i timen når vi spilte dette høyt <3 HAHA Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2293-sm%C3%B8rkrise/page/2/#findComment-98692 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 10. januar 2012 Del Skrevet 10. januar 2012 Du tenker ikke på brelett? Bremykt er den gule pakken, mens brelett er den røde. Brelett duger kun til å spises rett fra boksen med skje Med skje? Æsj Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2293-sm%C3%B8rkrise/page/2/#findComment-98703 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 10. januar 2012 Del Skrevet 10. januar 2012 Dette med smørkrisen er noe av det teiteste jeg hører. Med det faktum at det tar ca. 10 til 15 min å lage smør selv, med svært enkle ingredienser og kun en miksmaster som "verktøy". I tillegg trenger man ikke være kokk for å gjøre det - selv et barn kan lage smør. Jeg lagde det selv på barneskolen på skolekjøkkenet, da ved hjelp av et syltetøyglass! Å riste smør fra fløte ved hjelp av et syltetøy glass er litt trening, så de på lavkarbo som skal ned i vekt - kjør på! Tullekrise. Vi har brukt melange i alle år, har funka helt fint Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2293-sm%C3%B8rkrise/page/2/#findComment-98705 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ubertass Skrevet 10. januar 2012 Del Skrevet 10. januar 2012 Tullekrise. Vi har brukt melange i alle år, har funka helt fint Flott det, men det er på ingen måte det samme. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2293-sm%C3%B8rkrise/page/2/#findComment-98706 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 10. januar 2012 Del Skrevet 10. januar 2012 Flott det, men det er på ingen måte det samme. Jeg kjenner forskjell på smaken jeg også, og jeg skjønner at folk foretrekker forskjellige ting. Men å bruke "smørkrise" på samme måte som "voldtektsbølgen", får det til å virke som om våre problemer bare er overfladiske og ubetydelige. Å skape hysteri av en ikke-sak, mener jeg er unødvendig av media. ubertass 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2293-sm%C3%B8rkrise/page/2/#findComment-98714 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bandea Skrevet 15. januar 2012 Del Skrevet 15. januar 2012 Moro at de 3 toppreportasjene som var versert mest i avisene den siste tiden har omhandlet smørkrise, lavkarbo og mokkabønner. Er ikke mange land i verden som matcher det. T-bone 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2293-sm%C3%B8rkrise/page/2/#findComment-105322 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.