Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Her i (Drammen) er alt billigst på Kiwi. Kyllingkjøttdeig (16,50), karbonadedeig (600g 51,50), to kg frossen kyllingfilet 134,-, 500g fersk laksefilet til 41,65, påleggskjøtt varierer, men jeg går mest for first price sin kokte skinke 250g til 18,- eller 100g kalkunfilet til samme pris. Pålegg ser jeg ofte etter om jeg er innom rimi, de har av og til 50% på ganske mye godt kjøttpålegg pga dato :)

(Ja, jeg har et fucked hode som husker alle prisene, forøvrig).

Her i (Drammen) er alt billigst på Kiwi. Kyllingkjøttdeig (16,50), karbonadedeig (600g 51,50), to kg frossen kyllingfilet 134,-, 500g fersk laksefilet til 41,65, påleggskjøtt varierer, men jeg går mest for first price sin kokte skinke 250g til 18,- eller 100g kalkunfilet til samme pris. Pålegg ser jeg ofte etter om jeg er innom rimi, de har av og til 50% på ganske mye godt kjøttpålegg pga dato :)

(Ja, jeg har et fucked hode som husker alle prisene, forøvrig).

Jeg og husker priser der jeg handler fast ,hehe,:p

Takk for tipsene,har en kiwi ganske nært,aldri vært der,men har tenkt å dra innom nå,virker som de er billigere enn både obs og rema:)

Vet ikke om det er spesielt for Trondheim, men coop obs her har 1,8 kg-pakker med fersk kyllingfilet for 169 kr ("Kyllingfilet fra Ytterøy"), altså 94 kr/kg.

Coop prix (muligens andre coop'er også) har også en egen kyllingfilet for ca 84 kr kiloet, som ikke inneholder vann, mener jeg å huske. Jeg har iallefall regnet meg fram at kjøtt-messig (altså uten vannet) er den det billigste jeg har funnet per kilo. Tror de selges i pakker på 1,1 kg. Synes begge overnevnte alternativ smaker mye bedre enn de frosne 2kg-pakkene fra x-tra, men den er selvsagt enda billigere, 70 per kilo eller så, men så har den ganske mye vann.

Indrefilet og ytrefilet av svin pleier jeg å kjøpe på rema for 99 kr/kg. Kyllingkjøttdeig 700 g for 28,5 på rema. Laksefileter kjøper jeg også på rema, 4 stk (560 g) for 38,5 kr, frosne, med skinn, uten bein.

Når det gjelder kjøttpålegg foretrekker jeg prior sin kyllingfilet naturell, selv om den kanskje ikke er billigst. 18,90 for 100 g på coop prix.

Annonse

For å ta livet av den? :p

Nei, for å filletere den;)

:roflmao:

Menneh,blir det ikke mye mer kcal med en sånn kylling?

Njæææææ, kyllingfilet er nå kyllingfilet, eneste forskjellen er vel at her har du muligheten til å velge om du vil ha på skinnet eller ikke.

Nei, for å filletere den;)

Njæææææ, kyllingfilet er nå kyllingfilet, eneste forskjellen er vel at her har du muligheten til å velge om du vil ha på skinnet eller ikke.

ja altså fordi for eksempel den kyllingen du kjøper,feks prior salat kylling..det er jo vanlig kylling med skinn,som er grillet eller sånn..som er kuttet i biter og lagt i pakker...blir jo det sammme...å den ahr dobbelt så mye kcal som kylling filet pr 100 g,..så jeg skjønner liksom ikke hvorfor man velger dette om man er på en kaloristrikt diett da...fordi det er jo bedre å få mer kylling for de kaloriene enn mindre...:p
ja altså fordi for eksempel den kyllingen du kjøper,feks prior salat kylling..det er jo vanlig kylling med skinn,som er grillet eller sånn..som er kuttet i biter og lagt i pakker...blir jo det sammme...å den ahr dobbelt så mye kcal som kylling filet pr 100 g,..så jeg skjønner liksom ikke hvorfor man velger dette om man er på en kaloristrikt diett da...fordi det er jo bedre å få mer kylling for de kaloriene enn mindre...:p

Vel, er ikke alle som er på en kaloristrikt diett da, og kyllingbryst med skinn,eller enda bedre; kyllinglår med skinn, smaker jo faktisk awesome i forhold til den kyllingen du kjøper, feks prior salat kylling eller sånn som er kuttet i biter og lagt i pakker;):p.

Vel, er ikke alle som er på en kaloristrikt diett da, og kyllingbryst med skinn,eller enda bedre; kyllinglår med skinn, smaker jo faktisk awesome i forhold til den kyllingen du kjøper, feks prior salat kylling eller sånn som er kuttet i biter og lagt i pakker;):p.
ja men jeg sier jo at jeg gjør det:) Jeg vil ned i vekt og jeg vil lage det som er med minst kcal,men spice det opp selv da vetu;) Hjelper ikke meg om kylling med skinn er aldri så godt i forhold:)

Annonse

Gjest Jester

Coop X-tra (eller x-tra, det blå merket) Har mørbrad til 139kr kiloen. Om du tar det 2 min å finskjærer dette, og så gjerne la det få hvile seg litt romtemperert og enda bedre, legg det i en marinade med en del syre så er det nydelig, billig og kjapt å drefse på grillen i disse tider.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...