Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Heisann :) Noen som har erfaring med brownies lagd av røde bønner?

Tenkte å blande røde bønner, havregryn, egg, kakao, 1 most banan, søtning og evt. litt melk.

Har ikke laget med røde bønner, men med svarte. Brukte denne oppskriften her : Ernæring-på plass i helheten: Sunne brownies

Den ble faktsik god! Sambo mente det var litt for sterk sjokolade smak, jeg derimot syns den var kjempegod!

Har ikke laget med røde bønner, men med svarte. Brukte denne oppskriften her : Ernæring-på plass i helheten: Sunne brownies

Den ble faktsik god! Sambo mente det var litt for sterk sjokolade smak, jeg derimot syns den var kjempegod!

Takk for svar, har ikke svarte bønner tilgjengelig og vil gjerne bruke det jeg har. Tror du det blir veldig annerledes på smak? Har ikke proteinpulver tilgjengelig så bruker heller havremel og kakao

Takk for svar, har ikke svarte bønner tilgjengelig og vil gjerne bruke det jeg har. Tror du det blir veldig annerledes på smak? Har ikke proteinpulver tilgjengelig så bruker heller havremel og kakao

I mitt hode tenker jeg at det er kakaoen som setter mesteparten av smaken og ikke bønnene, så jeg tror ikke det utgjør så veldig forskjell.

Lykke til:)

I mitt hode tenker jeg at det er kakaoen som setter mesteparten av smaken og ikke bønnene, så jeg tror ikke det utgjør så veldig forskjell.

Lykke til:)

Hmm, lyst til å prøve på dette som lørdagskos på lørdag, men hvis jeg failer og det smaker dritt så er det JÆVLIG kjipt. Lagde en gang proteinbrownie, endte med å steke den for lenge. Den ble VILT tørr og jeg endte opp med å kaste hele dritten

Hmm, lyst til å prøve på dette som lørdagskos på lørdag, men hvis jeg failer og det smaker dritt så er det JÆVLIG kjipt. Lagde en gang proteinbrownie, endte med å steke den for lenge. Den ble VILT tørr og jeg endte opp med å kaste hele dritten

Min erfaring er at sunnifisert baking krever litt prøving og feiling, og at en del faktsik havner i søpla...Men hva med å slå til med en helt vanlig brownie basert på sjokolade og alt som er godt, siden du skal spise den på en lørdag og alt? :sneaky:

Annonse

Jeg har en oppskrift som jeg faktisk synes var dritgod, men så søt at jeg ikke orket mer.

Den er inspirert av proteinbrownies, men fikset på fordi jeg ikke likte konsistensen på proteinbrownien.

1 scoop proteinpulver

3 skjer kakemix fra funksjonellmat

1 SS Sukrin gold

3 SS kakaopulver

1/3 SS bakepulver

En kladd med kesam

Og bland i melk til den er en tyktflytende

Denne røren er den eneste proteinbaksten jeg noensinne har likt bortsett fra Kristine Webers proteinkjeks. Stek den som en sjokoladefondant, altså så den er nesten flytendene :)

Min erfaring er at sunnifisert baking krever litt prøving og feiling, og at en del faktsik havner i søpla...Men hva med å slå til med en helt vanlig brownie basert på sjokolade og alt som er godt, siden du skal spise den på en lørdag og alt? :sneaky:

Godt forslag, men prøver å kutte ned på sukker en periode og prøve ut litt sunne oppskrifter for morro skyld..

Jeg har en oppskrift som jeg faktisk synes var dritgod, men så søt at jeg ikke orket mer.

Den er inspirer av proteinbrownies, men fikset på fordi jeg ikke likte konsistensen på proteinbrownien.

1 scoop proteinpulver

3 skjer kakemix fra funksjonellmat

1 SS Sukrin gold

3 SS kakaopulver

1/3 SS bakepulver

En kladd med kesam

Og bland i melk til den er en tyktflytende

Denne røren er den eneste proteinbaksten jeg noensinne har likt bortsett fra Kristine Webers proteinkjeks. Stek den som en sjokoladefondant, altså så den er nesten flytendene :)

Har desverre ikke tilgang på proteinpulver og kakemix..

Heisann :) Noen som har erfaring med brownies lagd av røde bønner?

Tenkte å blande røde bønner, havregryn, egg, kakao, 1 most banan, søtning og evt. litt melk.

Har tidligere brukt cirka samme oppskrift, men med svarte eller hvite bønner. Etter min erfaring er røde bønner kraftigere i smaken og med litt tykkere skall, så jeg ville heller anbefalt svarte eller hvite. Men om du bare har røde bønner å bruke, så er det kanskje lurt å ha litt ekstra havregryn og kakao i (kanel synes jeg også er godt, om du liker litt kryddersmak), for å få bort bønne-smaken litt mer :)

Why not. Er i Hong Kong nå og her putter de røde bønner i alt av desserter, det er ikke en overdrivelse; red bean pie til den burger menyen eller kanskje en green tea red bean frappuccino på Starbucks? Noe av det er heslig, skal innrømmes, men det fungerer utmerket i bakst (kan jo ikke bli verre enn rosiner i bakst uansett :sick:).

Annonse

Why not. Er i Hong Kong nå og her putter de røde bønner i alt av desserter, det er ikke en overdrivelse; red bean pie til den burger menyen eller kanskje en green tea red bean frappuccino på Starbucks? Noe av det er heslig, skal innrømmes, men det fungerer utmerket i bakst (kan jo ikke bli verre enn rosiner i bakst uansett :sick:).

Hva med på pizza? Jeg overhørte noen på radioen i går som fortalte om en pizza med cashewnøtter, rosiner, skinke, karri, banan og ananas:p

Gjest Ateacup

Jeg bakte brownies med røde bønner på fredag:)

De ble veldig bra, saftige og gode, men vil bruke hvite bønner neste gang.

De røde bønnene har tykkere skall og det kjente man på deigen.

Men de smaker ingenting da:)

Jeg tror ikke du trenger banan i brownie oppskriften, om du ikke har veldig lyst å banansmak da :)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...