Gå til innhold

Når på døgnet er det best og trene?


Hmmmm

Anbefalte innlegg

Lurer på om det har noe og si når på døgnet man trener? Liker og trene på morran da det ofte er overbefolket på senteret på ettermiddag/kveld. Man har jo ikke fått i seg like mye næring på morran som man har på ettermiddagen. Trener da ca kl 6. Men er det noe fysisk som tilsier at man bør trene på ettermiddag/kveld?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Annonse

Sikkert nærmere C menneske :p

haha

haha ok :p

men det blir vel hva man er vant til. før klarte jeg ikke å fungere på morran, men så har jeg måttet stå opp tidlig de siste 3 årene pga min lille som våkner tidlig enten jeg vil eller ikke, så når jeg først er oppe er det greit å få unnagjort treningen. uansett passer det best inn i min hverdag også. Og så er det nesten aldri noen på senteret. kan ta så stor plass jeg vil og ha på så høy musikk jeg vil :D Aaah life<3:love: Men spørs jo hva du mener med tidlig da? Jeg trener rundt kl 9 for eks, det er ikke såååå tidlig :p Noen ganger 8, men heller sjelden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg liker best å trene 3-4 timer etter jeg har stått opp. Har også lest at ledd osv er mykere en stund etter man står opp.

Trenger i hvert fall 2t på å spise, spise igjen, drikke kaffe før treningen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg trente på formiddagen før, og opplevde at jeg gjorde det bedre på disse treningenen enn om jeg trente på kvelden. Nå har jeg ikke mulighet til det lengre, ettersom jeg har begynt i full jobb, men det funker også å trene på kvelden. Det viktigste er jo at jeg faktisk kommer meg på trening og gjort programmet skikkelig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

For mitt vedkommende opplever jeg at jeg får mer energi og mer ut av dagen når jeg trener tidlig, men dette er bare en dag i uken ettersom at jeg starter tidlig på jobb de andre dagene. I helgene trener jeg så tidlig som mulig, alt ettersom hvordan det passer med de jeg trener med!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Annonse

Trener kun på formiddagen siden jeg jobber kveld 5 dager i uka, og da er det lite folk som befinner seg i styrkeavdelingen:) optimale for meg hadde vært å trene på natta, siden jeg skjeldent får sove før i 5 tiden uansett, og jeg har ofte overdrevent mye energi da. Men trener på sats, og de nekter å ha nattåpent...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...