Fluffy Skrevet 20. februar 2013 Del Skrevet 20. februar 2013 Finnes det noen sauser dressinger (sett bort i fra walden farm eller hva de heter) som inneholder lite kalorier og er sukkerfrie? Hva bruker dere av saus/dipp til kjøtt feks? Jeg har hele tiden blandet mager kesam med det mest utrolige å får til mye godt ut av den. Men kjenner jeg vil ha noe "brun saus" lignende noen ganger over kjøttet når det blir i "biff-form" (ikke strimler).. Har iherb noe smart? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17783-kalori-fattige-sauser/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Slettet Skrevet 20. februar 2013 Del Skrevet 20. februar 2013 Finnes det noen sauser dressinger (sett bort i fra walden farm eller hva de heter) som inneholder lite kalorier og er sukkerfrie? Hva bruker dere av saus/dipp til kjøtt feks? Jeg har hele tiden blandet mager kesam med det mest utrolige å får til mye godt ut av den. Men kjenner jeg vil ha noe "brun saus" lignende noen ganger over kjøttet når det blir i "biff-form" (ikke strimler).. Har iherb noe smart? Bruk vanlig saus, bedre smak... De kaloriene har du garantert bare godt av Trenger ikke "fitnessfisere" alt Ninian, sofist og Gamla 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17783-kalori-fattige-sauser/#findComment-676418 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 20. februar 2013 Del Skrevet 20. februar 2013 3% fett dressingen fra Idun med hvitløksmak syner jeg er veldig god om du vil ha dressing. Brun saus kan du lage med en buljongterning og ekte geitost. Er både fett og karbs i geitost, men den er så kraftig på smak at det bare er 2 skiver som skal til for å få en god saus og da har du til 2-3 personer. Har du god kraft eller sjy istedenfor buljongen blir sausen enda bedre. Fluffy og Jane 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17783-kalori-fattige-sauser/#findComment-676428 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tamara Skrevet 20. februar 2013 Del Skrevet 20. februar 2013 lage saus med to skjeer smør (det går med olje også) (bremykt) og to tre skjeer glutenfri mel mix. til hvit saus sper jeg med melk. Denne kan tilsettes ost (uansett type nesten ) eggeplomme og ønsket krydder. Den beste buljongen lager du selv på grønnsaks avkok. Eller kjøtt eller fisk . For brun saus bruner du smør/melblandingen og tilsetter buljong. litt og litt til ønsket tykkelse. creme fraiche lett er en flott dressing, kan tilsettet hakket agurk, eller raspet gulrot, eller gressløk (hvitløk) hva du måtte ønske. Kan også stekes i eller has i gryter. En annen fantastisk oppfinnelse er vikingmelk som erstatter fløte i / til laks / viltskav/ etc. Er stor FAN av å fitnessisere alt sammen !! Fluffy 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17783-kalori-fattige-sauser/#findComment-676448 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dag Skrevet 20. februar 2013 Del Skrevet 20. februar 2013 Sjysaus inneholder knapt nok kalorier, 17 kcal per dl. Smaker ikke så verst heller. Finnes på pose for oss som er lat. Lloyd og Fluffy 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17783-kalori-fattige-sauser/#findComment-676486 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tamara Skrevet 20. februar 2013 Del Skrevet 20. februar 2013 Sjysaus inneholder knapt nok kalorier, 17 kcal per dl. Smaker ikke så verst heller. Finnes på pose for oss som er lat. personlig spiser jeg ikke sukker eller vegetabilsk fett. Dette er jo veldig , veldig, veldig ofte puttet inn i sånne fixferdig løsninger. ser denne har solsikke olje som jo er forsåvidt o.k., men er det raffinert sukker i den ? Trives med å lage mat fra bunnen å saus er ikke så vanlig her hjemme, mer at en steker eller koker ting i for eksempel hakket tomat, lett creme fraich eller mat youghert eller noe alla det da !!! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17783-kalori-fattige-sauser/#findComment-676510 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dag Skrevet 20. februar 2013 Del Skrevet 20. februar 2013 Ja her er det hele 0,3 gram sukker per dl, så da er det nok bare å holde seg unna Aurelius, Lloyd, OhMickey og 1 annen 4 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17783-kalori-fattige-sauser/#findComment-676516 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jubis Skrevet 20. februar 2013 Del Skrevet 20. februar 2013 Saus som funker til det meste er å blande mager kesam og tacosaus. Er så og si ingen karbs eller fett Dette er best hvis du blander det i panne med strimlet svinekjøtt/kyllingfillet, stekt laks osv... Passer kanskje litt dårlig til god biff. Tamara og Fluffy 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17783-kalori-fattige-sauser/#findComment-676610 Del på andre sider Flere delingsvalg…
langaard Skrevet 20. februar 2013 Del Skrevet 20. februar 2013 Kok ut panna etter at du har stekt kjøttet med litt cf og krydder, så har du en deilig saus;) +++ og Tamara 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17783-kalori-fattige-sauser/#findComment-676714 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fluffy Skrevet 20. februar 2013 Forfatter Del Skrevet 20. februar 2013 Takk for svar Sjysausen elsker jeg, å siden den har så lite innhold så skal den brukes litt oftere seg jeg. Kommer neppe til å bruke så mye som 1 dl uansett, er snakk om kanskje 3 ss bare for å få en litt mer "smak" på noe når jeg blir litt lei Jubis 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17783-kalori-fattige-sauser/#findComment-677413 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tamara Skrevet 21. februar 2013 Del Skrevet 21. februar 2013 Saus som funker til det meste er å blande mager kesam og tacosaus. Er så og si ingen karbs eller fett Dette er best hvis du blander det i panne med strimlet svinekjøtt/kyllingfillet, stekt laks osv... Passer kanskje litt dårlig til god biff. Mene det står på mager kesam pakken JEG KAN IKKE KOKES ? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17783-kalori-fattige-sauser/#findComment-677855 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 21. februar 2013 Del Skrevet 21. februar 2013 Mene det står på mager kesam pakken JEG KAN IKKE KOKES ? Stek det som skal stekes først, dra panen/gryta bort fra varmen og rør inn kesam så går det bra. Gamla, Jubis og Tamara 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17783-kalori-fattige-sauser/#findComment-677859 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fluffy Skrevet 21. februar 2013 Forfatter Del Skrevet 21. februar 2013 Jeg bruker mager kesam i steking jeg, ikke vært noe problem. Men har jo ikke brukt å blande den inn før mot slutten av steketiden uansett. Å når jeg har laks i folie har jeg også noen kryddret ss med mager kesam inni folien med laksen, det har også gått bra, å er kjempe godt Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17783-kalori-fattige-sauser/#findComment-677917 Del på andre sider Flere delingsvalg…
StiligeCecilie Skrevet 21. februar 2013 Del Skrevet 21. februar 2013 Soyasaus og buljong er også greit å lage sauser av! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17783-kalori-fattige-sauser/#findComment-677947 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fluffy Skrevet 21. februar 2013 Forfatter Del Skrevet 21. februar 2013 Har du noe inspirasjon å komme med StiligeCecilie? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17783-kalori-fattige-sauser/#findComment-678612 Del på andre sider Flere delingsvalg…
StiligeCecilie Skrevet 22. februar 2013 Del Skrevet 22. februar 2013 Sausen i denne oppskriften er ekstremt god! VeganMisjonen: Grønnsakstaver og risnudler i spicy peanøttsaus Bruker den på sånn ca alle woker jeg lager. x) Ellers pleier kjæresten min å steke laks i grønnsaksbuljong, uten at det nødvendigvis blir en saus av det, men maten blir ikke så tørr iallefall. Godt med grønnsaker og litt ris til! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17783-kalori-fattige-sauser/#findComment-679132 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 25. februar 2013 Del Skrevet 25. februar 2013 Man kan f.eks koke grønnsaker gjennommøre(pastinakk,sellerirot, gulrot, jordskokk, kålrabi, kålrot, osv), kjøre de på blender eller stavmixer til de er ubersmoothe og åleglatte,og ha oppi melk eller buljong til du synes sausen er tynn nok,og salt/soyasaus/ketjap manis/sherryeddik/nykvernet sort pepper til den smaker digg? Hvis du vil ha den litt tykkere kan du f.eks bruke melkepulver istedenfor smør og fløte og sånn. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17783-kalori-fattige-sauser/#findComment-683133 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jester Skrevet 25. februar 2013 Del Skrevet 25. februar 2013 Bruker ofte å bare legge chili, hvitløk og ingefær i soyasaus og skivse noen limes nedi for syre. Synes det funker bra til både kjøtt og fisk om jeg er i litt asiahjørnet Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17783-kalori-fattige-sauser/#findComment-683234 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.