Gå til innhold

Fluffy

Medlemmer
 • Innholdsteller

  136
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Fluffy

 1. Ønsker å kjøpe bb athlete tights. Gjerne den med hvite/gråe striper eller tyrkise striper i str S. Kontakt meg gjerne
 2. Fluffy

  Hammerupp's

  Ja takk for tipps Spørs om jeg blir i overkant undervektig da! Så foresten at det var en tråd lengre ned her om det samme.. hvordan sletter jeg tråden?
 3. Fluffy

  Hammerupp's

  Finnes det noen tilleggs øvelser å utføre for å bli sterk nok til å mestre hammerupps (chins med smalt grep)? Jeg har hodlt på så lenge å klarer så vitt bare å heise meg opp en gang fra bakken for så å gå nesten end og opp igjen, alt i alt 2stk. JEG VIL BLI DRIT GOD!!! What to do?
 4. Ønsker å kjøpe en brukt bikini til bikinifitness konkuranse? Noen som har å selge ta gjerne kontakt på inboks med bilde og pris og str.
 5. Det er den typen som er tynn i stoffet (men tror det er bomull stoff) og som har en kant nede ved anklene, ikke den som er veldig løs ved anklene. Noen som har i str M å selge?
 6. Noen som husker en sukkerfri sjokoladeplate med forskjellige smaker som ble nevnt her inne i en tråd heter? tror selve plata lå på 1.50-2 dollar stk
 7. Aaaaah, bestillte meg den i annen farge på reima bak i går jo.. Har du flere?
 8. Noen som har str M å selge i betterbodies singletter/topper? Ta gjerne kontakt
 9. Den er en helt vanlig M men absolutt ikke noe stor i str. Den er heller mindre ja Send meg pm om du vil ha bilde
 10. Fargen er sort, tynn i stoffet så står det "Better bodies" i grålig skrift nedover armene. Den er i str M og ikke brukt (ble feil str) 450,- Holder til i Trondheim
 11. Prøver å lete etter den på iherb men finner'n ikke, har de noe lignende? Hvor får man kjøpt den ellers? Å er det noen matbutikker eventuelt som selger noe lignende?
 12. Trenger ikke kjøpe de billigste hanskene, bare de er brae tenker jeg. Men jeg skal prøve å se hva jeg får til uten hansker, men sklir litt assa. Får se i morgen nå da, men med rumenske løft å sånt MÅ jeg ha noe vertfall
 13. Jeg bruker dem på alt egentlig jeg.. Men hovedsakelig er det vell i tunge løft som markløft rumenske løft strak mark militær press nedtrekk jeg føler jeg absolutt trenger dem da Men sklir i grepet på de fleste apparater uten føler jeg.. føler det blir litt stress om ejg skal drassemed meg vått papir rundt om over alt da, men skal se hvor uavhengig jeg kan gjøre meg egentlig.. Må vell bare kunne venne til seg å ikke bruke hansker så ofte kanskje
 14. Har liksom aldri fått til å løfte tungt uten hansker pga at jeg "glipper" i grepet. Magnesium å sånt er ikke lov å bruke der jeg trener, men papir med vann har jeg liksom ikke prøvd da? Hmm, så en som gjore det her om dagen faktisk. Ikke dumt.. Skal prøve det Men får jo så helsikkes til træler/hard hud øverst i håndflaten om jeg ikke bruker noe..
 15. Jeg sliter med at alle hanskene jeg har blir slitt på innsiden, slik at jeg må kjøpe nye hver 3-4mndte. Jeg har str S i hanskene jeg bruker (har ikke store hånda gitt) og alle blir sånn skinnende slitt på innsiden av stoffet i håndflata. Når jeg skal løfte 60kg feks så sklir stanga ut av hendene på meg så å si. Alle hanskene mine blir så fort slitte.. HVA BRUKER DERE? HVOR LENGE HAR DERE HANSKENE CA?
 16. Virker som hele norge, sverige og danmark er tom assa... Ingen som har å selge heller?
 17. Er det flere her som har smakt det å blitt hektet? Ingenting jeg har smakt i ettertid har kunnet måle seg med smaken til fitt and smart proteinet. Jeg ser gymgrosisten har vært tom i år og dag for det å i sverige er de også det så vitt jeg har fått med meg. Noen som vet hvor jeg kan sjekke andre steder det selges? JA JEG ER DESPERAT!!!!
 18. Tuuuuusen takk for hjelp, det er denne siden jeg har lett etter :joyful:
 19. Kristin Charm aaaaahaaaaaa NÅ SKJØNNER jeg å nå funket det. MEN nytt spm, alt blir gitt opp i % på hyre isde der, kalrer jeg å finne ut hvor mye gram i protein/fett/karb jeg får i meg i løpet av dagen ut i fra den tabellen også?
 20. Kristin Charm når jeg feks velger mager cottage cheese til frokost, så får jeg opp tine sin å på enhet står det beger 300g å på mengde kan jeg ikke velge å skrive 150 (blander en halv boks mager CC med en boks skyr). Ikke så vansklig å regne ut, men tenkte ta det som en test runde. Gjør jeg noe feil? Får heller ikke til å endre der det automatisk kommer opp beger 300g til 150 i steden for. Hmm...
 21. LeanMachine må man mlde seg inn?
 22. Kristin Charm hvordan gjør jeg det da? Der det står mengde? er det ment som gram?
×
×
 • Opprett ny...