StorRe Skrevet 24. oktober 2012 Skrevet 24. oktober 2012 Hei, Jeg elsker ostekaker! Ingen kaker er særlig gode, bortsett fra ostekake. Forleden fant jeg igjen oppskrita jeg har eksperimentert meg fram til. Proteinrik ostekrem laget av skyr (edit: og philadelphia smøreost). Bunnen er det verre med. Den lager jeg av tradisjonell kjeks (Digestive) og smør. Noen som har tips til en sunnere bunn som gjerne smaker noe i nærheten av den originale i min familie og har tilnærmet samme konsistens? Skal bli Master of Cheesecake Mastery (MOCM) Siter
StiligeCecilie Skrevet 24. oktober 2012 Skrevet 24. oktober 2012 Prøvd denne? Cheesecake v2.0 | Fitnessbloggen Forum StorRe og Thomas HardyBoy Rossland 2 Siter
HeleneN Skrevet 24. oktober 2012 Skrevet 24. oktober 2012 Personlig digger jeg å lage ostekake uten bunn... som strengt talt bare er fromage. Det er jo topen som er best uansett. men den StiligeCecilie foreslår er også bra. Man kan også bruke andre alternativer for å få den til å henge sammen, feks i stede for å bruke søtet kjeks man man bruke en sunnere kjeks og søte den med feks agavesirup. StorRe 1 Siter
StorRe Skrevet 24. oktober 2012 Forfatter Skrevet 24. oktober 2012 Takk for tips! Skal prøve begge deler Siter
Apekatt Skrevet 24. oktober 2012 Skrevet 24. oktober 2012 Jeg bruker havregryn og malte mandler i stedet for kjeks, og erstatter det meste av smøret med mager kesam. Litt sukrin, kanel og vanilje så blir det knallbra Siter
StorRe Skrevet 25. oktober 2012 Forfatter Skrevet 25. oktober 2012 Blir ikke bunnen da veldig klissete, Apekatt? Siter
nano Skrevet 25. oktober 2012 Skrevet 25. oktober 2012 Bare du ikke prøver en som jeg testa en gang. Den bestod av mandler og eggehvite. Haha, naaam. Siter
Apekatt Skrevet 25. oktober 2012 Skrevet 25. oktober 2012 Blir ikke bunnen da veldig klissete, Apekatt? Nja, kommer litt an på hvordan du liker den. Jeg bruker ca 100 gram havregryn og kanskje 50 gram malte mandler/mandelmel, 1-2 ss kesam og 1 ss smelta smør. Enklest å trykke ut ved å legge plastfolie over, for den blir litt seig, ja. Men veeeldig god StorRe 1 Siter
Thomas HardyBoy Rossland Skrevet 25. oktober 2012 Skrevet 25. oktober 2012 Du får tak i sukkerfrie digestive kjeks i sverige Sondre Aalbotsjord, StorRe og Jane 3 Siter
Jane Skrevet 25. oktober 2012 Skrevet 25. oktober 2012 Du får tak i sukkerfrie digestive kjeks i sverige Du burde lage en tråd med en liste over alle de bra\sunnere produktene man finner i Svergie... Det er så lett å glemme det når man er der;) Siter
StorRe Skrevet 25. oktober 2012 Forfatter Skrevet 25. oktober 2012 Bare du ikke prøver en som jeg testa en gang. Den bestod av mandler og eggehvite. Haha, naaam. Skal styre unna. Hørtes ikke særlig fristende ut heller! Nja, kommer litt an på hvordan du liker den. Jeg bruker ca 100 gram havregryn og kanskje 50 gram malte mandler/mandelmel, 1-2 ss kesam og 1 ss smelta smør. Enklest å trykke ut ved å legge plastfolie over, for den blir litt seig, ja. Men veeeldig god Verynice! Det skal definitivt testes Du får tak i sukkerfrie digestive kjeks i sverige Da blir det harrytur i nærmeste framtid også.. Siter
Thomas HardyBoy Rossland Skrevet 26. oktober 2012 Skrevet 26. oktober 2012 Du burde lage en tråd med en liste over alle de bra\sunnere produktene man finner i Svergie... Det er så lett å glemme det når man er der;) Ingen dum ide nei det skal jeg jammen gjøre ved neste tur! Skal ta bilde, og fortelle hvor man kan finne de forskjellige tingene Jane og FatUnicorn 2 Siter
Synan Skrevet 26. oktober 2012 Skrevet 26. oktober 2012 Ingen dum ide nei det skal jeg jammen gjøre ved neste tur! Skal ta bilde, og fortelle hvor man kan finne de forskjellige tingene Do it, da blir jeg så glad Siter
Synan Skrevet 26. oktober 2012 Skrevet 26. oktober 2012 Også kan jeg jo svare på tråd-spørsmålet; ostekake er også godt med bunn av ristede havregryn og litt smeltet, mørk sjokolade (søtet med Stevia feks) StorRe 1 Siter
Gjest Skrevet 26. oktober 2012 Skrevet 26. oktober 2012 Masse oppskrifter på raw ostekake rundt omkring på nettet ihvertfall og der bruker de nøtter StorRe 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.