Gå til innhold

StorRe

Medlemmer
 • Innholdsteller

  103
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om StorRe

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 16. mai 1991

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei alle sammen! Gjør litt research for en bekjent som ønsker å komme i gang med styrketrening. Jeg er ikke kjent med denne problemstillingen som følger. Vedkommende har høy fotbue som gjør at den får mye trykk på tåballene og hælene. Når den går går den på utsiden av føttene. Vedkommende har en spesialsåle som den bruker i skoene dine. De er slik at de bygger opp oppunder fotbuen for å redusere denne og fordele kroppsvekten utover foten. Kan eller bør personen trene knebøy og markløft med eller uten spesialsålene i flate sko eller vektløftersko? Til nå har vedkommende brukt relati
 2. Pen mage, rett og slett! Rettelse på deg, JO, du HAR en SYK mage!! Ordentlig pen mage som du skal være kjempefornøyd med!
 3. Om nordmenn bruker en liten andel av lønna si på mat er det nok et annet spørsmål hva slags mat de faktisk kjøper. Det er jævlig, understreker jævlig, dyrt om man skal lage mat fra bunnen av til hvert måltid og ikke leve på billigmaten som har blitt produsert på fabrikker. Det at en grandiosa dekker dagsbehovet til ei lett dame eller en liten gutt er absolutt verdt å trekke inn i denne sammenheng. En grandiosa fordelt på hele dagen er ikke mange kronene mot å faktisk leve sunt hele dagen. Dermed forstår jeg CaraMella veldig godt når hun sier det er deprimerende å gå rundt i norske matbutikker.
 4. StorRe

  Svakt grep

  LBEB om grepsstyrke og grepstrening. Lift Big Eat Big: Grip It & Rip It
 5. Skal styre unna. Hørtes ikke særlig fristende ut heller! Verynice! Det skal definitivt testes Da blir det harrytur i nærmeste framtid også..
 6. Blir ikke bunnen da veldig klissete, Apekatt?
 7. Takk for tips! Skal prøve begge deler
 8. Hei, Jeg elsker ostekaker! Ingen kaker er særlig gode, bortsett fra ostekake. Forleden fant jeg igjen oppskrita jeg har eksperimentert meg fram til. Proteinrik ostekrem laget av skyr (edit: og philadelphia smøreost). Bunnen er det verre med. Den lager jeg av tradisjonell kjeks (Digestive) og smør. Noen som har tips til en sunnere bunn som gjerne smaker noe i nærheten av den originale i min familie og har tilnærmet samme konsistens? Skal bli Master of Cheesecake Mastery (MOCM)
 9. Løfter du med spenn eller flatere stil? Om du er svak i bunn kan det hjelpe veldig å trene benkpress med beina i været. Særlig dersom du løfter med spenn. Det dette gjør er at brystet ligger lavere fordi du ikke får spent deg opp på samme måte, og dermed øker du ROM. Benkpress med stopp, med beina i været. Dette bør gjøre underverker, også for resten av løftet siden du får mer fart ifra bunn.
 10. StorRe

  Teres major

  Har ikke helt fått det til, men merker at det er noe i det du skrev Fortsetter utprøvingen.
 11. StorRe

  Teres major

  Mange takk! Skal prøve dette
 12. StorRe

  Teres major

  Det beste blir da å dra sammen skulderbladene og holde dem sammentrukket hele tiden, til og med ved eksentrisk fase? Eller omvendt, la skulderbladene skli opp så mye som mulig (og holde dem der) og kun bevege armene?
 13. StorRe

  Teres major

  Hvordan fokusere skikkelig på teres major med nedtrekk for eks? "Nedtrekk med spesielt fokus på teres major" hørte jeg noen si. I ettertid gikk det opp for meg at går det an? Har det noe med bredden på grepet å gjøre, supinasjon etc?
×
×
 • Opprett ny...