Gjest SlettetBruker4 Skrevet 15. september 2012 Del Skrevet 15. september 2012 Har frossen brokkoli, spinat, blomkål osv. like mye næring som de friske variantene? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12242-frosne-gr%C3%B8nnsaker/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 15. september 2012 Del Skrevet 15. september 2012 Har frossen brokkoli, spinat, blomkål osv. like mye næring som de friske variantene? Det er mer næring i frosne Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12242-frosne-gr%C3%B8nnsaker/#findComment-474440 Del på andre sider Flere delingsvalg…
123abc1 Skrevet 15. september 2012 Del Skrevet 15. september 2012 Som stokkeland sier så er det mer næring( dette pga innfrysning metoden som bevarer og hindrer tap av næringstoffer) og ofte så er prisen 200% billigere enn de ferske . Men smaken er ikke like god. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12242-frosne-gr%C3%B8nnsaker/#findComment-474516 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest SlettetBruker4 Skrevet 15. september 2012 Del Skrevet 15. september 2012 Tommel opp med andre ord Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12242-frosne-gr%C3%B8nnsaker/#findComment-475356 Del på andre sider Flere delingsvalg…
StiligeCecilie Skrevet 15. september 2012 Del Skrevet 15. september 2012 Det smaker jo hy! Når man er vant til friske grønnsaker, så fikser du ikke det skvipet der VegarL 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12242-frosne-gr%C3%B8nnsaker/#findComment-475399 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ILU Skrevet 15. september 2012 Del Skrevet 15. september 2012 Nå får dere rulle inn. Det erIKKE mer næringstoffer i frosne, det er mer i frosne grønnsaker om du kjøper dem om vinteren fordi de grønnsakene er høstet i sesongen oeg frosset ned kontra "ferske" i disk på vinteren. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12242-frosne-gr%C3%B8nnsaker/#findComment-475416 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 16. september 2012 Del Skrevet 16. september 2012 Såvidt jeg har skjønt det, høstes det som blir til frosne grønnsaker når de er på topp,og fryses inn. Sånn sett ser jeg ikke at det skal være så voldsomt store forskjeller mellom ferske sommergrønnsaker og innfryste sommergrønnsaker i frysedisken, ihvertfall når det kommer til næringsinnhold. Hva smak ,preparasjonsmuligheter, størrelse, og konsisens angår blir jo da selvfølgelig saken en litt annen. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12242-frosne-gr%C3%B8nnsaker/#findComment-475452 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vegard L Skrevet 16. september 2012 Del Skrevet 16. september 2012 Nå får dere rulle inn. Det erIKKE mer næringstoffer i frosne, det er mer i frosne grønnsaker om du kjøper dem om vinteren fordi de grønnsakene er høstet i sesongen oeg frosset ned kontra "ferske" i disk på vinteren. Kilde? Grønnsaker som er dyrket langt vekke som selges som ferske høstes lenge før de er modne, og modnes underveis. Da får de mye mindre tid til å ta opp næring fra jordsmonnet. Frosne grønnsaker høstes når de er modne, før de forvelles (hindrer videre nedbrytning av næringsstoffer) og fryses før transport. På denne måten går ikke næringsstoffene tapt underveis. Om du utelukkende snakker om kortreiste grønnsaker i sesong, så er disse like bra næringsmessig som frosne, men utover dette så er frossengrønnsaker vinneren. Lloyd, 123abc1, Dag og 1 annen 4 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12242-frosne-gr%C3%B8nnsaker/#findComment-475503 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ILU Skrevet 16. september 2012 Del Skrevet 16. september 2012 Vsr jo det jeg mente.... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12242-frosne-gr%C3%B8nnsaker/#findComment-475674 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vegard L Skrevet 16. september 2012 Del Skrevet 16. september 2012 Men det meste som selges av ferske grønsaker er ikke kortreist Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12242-frosne-gr%C3%B8nnsaker/#findComment-475676 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Olaf G. Skrevet 16. september 2012 Del Skrevet 16. september 2012 Vel. Når frossen brokkoli koster 8,50,- for 450g og et brokkolihode ofte er oppe i 17-18,- så er valget ganske lett. Tilbred det riktig og det smaker like godt. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12242-frosne-gr%C3%B8nnsaker/#findComment-475680 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 16. september 2012 Del Skrevet 16. september 2012 Men det meste som selges av ferske grønsaker er ikke kortreist Men det skjønner ikke SinisterAlex. Begynner å bli dritt lei innleggene hans. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12242-frosne-gr%C3%B8nnsaker/#findComment-475842 Del på andre sider Flere delingsvalg…
neigutten Skrevet 16. september 2012 Del Skrevet 16. september 2012 Sånn sidespor her: Jeg pleier kjøpe ferskt, men kjøpt en pakke frosne brokkolitopper for noen dager siden. Disse hev jeg rett i kokende vann fra frysen, helte av vannet og hadde dem i en matboks. Når lunchtid kom 5-6timer senere luktet de rett og slett surt. Som bare frosne grønnsaker kan. Hadde brokkolien vært fersk ville det tatt flere dager. Syns det var litt ekkelt og ble igjen skeptisk til frosne grønnsaker. Skjønner ikke hvorfor frosne grønnsaker forderves mye fortere? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12242-frosne-gr%C3%B8nnsaker/#findComment-475897 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 16. september 2012 Del Skrevet 16. september 2012 Hvis de lå og var varme og dampet i lukket beholder i timesvis, og råtnet, så er det kanskje ikke rart de ble litt nasty? Ellers har jo frosne grønnsaker i det minste blitt blansjert/forvellet før de ble frosset inn,så de har jo blitt behandlet mer. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12242-frosne-gr%C3%B8nnsaker/#findComment-475899 Del på andre sider Flere delingsvalg…
123abc1 Skrevet 16. september 2012 Del Skrevet 16. september 2012 Sånn sidespor her: Jeg pleier kjøpe ferskt, men kjøpt en pakke frosne brokkolitopper for noen dager siden. Disse hev jeg rett i kokende vann fra frysen, helte av vannet og hadde dem i en matboks. Når lunchtid kom 5-6timer senere luktet de rett og slett surt. Som bare frosne grønnsaker kan. Hadde brokkolien vært fersk ville det tatt flere dager. Syns det var litt ekkelt og ble igjen skeptisk til frosne grønnsaker. Skjønner ikke hvorfor frosne grønnsaker forderves mye fortere? Tror det har med overgangen fra frossen tilstand --> koking Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12242-frosne-gr%C3%B8nnsaker/#findComment-475901 Del på andre sider Flere delingsvalg…
neigutten Skrevet 16. september 2012 Del Skrevet 16. september 2012 Hvis de lå og var varme og dampet i lukket beholder i timesvis, og råtnet, så er det kanskje ikke rart de ble litt nasty? Ellers har jo frosne grønnsaker i det minste blitt blansjert/forvellet før de ble frosset inn,så de har jo blitt behandlet mer. I og med at de ble avkjølt i kaldt vann etter koking og lå i en lukket beholde i romtemperatur noen timer skjønner jeg ikke hvorfor de skulle råtne. Dette skjer aldri når jeg bruker ferske grønnsaker... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12242-frosne-gr%C3%B8nnsaker/#findComment-475907 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.