Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

En skikkelig teflon panne, og du trenger ikke stort mer enn en dråpe eller 3 med olje (evt bittelitt smør/margarin).

Om du vil være helt strict, så er vel litt vann et alternativ, men ikke for mye, da blir ting kokt istedet.

Et annet alternativ er stekeovn eller grill, da trenger du ikke noe ;)

Annonse

Hei,

Hva bruker dere når dere steker mat? Olivenolje? Margarin?

Skal ned i vekt, men må steke maten i noe. :)

Jeg steker kyllingfilet i ovnen på 225 grader, da er den saftig og det tilsettes ikke noe fett :) legger den på en langpanne eller i en ildfast form

Jeg tenker å kanskje kjøpe en eller annen sort av extra virgin olje. Er den bra? Kaldpresset.

Men jeg ELSKER svidd mat :D Litt dårlig vane kanskje. Spesielt svidde poteter.. .Mmmm

Svidd mat er en dårlig vane ja, svidde poteter er noe av det verste.

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...