Opheliia Skrevet 3. oktober 2011 Del Skrevet 3. oktober 2011 Det evinnelige maset om den der plagsomme matpakka. Jeg er student..og det er faktisk ikke så veldig økonomisk av meg å dra i kantina hver dag. Særlig ikke når alternativet jeg har av mat der er salat. Salat. Salat. Salat. Jeg er møkklei salaten på skolen (ikke noe gøy å ha oppi, skinka smaker bæsk og tunfisk vil jeg ikke spise(liker ikke)). Alternativet mitt er fiberrik med pålegg. Sinnsykt lei av å spise. Dessuten virker det som om magen min ikke er så begeistret for all fiberrik-spisinga mi i det siste. Jeg trenger tips til lunsj (og frokost). Når middagen ikke blir spist opp så ender den opp i matboksen, men det er ikke alle dager et alternativ. Forresten, jeg vil helst ha forslag som ikke er proppa av karbohydrater og gluten. Jeg får utrolig vondt i magen av alt med mel Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/552-hva-spiser-du-til-lunsj/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Opheliia Skrevet 3. oktober 2011 Forfatter Del Skrevet 3. oktober 2011 Hehe, tror de fleste som følger litt med på forumet har fått med seg at du er glad i lavkarbo. Hva med å lage omelett på kvelden/morningen, å ha med seg sammen med salat? Kokte egg kan du jo spise som de er. Tar ikke så lang tid å lage seg en salat på kvelden, å ha det stående i kjøleskapet til dagen etterpå. Lag litt mere middag om du klarer å la det ligge igjen da. Cottage cheese med nøtter? Bare fantasies som setter grenser. Gode forslag, men igjen, jeg er så matlei:p. Alt med egg gir meg bare en følelse av..ja..jeg er bare lei av mat tror jeg:whistling: Er det ikke noen som har spennendes lunsjforslag? Ut over egg og cottage cheese:p Og det trenger ikke nødvendigvis være lavkarbo, men det trenger ikke å være pastaretter - eneste grunnen til at jeg sier lite kh er fordi det ofte er fritt for mel og gluten da:D Frukt og bær går f.eks greit;) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/552-hva-spiser-du-til-lunsj/#findComment-12154 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hoppsann Skrevet 3. oktober 2011 Del Skrevet 3. oktober 2011 Salat med kylling i biter stekt i godt krydder eller med salat med seikarbonader. Mmm Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/552-hva-spiser-du-til-lunsj/#findComment-12194 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 3. oktober 2011 Del Skrevet 3. oktober 2011 Disse lefsene! Ta på magerost naturell, sukrin og evt kanel! Nam, nam! Kanskje litt greit å variere med annet type pålegg også for å variere. Sukrin og kanel-varianten smaker jo like godt som "vanlige" lefser, så det kan bli litt lite lunsj-aktig. Men behold magerosten, og sleng på det som du har lyst på av pålegg :thumbsup: Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/552-hva-spiser-du-til-lunsj/#findComment-12198 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Opheliia Skrevet 3. oktober 2011 Forfatter Del Skrevet 3. oktober 2011 Disse lefsene! Ta på magerost naturell, sukrin og evt kanel! Nam, nam! Kanskje litt greit å variere med annet type pålegg også for å variere. Sukrin og kanel-varianten smaker jo like godt som "vanlige" lefser, så det kan bli litt lite lunsj-aktig. Men behold magerosten, og sleng på det som du har lyst på av pålegg :thumbsup: Åja! De lefsene der..de skal jeg teste ut Salaten din Jeanett hørtes også bra ut:D. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/552-hva-spiser-du-til-lunsj/#findComment-12201 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jallajalla Skrevet 3. oktober 2011 Del Skrevet 3. oktober 2011 Knekkebrød med pålegg, WOW! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/552-hva-spiser-du-til-lunsj/#findComment-12205 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Espen Skrevet 3. oktober 2011 Del Skrevet 3. oktober 2011 Spekeskinke, kokt skinke, jarlsberg, ( jarlsberg ost og spekeskinke sammen = Yummi ). Alt av ost egentlig, både i skiver, biter og terninger. Spekepølse, salami, choritzo, kyllinfilet, kyllinglår, kjøttdeig og strimlet kjøtt er digg i matpakka. Fersk agurk, tomat og ikke minst favoritten PAPRIKA er sykt godt i egen matboks. Og så går det kjapt, slenge noen skiver kokt skinke, skjære litt av osten, 2cm tykke skiver av agurk, paprika og en tomat delt i 2 = ferdig lunsjbox. Når jeg skal spise, tar jeg alt på en vanlig tallerk, og koser meg med kniv og gaffel. Dele opp og lage fin salat på morran, er jeg definitivt for lat til. Dessuten blir grønnsakene lett vasne og gjørmete om de ligger halve dagen finkuttet..... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/552-hva-spiser-du-til-lunsj/#findComment-12208 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jørgen Andreassen Skrevet 3. oktober 2011 Del Skrevet 3. oktober 2011 Lag en stor omelett i en brødform, så har du utover uka Bruk varmluftsovn. Tips: Bruk litt bakepulver i omelett-røra så blir den mer luftig. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/552-hva-spiser-du-til-lunsj/#findComment-12232 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Opheliia Skrevet 3. oktober 2011 Forfatter Del Skrevet 3. oktober 2011 Knekkebrød med pålegg, WOW! Haha Det er det jeg vil bort fra:whistling: Men; hjemmelaga knekkebrød smaker jo godt. Jeg er bare møkklei fiberriken (og det er tiltak å lage egne knekkebrød:mellow:) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/552-hva-spiser-du-til-lunsj/#findComment-12244 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Opheliia Skrevet 3. oktober 2011 Forfatter Del Skrevet 3. oktober 2011 Lag en stor omelett i en brødform, så har du utover uka Bruk varmluftsovn. Tips: Bruk litt bakepulver i omelett-røra så blir den mer luftig. Takk for tips! Jeg tipser pittelitt tilbake; knus eggene og ikke pisk dem (bruk gaffel) og tilsett en klatt rømme og en klatt smør + krydder etter ønsker. Den blir driitgod! Jeg fikk sjokk når jeg fikk den servert av kjæresten. Den kan jeg faktisk spise alene, uten noe annet. Hiv på litt ost (jarlsberg) på toppen og la den smelte. Om nom nom! Den blir veldig luftig Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/552-hva-spiser-du-til-lunsj/#findComment-12246 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jester Skrevet 3. oktober 2011 Del Skrevet 3. oktober 2011 Noen som har prøvd å fylt en slik brødform? et omelett brød? Må jeg være førstemann ut? har liksom 22 egg som går ut om noen dager! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/552-hva-spiser-du-til-lunsj/#findComment-12251 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jallajalla Skrevet 3. oktober 2011 Del Skrevet 3. oktober 2011 Noen som har prøvd å fylt en slik brødform? et omelett brød? Må jeg være førstemann ut? har liksom 22 egg som går ut om noen dager! Går de ut om noen dager kan du fint spise de i 2mnd til Christine:) 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/552-hva-spiser-du-til-lunsj/#findComment-12255 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jallajalla Skrevet 3. oktober 2011 Del Skrevet 3. oktober 2011 Haha Det er det jeg vil bort fra:whistling: Men; hjemmelaga knekkebrød smaker jo godt. Jeg er bare møkklei fiberriken (og det er tiltak å lage egne knekkebrød:mellow:) Pøsj da! spiste knekkebrød til lunsj, 200 kcal inkludert pålegg (kl12). Etter det har jeg trent og er fortsatt ikke sulten! Syns det funker heelt fint jeg ^^ Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/552-hva-spiser-du-til-lunsj/#findComment-12258 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Opheliia Skrevet 3. oktober 2011 Forfatter Del Skrevet 3. oktober 2011 Pøsj da! spiste knekkebrød til lunsj, 200 kcal inkludert pålegg (kl12). Etter det har jeg trent og er fortsatt ikke sulten! Syns det funker heelt fint jeg ^^ Ikke det jeg tenker på, er mer det at jeg er så utrolig lei av knekkebrød..og så blir jeg aldri mett . I hele dag har jeg gått rundt med en skikkelig ubehagelig følelse i magen og nå når jeg endelig spiste noe ordentlig så forsvant den helt. Så nå har jeg som mål å spise noe som ikke er knekkebrød fremover jallajalla 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/552-hva-spiser-du-til-lunsj/#findComment-12269 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Opheliia Skrevet 3. oktober 2011 Forfatter Del Skrevet 3. oktober 2011 Noen som har prøvd å fylt en slik brødform? et omelett brød? Må jeg være førstemann ut? har liksom 22 egg som går ut om noen dager! Du trenger ikke stresse, egentlig. Egg holder seg kjempelenge over "best før datoen"...du kan glatt bruke egg som har "gått ut" for en måned siden liksom, ut over det sjekker du dem bare, før du tar dem i maten. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/552-hva-spiser-du-til-lunsj/#findComment-12271 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Espen Skrevet 3. oktober 2011 Del Skrevet 3. oktober 2011 ut over det sjekker du dem bare, før du tar dem i maten. Øhh, sjekker ? Ser på skallet før du pælmer dem oppi ? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/552-hva-spiser-du-til-lunsj/#findComment-12272 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Opheliia Skrevet 3. oktober 2011 Forfatter Del Skrevet 3. oktober 2011 Øhh, sjekker ? Ser på skallet før du pælmer dem oppi ? Haha. Ja, absolutt..nei, du kakker dem bare opp og ser/lukter på det. Jeg bruker ikke egg som har skilt seg f.eks. Men jeg synes å huske at min farmor ikke brydde seg om det heller (men hun sparte på alt da..). Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/552-hva-spiser-du-til-lunsj/#findComment-12274 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jallajalla Skrevet 3. oktober 2011 Del Skrevet 3. oktober 2011 Øhh, sjekker ? Ser på skallet før du pælmer dem oppi ? haha, eller klekker de i noe annet før du har det i feks. pannen. Er det en kylling derinni burde man ikke spise den. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/552-hva-spiser-du-til-lunsj/#findComment-12275 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Opheliia Skrevet 3. oktober 2011 Forfatter Del Skrevet 3. oktober 2011 http://www.klartale.no/norge/spis-gamle-egg/ "Det kunne stått på kartongene at egg kan spises i 60 dager. Nå står det 28 dager, sier Åse Kringlebotn. Hun er direktør i Opplysnings-kontoret for egg og hvitt kjøtt. Du kan spise egg i alle fall sju måneder etter at de er gått ut på dato. Det sier vi når folk spør oss. Så lenge egget ikke er skadd, kommer det ingen bakterier gjennom skallet. Derfor er det ikke farlig, sier hun." Ta stemplingsdatoen på egg med en klype salt. Norske egg er like gode og like trygge å spise i flere måneder etter at de har ”gått ut på dato”, bare du har eggene i kjøleskap, skriver opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt på sine nettsider. ... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/552-hva-spiser-du-til-lunsj/#findComment-12276 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jester Skrevet 3. oktober 2011 Del Skrevet 3. oktober 2011 Såpass, og om jeg finner en kylling inni så får vi bare tenke "mer protein" og peise på Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/552-hva-spiser-du-til-lunsj/#findComment-12277 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.