-
Innlegg
113 -
Ble med
-
Besøkte siden sist
Om schumacher
- Bursdag 04. sep. 1990
Kontaktmetoder
-
Website URL
http://alaschumacher.wordpress.com/
Nylige profilbesøk
Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.
schumacher sine prestasjoner

Medlem (2/6)
921
Nettsamfunnsomdømme
-
synnesve reagerte på et innlegg i et emne: Dagens mattips på facebook
-
Sjøstjerne reagerte på et innlegg i et emne: Dagens mattips på facebook
-
Sjøstjerne reagerte på et innlegg i et emne: Dagens mattips på facebook
-
Maylin reagerte på et innlegg i et emne: Dagens mattips på facebook
-
miaheart reagerte på et innlegg i et emne: Dagens mattips på facebook
-
FitFish reagerte på et innlegg i et emne: Dagens mattips på facebook
-
«Inspirasjonen»/tanken er i grunn stekt havregrøt. Dette er en enkel oppskrift, som kan varieres etter smak og behov. Tilsett rosiner, nøtter, bytt ut sjokoladeproteinet og kakaoen med vaniljeprotein eller bakeprotein. Jeg lager en god gjeng med muffins når jeg først er igang. Disse lar seg fryse, noe som gjør at det hele tiden er muffins med fantastisk næringsinnhold tilgjengelig. La de bare få avkjøle seg etter de kommer ut av ovnen, så kan du putte i frysepose og inn i fryseren. Ta opp kvelden før, så har du muffins til dagen etter. Frokost, lunsj, etter trening? PROTEINMUFFINS 350g havregryn 90g sjokoladeprotein bruk et som er blandingsprotein av myse og kasein eller ren kasein.100% myse vil kunne gi et tørt resultat 1 boks mager kesam 4 egg 2 ss kakao dropp dette hvis du bruker vaniljeprotein eller bakeprotein 6 ss sukrin+ 2 ts bakepulver ca. 2 dl melk Bruk en kjøkkenmaskin til å mikse røra sammen. Da blir havregryna mer finmalt, og det er lettere å få en god konsistens på det hele. Jeg bare putter alt i mikseren, utenom melka, setter på middels kraft og tilsetter litt og litt melk. Måler aldri opp melka (ca. mål i oppskriften). Syns det fungerer fint å bare se ann etter hvert som den røres rundt. Bruk to spiseskjeer til å fordele røra i muffinsformene, 1 stor skje i hver. Stekes på 175 grader i 8-10 minutter. http://alaschumacher.wordpress.com/2014/01/06/proteinmuffins/
-
Lloyd reagerte på et innlegg i et emne: Dagens mattips på facebook
-
project_eat reagerte på et innlegg i et emne: Dagens mattips på facebook
-
schumacher reagerte på et innlegg i et emne: fotballfruen tilbake i toppform..!
-
FitFish reagerte på et innlegg i et emne: Dagens mattips på facebook
-
playfair90 reagerte på et innlegg i et emne: Dagens mattips på facebook
-
PROTEINSNICKERS FUDGE 60g sjokoladeprotein jeg syns 100% myseprotein blir best her, mest kliss og «karamellaktig» konsistens1 ss sukrin+1 ss kakao1 ss speltmel/hvetemel/mandelmelLitt vann Det her er noe evig klissete greier, men det er sånn det skal være. Bland alt sammen, og rør godt, godt, godt med en gaffel mens du tilsetter få dråper med vann av gangen. Når du tror det er for lite, er det sannsynligvis nok, du må bare røre masse og klisse alt sammen. VIKTIG at du ikke tar for mye vann, da blir konsistensen for bløt, og det lar seg ikke stivne på samme måte. Ta litt bakepapir i en liten form/boks og dytt denne klissete sjokoladerøra ut i kantene. Lag et så flatt og gjevt lag som mulig. Inn i kjøleskapet 1 times tid. PEANUTTFYLL 2 ss PB21-2 ss vann Bland sammen og bre på toppen av den stivnede sjokoladerøra som har stått til avkjøling. SJOKOLADETREKK 85g tagatose melkesjokolade Smelt sjokoladen i vannbad. Del sjokoladefudgen (som har fått peanuttlaget smurt på toppen) i ruter. Dypp hver bit i den smeltede sjokoladen. Jeg brukte gaffel og bare bada hver bit. Det her er klissete å lage, men blir sååå godt! Deilige, proteinrike konfektbiter. Mmmmm! http://alaschumacher.wordpress.com/2013/11/27/proteinsnacks/
-
SAFTIG HAVREBRØD 5 dl vann på ca 30 grader 300g hvetemel 150g havremel malt selv i foodprossesor 200g havregryn 30g bakeprotein 1 pose tørrgjær 1 ts salt 1 ss honning Melk til pensling Store havregryn til toppen Bland alt sammen i en bolle, og tilsett vannet. Kna deigen skikkelig godt med hendene (eller i en kjøkkenmaskin). Kle bakebollen med et kjøkkenhåndkle, og sett til heving et lunt sted i 1,5 time. Da former du brødet (eller fyller i en brødform som jeg gjerne skulle gjort) på et stekebrett, og lar heve 15 minutter til. Pensle med litt melk og dryss over havregryn rett før det går inn i ovnene. Mitt brød var ganske flatt, så 180 grader i 1 time var perfekt. Det vil nok bli litt annerledes når det stekes i form, men ikke så mye lenger vil jeg tro. Saftig, men samtidig luftig, nybakt havrebrød. Dette burde du lage! http://alaschumacher.wordpress.com/2013/11/24/nybakt-brod/
-
schumacher reagerte på et innlegg i et emne: Dagens mattips på facebook
-
MILK CHOCOLATE MUFFINS Á LA SCHUMACHER Insirert av Aunt Mabel’s 3 egg 150 g mager vaniljekesam 1,5 dl vann 100 g mandelmel20 g bakeprotein eller vaniljeprotein 1,5 dl sukrin gold burde være sukrin gold varianten, det gir best smak og konsistens 1 rør steviadråper vanilla creme 2 ts bakepulver 1ts fiberhusk gir god konsistens til bakst med mandelmel50 g sjokolade jeg brukte denne her Bland sammen egg og kesam, så tilsetter du det tørre. Hell litt og litt vann til konsistensen blir riktig, ca 1,5 dl. Mens du rører vil du kjenne hvor mye væske mandelmel suger til seg, så du må sikkert ha bittelitt til etter mye røring. Jeg hadde to spiseskjeer røre i hver muffinsform. Da fikk jeg 6 store, saftige muffins. Bare for å sammenlikne til slutt: Aunt Mabels’s per stykk inneholder ca. 5,3 g protein, 41,9g karbohydrater, 21,5g fett, 1,1g fiber. Á la Schumacher’s inneholder per stykk: 16,5g protein, 7,3g karbohydrater, 7,3g fett, 6g fiber. http://alaschumacher.wordpress.com/2013/10/31/digg/
-
SUKKERFRIE, SAFTIGE SJOKOLADEMUFFINS 3 egg 1/2 boks mager kesam ca. 1,5 dl vann 3 dl hvetemel (ca. 180 g) 20 g bakeproteineller sjokoladeprotein evt. mer mel 2 dl sukrin gold 4 ss kakao 3 ss holder hvis du bruker sjokoladeprotein 1 toppet ts bakepulver Noen dråper stevia english toffee evt. nøytrale eller sjokolade, vanilje funker nok også Så gjør jeg som alltid – bare blander alt sammen, men venter litt med vannet i tilfelle det viser seg at 1,5 dl er litt mye. Vannet heller jeg altså i når alt er rørt sammen, da er det lettere å se når det er nok. Jeg fikk 6 STORE muffins av denne oppskriften. Blir kanskje 12 små/vanlige? Stekte mine i muffinsbrett (sånn til store muffins, 6 hull) som jeg la bakepapir i bunn og smurte kantene. Inn i ovnen på 180 grader i 16-18 minutter. Lager du små muffins tipper jeg de er ferdig etter 6-8 minutter. SJOKOLADEGLASUR 5 dl SukrinMelis med stevia nykommer, forbedret smak! 2 ss kakao syns 100% kakaoen (den brune pakka) fra eldrorado smaker mye bedre enn bakekakakoen (den røde) 2 ss philadeplhia Bittelitt ferdigkokt kaffe Bland alt sammen før du tilsetter dråper for dråper med vann. Absolutt ikke mye som skal til. Putt i en sprøytepose (i wish… Bruker altså bare vanlig brødpose hvor jeg klipper hull i tuppen. Skikkelig utstyr skal kjøpes. Sånn med forskjellige sprøytetupper og sånn. Moro!) og snirkle over muffinsen. http://alaschumacher.wordpress.com/2013/09/18/sjokolademuffins-med-glasur/
-
schumacher reagerte på et innlegg i et emne: Bli fit - hvor lang tid?
-
For å få den kroppen burde du hvertfall droppe å ligge i underskudd + løpe 2 ganger i uka.
-
EPLECOOKIES 6 store 1 egg 50 g havremel du kan male havregryn i en foodprosessor selv eller kjøpe ferdig 30 g store havregryn 1 ss smør/margarin/olje det du syns måtte passe seg for deg 3-4 ss Sukrin Gold 20 g vaniljeprotein kan byttes ut med nøytralt bakeprotein, mer mel eller havregryn 1 ts bakepulver 1 ts kanel Et dryss kardemomme Bland alt sammen, og lag 6 klumper på et bakepapirkledd stekebrett. Dytt nedi eplebiter og dryss litt kanel og sukrin gold over. Inn i ovnen på 180 grader i 12-15 minutter. La de avkjøles helt, før du begynner å ta på de/spise/klå/flytte/dandere. Det blir best sånn. Da er de sprø utenpå, og mykere inni. Jeg valgte eple og kanel nå i dag, ettersom jeg hadde norske epler tilgjengelig og høstmørket var skikkelig på plass. Du kan selvfølgelig dytte nedi det du måtte ønske som f.eks. sjokoladebiter, nøtter og rosiner, bare nøtter, annen tørket frukt. Tror det blir sjokolade og walnøtter i min neste ladning! http://alaschumacher.wordpress.com/2013/09/10/smak-av-host/
-
Hihi, nå gleder jeg meg til frokosten!!
-
Denne frokosten gjør meg mett, og det holder seg lenge. Mektig, og så deilig med en sterk kopp kaffe til. Egentlig høres det veldig rart ut å blande sammen dette for å koke det, men det burde prøves! Denne ideen kom frem ved en faila pannekakerøre som jeg bare putta i stekepanna og surra litt på. Bittelitt videreført ble dette reseultatet: SJOKOGRØT! 2 egg 1 ss kokosmel20 g sjokoladeprotein 4-5 dråper stevia med kokosmak. Et lite glass melk etter eget ønske. Kokosmelk var sykt digg, men ekstra lett funka også, bare sånn for å nevne noen av variasjonsmulighetene Finn fram en tykkbunnet kjele, greit å ha siden det skal melk oppi der. De tynneste bunnene vil nok bare svi hele greia veldig lett. Bruk en visp til å mikse alle inngrediensene sammen oppi kjelen, før du setter på varmen. Så kan du sette på middels varme, og la koke seg opp til den begynner å tykne. Stopp når du syns konsistensen er tykk nok. Bruk en slikkepott for å lette prosessen fra kjele til skål. Jeg liker å toppe med Sukrin Gold og kokosflak. Sikkert veldig godt med litt bær oppi også, for å balansere det søte litt. Og, og, og! Jeg lagde denne klar en kveld, helte over i bolle dekket med plast, og lot stå i kjøleskap over natta. Det var sjokoladepuddingen sin til frokost neste morgen, skal jeg si deg! Kanskje bedre kald enn varm faktisk. VANILJEGRØT 2 egg 1 ss fettsedusert, lyst mandelmel 20 g vaniljeprotein 4-5 dråper stevia med vaniljesmak 1 lite glass melk etter ønske Visp alt sammen i en tykkbunnet kjele, og rør om helt til det tykner. Stopp når du syns det er tjukt nok. Toppes med det du måtte ønske. Jeg syns det er godt med eplebiter, kanel og sukrin gold og nøtter hvis jeg har. Sånn egentlig kunne smaken av denne minne litt om mormors “prinsessepudding”. Det er en vaniljepudding bakt i ovnen med mandler og rosiner. Neste gang skal jeg toppe med nettopp mandler og rosiner, pluss litt havregryn. Er du ikke fan av kokos? Da kan du bytte ut kokosmel med mandelmel i sjokogrøten, bruke steviadråper med sjokoladesmak, vanilje eller karamell kanskje? Også varierer du toppingen med akkurat det du måtte syns passe.http://alaschumacher.wordpress.com/2013/09/09/engodstart/
-
SVINEWOK 2 personer 1 blomkål 1 rød paprika 1 grønn paprika 1/2 rødløk 1 ss smør 300g strimlet svinekjøtt Litt currykrydder, cummin, koriander og hvitløkspepper 1 boks kikerter 1 ts paprikakrydder Litt salt og pepper Begynne med å steke svinekjøttet med krydderet. Ikke stek for lenge, svin blir fort veldig tørt og kjedelig! Kutt grønnsakene slik du selv ønsker. Jeg liker blomkålen som skiver når det brukes på denne måten. Sett en stekepanne på middels-høy varme, putte oppi smøret og stek blomkålen aleine til å begynne med. Når den har fått snurra litt rundt der, og begynner å få noen få brune kanter, da kan du tilsette paprika og løk. Kikertene er bare skylt godt, putta i en kjele med høy varme, rista litt på og rørt rundt oppi der, tilsatt krydderet- voila! I det lille begeret er det sursøt chili-saus. http://alaschumacher.wordpress.com/2013/09/08/svinewok/
-
schumacher reagerte på et innlegg i et emne: Dagens mattips på facebook
-
Er det noen jenter her som spiser over 2000 kcal?
schumacher svarte på Helowny sitt emne i Vektnedgang og matplaner
Lå i gjennomsnitt på 2500 (noen dager lavere (1800-2000, andre dager høyere (3000-3300). Gjevner seg ut sånn over det hele) for å øke i muskelmasse og bygge opp styrken igjen. Gikk faktisk ned i vekt på dette, så nå øker jeg litt etter litt for å se hva vedlikehold er, da vekttap er uønsket. Vedlikehold, litt overskudd, er det jeg ønsker. Da kan jeg trene med energi, øke i styrke og muskelmasse, og endre litt på kroppssammensetningen. 1.79 høy, veier ca 76kg. Siste ukene har jeg liggi sånn ca på 2700, uten å måle eller veie opp da, så det blir litt ca og mål i hodet. -
schumacher reagerte på et innlegg i et emne: Er det noen jenter her som spiser over 2000 kcal?
-
schumacher reagerte på et innlegg i et emne: Bilder som får deg til å roflmao :) (GTFIH for luulz) (PICS)
-
PROTEINRIKE KAKEDEIGKULER 1 scoop sjokoladeprotein 1 scoop kakemiks 1 stor ts kako 5 dråper stevia english toffee 1 ss peanutsmør som du prøver å rulle til klatter på toppen av hver. Jeg brukte PB2 med litt vann. Noen dråper vann bare ta bitte, bitte, bitte litt av gangen. Tar du for mye, så blir det bare kliss. Da kan du egentlig bare doble røra (med det tørre) for å justere ut vannet. Eller så spiser du det klisset du har der med skje. Bland. Trill kuler. Avkjøl i kjøleskap minst 1 time. Spis. Cookie dough – À la Schumacher Jeg har blitt helt avhengig av disse. Står stadig ny ladning i kjøleskapet (som alltid er snikspist på av min mamma).
-
AMERIKANSK PANNEKAKEFROKOST LIGHT Til 1 person 2 egg 2 ss mandelmel 2 ss FiberFin 1 ts Fiberhusk 1 ts sukrin+ 1-2 dl melk Topping: Cottage cheese original + sukkerfritt bringerbærsyltetøy og Sukrin Gold Bland alle ingredienser sammen, og stek på svak varme i teflonpanne. Amerikansk pannekakefrokost light – À la Schumacher
-
hvordan få mager kesam til å smake godt?
schumacher svarte på Lab06 sitt emne i Matlaging og oppskrifter
Mer proteiner i mager, lenger mett. -
FISKEKAKER MED CURRY OG KORIANDER Til 3 personer 800 g torskefilet åpna 1 pose med filet, kunne like gjerne bruke alt 2 ts salt 1 neve fersk koriander 1 ts paprikakrydder 1 ts chilikrydder 2 ts currykrydder Bland alt i en foodprosessor eller med stavmikser, form til kaker, og stek i litt olje (det gir en fin overflate, og ekstra smak til den magre, magre torsken). Jeg serverte med byggris, kesam, sylteagurk, litt mer fersk koriander, persille og sursøt saus. Det var en ny smaksopplevelse når det kom til torsk, ja! Fiskekaker – À la Schumacher