wheysted Skrevet 18. oktober 2011 Del Skrevet 18. oktober 2011 Ala Ikea skole? Muligens fungert om dette hadde blitt inkorperert over årene. At en fikk status av å jobbe i butikk Hm, trodde jeg hadde svart her allerede, men det hadde jeg visst ikke! Nå vet jeg ikke hva Ikea skole er for noe, men jeg tenkte mer i retning at de ansetter EN som har relevant utdannelse og kunnskap, (eller to hvis det er skikkelig stor butikk da, men nå visualiserer jeg dette, som et eksempel, oppe på kiwi'en rundt svingen her, og de trenger bare en) som går rundt og gir gratis hjelp og selger til kundene. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/822-hva-hadde-du-gjort-hvis-du-eide-en-matbutikk-kjede/page/2/#findComment-21460 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sara Skrevet 18. oktober 2011 Del Skrevet 18. oktober 2011 Lage en mer fornuftig nøkkelhullordning!!!!!!!! .. og satt opp prisen på usunn mat, og minst halvert prisen på alt av frukt og grønt. men når det gjelder prisoppsettingen på usunn mat, så er jo man veldig avhengig av at alle andre butikker også følger etter da:meh: hadde vært kult om man kunne bestille en kostholdsekspert (helst gratis) som kunne hjelpt folk til å handle riktig også. i tillegg til flere brosjyrer, hefter og gratis matoppskrifter. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/822-hva-hadde-du-gjort-hvis-du-eide-en-matbutikk-kjede/page/2/#findComment-21695 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pinglo Skrevet 6. november 2011 Del Skrevet 6. november 2011 Jeg ville ansatt en fjortis som kunne hatt som sin eneste oppgave å fjerne råtten/ulekker frukt og grønnsaker Jeg hadde sørget for at personene som jobbet med fisk og kjøtt faktisk kunne noe om det også Jeg hadde lagt inn en liten brems i handlevognen så det kostet flere kcal å dytte den Butikk-orientering der folk kunne få 50 kr i avslag i kassen om de var innom alle "postene" i butikken (dette ville føre til mer impulshandling + at de ville gått flere skritt - ergo flere kcal ut. "sunne" ferdigwoker og kjøttretter i ferdigmatdisken Sukkerfri kasse, erstattet det med ferdig oppkuttet frukt og grønt i fancy esker til blodpris. Jeg hadde ikke rørt prisene, har det norske folk blitt enige om at sunt mat er dyrt, så vil ikke jeg motbevise dem, jeg driver jo butikk, for svarte Jeg hadde solgt supermat og raw-food. Masse supermat. Jeg har NULL tro på at det har noe for seg, men bare det at folk kjøper sjokolade til 700 kroner kiloen fordi den er "raw" gjør det jo til en gullgruve. Også hadde jeg kost meg vilt helt til jeg gikk konk Mr. M og Marita 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/822-hva-hadde-du-gjort-hvis-du-eide-en-matbutikk-kjede/page/2/#findComment-37025 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Andy Skrevet 6. november 2011 Del Skrevet 6. november 2011 Jeg hadde lagt inn en liten brems i handlevognen så det kostet flere kcal å dytte den Hahahah! :rofl: Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/822-hva-hadde-du-gjort-hvis-du-eide-en-matbutikk-kjede/page/2/#findComment-37035 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tombrunost Skrevet 8. november 2011 Del Skrevet 8. november 2011 Jeg ville innført restriksjoner på hvor mye du får kjøpe hver måned basert på helse og utseende. Max to lyse brød, max en pakke kjeks, max 200 gram sukker osv... Var du veldig overvektig ville du fått tøffere restriksjoner. Eks: ikke lov å kjøpe vanlig hvetemel, ikke lov å kjøpe kjeks, ingen frossenpizza etc... Tror Plyo 1000 ville gått konkurs temmelig kjapt da ja Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/822-hva-hadde-du-gjort-hvis-du-eide-en-matbutikk-kjede/page/2/#findComment-38592 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Roger Arrow Dahl Skrevet 8. november 2011 Del Skrevet 8. november 2011 Fjernet nøkkelhull og erstattet det med det som faktisk er sunn mat. Fjernet alt med kunstig søtningsstoff aspartam osv(jada, bare drep meg...) Innført stevia, fjernet alt med msg/smaksforsterker. Gitt faen i tine og bare hatt Qmeieriene, egen slakter avdeling, egen fiskeavdeling og sagt NEi til monopol gigantene. Og bonusordning til ALLE på Fitnessbloggen lillefrøken 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/822-hva-hadde-du-gjort-hvis-du-eide-en-matbutikk-kjede/page/2/#findComment-38615 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Espen Espelund Skrevet 8. november 2011 Forfatter Del Skrevet 8. november 2011 Fjernet nøkkelhull og erstattet det med det som faktisk er sunn mat. Fjernet alt med kunstig søtningsstoff aspartam osv(jada, bare drep meg...) Innført stevia, fjernet alt med msg/smaksforsterker. Gitt faen i tine og bare hatt Qmeieriene, egen slakter avdeling, egen fiskeavdeling og sagt NEi til monopol gigantene. Og bonusordning til ALLE på Fitnessbloggen Jeg tror at fjerning av endel estoffer har god effekt på helsa, selv om de ikke nødvendigvis er direkteskadelig. Hvis mat lukter, smaker og ser perfekt ut er det ikke rart folk overspiser. Flere estoffer gjør dessuten at man kan bruke råvarer av dårligere kvalitet uten at det går utover smaken. Roger Arrow Dahl 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/822-hva-hadde-du-gjort-hvis-du-eide-en-matbutikk-kjede/page/2/#findComment-38663 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Roger Arrow Dahl Skrevet 9. november 2011 Del Skrevet 9. november 2011 Jeg tror at fjerning av endel estoffer har god effekt på helsa, selv om de ikke nødvendigvis er direkteskadelig. Hvis mat lukter, smaker og ser perfekt ut er det ikke rart folk overspiser. Flere estoffer gjør dessuten at man kan bruke råvarer av dårligere kvalitet uten at det går utover smaken. Så enig så enig Mener personlig at mange E-stoffer er skadelig for kroppen, det kommer bare an på hvilke rapporter/forskning man velger å stole på Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/822-hva-hadde-du-gjort-hvis-du-eide-en-matbutikk-kjede/page/2/#findComment-39146 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marte83 Skrevet 11. november 2011 Del Skrevet 11. november 2011 stevia? blir man ikke midlertidig steril av det? jeg hadde driti i matbutikk og heller åpna en kafe/restaurant-kjede som fokuserte litt mer på de forskjellige diettypene.. f.eks ha lavkarbo meny. og lav kcal meny.. og at næringsinnholdet sto oppført i menykartet så det ble lettere å spise ute for folk på forskjellig type dietter Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/822-hva-hadde-du-gjort-hvis-du-eide-en-matbutikk-kjede/page/2/#findComment-40525 Del på andre sider Flere delingsvalg…
elvi Skrevet 11. november 2011 Del Skrevet 11. november 2011 Enig med mye over her, så det ikke trengs å skrives igjen. Men det er en ting som ikke er nevnt enda: flytte alt av usunt (eller mindre sunt i dette tilfellet ) bakerst i butikken. "Walk of shame" gjennom hele butikken! Det burde få folk til å tenke en gang til før de gir etter for munchies:p Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/822-hva-hadde-du-gjort-hvis-du-eide-en-matbutikk-kjede/page/2/#findComment-40561 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sondre Lauritsen Skrevet 12. november 2011 Del Skrevet 12. november 2011 siden det står matbutikk-kjede, så er det en del ting som setter begrensninger... skal ikke lyve, men om jeg hadde blitt butikksjef så hadde jeg tenk endel på overskuddet (alle vil jo gå mest mulig i overskudd). men, jeg ville startet priskrig med de andre kjedene i norge, F.eks kuttet momsen på frukt, grønt og rent kjøtt! i tillegg så ville jeg kuttet prisen ytteligere på div fileèter f. eks ytrefilè, indrefilet, entrecote, flatbiff, finnbiff, hvalbiff, kyllingfilet og bryst... etc etc, har jobbet i innen for salg og administrasjon på 5 forskjellige butikker, og ser at butikker selger varen gjennomsnittlig 40% dyrere enn det dem kjøper den inn for! derfor ville jeg utfordret alle butikkene i kretsen til å kutte 20-30% av prisen på nevnte varer. jeg ville delt varene inn i Sone A, B og C. der sone A ville bestått av frukt og grønt.. og brukt prinsippet "kjøp 2 få 3 på kjøpet!", Sone B kommer til å begynne med rene matvarer.. med utvalgtevarer (kjøper du 1kg kyllingbryst får du 3 "1 minutters biffer" på kjøpet.. og "1 for 2" og "2 for 3" prinsippene), og så i "slutten" av sone B- har halvfabrikat-varene sin plass, og sone C får junk plassen... forhåpentlig vis med dette så har kundene puttet så mye opp i vognen av gode tilbud før dem kommer til godisen at dem innser at det blir "fordyrt og for mye" med godis. samt inngått enkelte private avtaler med f.eks Gymgrossisten, iherb osv. om avtaler for ting som jeg kan ha i min butikk. sikter da til enkelte "lav carb/calori/light" produkter som man ha måtte bestilt fra nettet... slik jeg har skjønnt så er veien fra å bestille ting/mat over nettet et ALT forlangt skritt for folk/mødre/fedre som er midt inne i 40'års krisa og ikke er helt på talefot med datamaksinen og som blir mer og mer deprimert for vær gang de beveger seg på baderommsvekten... Personlig så tror jeg Priskrig på di senere års "populære" matvarer som div filèter, egg og bacon osv osv burde vært en fin start for å få befolkningen på riktig side av 100tallet! (på vekten) Maja 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/822-hva-hadde-du-gjort-hvis-du-eide-en-matbutikk-kjede/page/2/#findComment-41225 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.