Therese Skrevet 4. mai 2013 Skrevet 4. mai 2013 Har hatt denne kakemixen i skapet et stund, og nå tror jeg tiden er inne for utprøving Surfer litt rundt på jakt etter den optimale glasur. Lurer på om det kan bli bra med en dash med philadelphiaost innblandet, i tillegg til sukrinmelis, kakaopulver (evt sjokoprotein) og ett eller annet melkeprodukt (kesam/skyr)? Tenker at osten kanskje vil gjøre frostingen litt sånn "cup-cake frosting' ish" (elsker sånn frosting jeg da ) Edit: søkevirksomheten min leder meg stadig inn på Manuela sin blogg (passion 4 baking). Her fikk jeg enda mer inspirasjon; hvorfor ikke bruke Philadelphia med melkesjokolade, eller til og med iskrem i glasuren (elsker jo Diplom lett-is variantene, så da trenger det ikke bli i overkant mange ekstra kcal ) Jeg har brukt philadelfiaost og sjokolade(litt ekstra søtning trengs), funker fjell! Iskrem var ikke dumt! Krie 1 Siter
isadres Skrevet 4. mai 2013 Skrevet 4. mai 2013 Den er god som den er. Eneste pimpingen som trengs er iskrem. Krie 1 Siter
Krie Skrevet 5. mai 2013 Skrevet 5. mai 2013 Jeg har brukt philadelfiaost og sjokolade(litt ekstra søtning trengs), funker fjell! Iskrem var ikke dumt! Så bra! Da blir det denne jeg kommer til å teste først ut som glasur Hatfield 1 Siter
Theresa Skrevet 2. august 2013 Skrevet 2. august 2013 Klar over at jeg henger litt etter, men kom over denne når jeg googlet "sunn sjokoladekake". Testet den ut i går og den er HELT FANTASTISK! Har bakt mixen før og fulgt oppskriften på pakka, men den ble mye bedre nå!! Bedre og enda litt sunnere? Ja takk! Anbefales! Siter
Iselin Renée Skrevet 31. august 2013 Skrevet 31. august 2013 Jeg pleier å lage sjokoladekake av den oransje kakemixen fra Funksjonell mat, den inneholder færre kalorier og er uten hvetemel og gluten! Bytter ut oljen med 1 dl mager kesam, tilsetter 4 toppede ts med økologisk fettfattig kakaopulver fra urtekram og 1 toppet ts med økologisk vaniljepulver. Kaken blir ikke tørr i det hele tatt Smaker best når den har kjølt seg ned noen timer i kjøleskapet syns jeg, men det er nok smak og behag Siter
Lena Ludvigsen Skrevet 31. august 2013 Skrevet 31. august 2013 Jeg pleier å lage sjokoladekake av den oransje kakemixen fra Funksjonell mat, den inneholder færre kalorier og er uten hvetemel og gluten! Bytter ut oljen med 1 dl mager kesam, tilsetter 4 toppede ts med økologisk fettfattig kakaopulver fra urtekram og 1 toppet ts med økologisk vaniljepulver. Kaken blir ikke tørr i det hele tatt Smaker best når den har kjølt seg ned noen timer i kjøleskapet syns jeg, men det er nok smak og behag Sjokoladekaken inneholder minst kalorier av de to, så om du skal ha sjokoladekake er nok den best:) Men den andre er jo helt herlig å lage krydderkake og eplekake med! namnam Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.