Kristin Charm Skrevet 4. april 2012 Del Skrevet 4. april 2012 Jeg spiser etter PF, som innebærer store måltider med en proteinkilde (kylling, karbonadedeig, tunfisk, laks...), masse grønt og gjerne eggerøre eller egg lagd på andre måter for å tilføre mer protein. Men det er fortsatt kalorier å tilføye. Jeg kan naturligvis ha mer av proteinkilden, men det hadde vært fint med litt variasjon, og å prøve noe litt nytt. Jeg spiser ikke poteter, pasta og ris, så de tre utelukkes. Prøvde søtpotet for første gang på mandag da, og det var fantastisk godt! Og forsvant fort Spørsmålet er altså hva dere bruker som tilbehør til et typisk måltid med protein og grønt? Det kan være både kalorifatting og energitett, samme hvilke makrostoffer som dominerer, smått og stort, krevende og enkelt - bare det er sunt Noen forslag? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6702-tilbeh%C3%B8rsiderett-til-middag/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ole Morten Skrevet 4. april 2012 Del Skrevet 4. april 2012 Om du ønsker kjappe og enkle kalorier er det kjempe bra å bruke oliven olje entra virgin. Der får du ca 90kcal per ss Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6702-tilbeh%C3%B8rsiderett-til-middag/#findComment-237929 Del på andre sider Flere delingsvalg…
emmylou Skrevet 4. april 2012 Del Skrevet 4. april 2012 - Lage en pizzabunn av sunne ingredienser, slenge på kjøtt+ ost. Server med stor salat - enkle ting som CC, kesam, et grovt rundstykke ved siden av -lomper! jeg elsker egentlig alt som har med lomper å gjøre, men å smøre de med en form for smørost, fiskekaker (N-A-M) - Hvis du er glad i saus kan jo det være en god mulighet. Personlig er jeg ikke noe sause-menneske, men det finnes sikkert mange gode oppskrifter der ute. - Kanskje en liten suppe som forrett? - Jeg elsker å fylle kylling med philadelfia. Dette kan også smøres på all slags kjøtt/fisk, alt etter smak. Bacon- eller skinkesurret kylling er veldig godt. Her var det første som falt inn i hodet på meg, litt rotete og litt generelt, men jeg håper det kan gi litt inspirasjon Kristin Charm 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6702-tilbeh%C3%B8rsiderett-til-middag/#findComment-237979 Del på andre sider Flere delingsvalg…
123abc1 Skrevet 4. april 2012 Del Skrevet 4. april 2012 Er stor fan av hjemlaget potetmos med løk, melk og litt salt lav eller høy kcal varier du med Lettmelk, H melk / fløte eller om du vil ha med smør osv Bruker å koke mandel potet til den er gjennomkokt, så fjerne all vannet og mose det Tilsetter melk , smør osv etter smak / behov Kristin Charm 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6702-tilbeh%C3%B8rsiderett-til-middag/#findComment-237980 Del på andre sider Flere delingsvalg…
linek86 Skrevet 4. april 2012 Del Skrevet 4. april 2012 Hva med å lage:hummus (kikert puré) godt, rik på proteiner og karbs, quinoa (proteiner og karbs), bulgur, brokkoli/blomkål/sellerirot -mos, sellerirot-fries (laget i ovnen) Kristin Charm 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6702-tilbeh%C3%B8rsiderett-til-middag/#findComment-238011 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lars85 Skrevet 5. april 2012 Del Skrevet 5. april 2012 Er stor fan av hjemlaget potetmos med løk, melk og litt salt lav eller høy kcal varier du med Lettmelk, H melk / fløte eller om du vil ha med smør osv Bruker å koke mandel potet til den er gjennomkokt, så fjerne all vannet og mose det Tilsetter melk , smør osv etter smak / behov Og vis du vil ha den heeelt ekstremt gode varianten så bruker du fjellmandel fra oppdal og sæter rømme! fy f..n det er digg det http://www.matprat.no/kokeboka/tilbehor/hjemmelaget-potetmos-til-kalku/ Jeg brukte den sammen med denne i jula http://www.matprat.no/gjester/gjesteoppskrifter/ovnsbakt-ribbe/ Ble godt tatt i mot, ikke minst fordi det var anderledes:) Men hva med couscous? rød bønner, gryte og salat bønner står det vel på esken.. kan brukes til en del retter:) 123abc1 og splash 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6702-tilbeh%C3%B8rsiderett-til-middag/#findComment-238136 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sungrazer Skrevet 5. april 2012 Del Skrevet 5. april 2012 Blomkålmos 1 blomkål 2 fedd hvitløk 2 ss smør 2 ss reven parmesanost salt og pepper til smak Fremgangsmåte Kok blomkålen mør, mens du gjør det blanchér hvitløk i smør. La vannet renne godt av blomkålen og kjør den til en jevn fin masse sammen med hvitløk, parmesan og smør i en blender. Smak til med pepper og salt. Om du ønsker den litt mer fyldig kan du ha i litt mer smør. Veldig godt alternativ til f.eks. potetmos. ™ og Kristin Charm 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6702-tilbeh%C3%B8rsiderett-til-middag/#findComment-238150 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristin Charm Skrevet 5. april 2012 Forfatter Del Skrevet 5. april 2012 Mange gode forslag! Jeg vil ikke bare ha raske kalorier, det skal være fast føde på noe vis Blomkålmos er kjempegodt, men jeg kan prøve med litt andre grønnsaker! Hummus hadde vært gøy og prøvd. Speltlomper bruker jeg mye Fantastisk godt med ost og sennep/ketchup og steke dem i panna så osten smelter Cottage cheese og dressinger av kesam bør jeg bli flinkere til å ha ved siden av, for det er fantastisk godt! Også kan man alltids bake noen rundstykker og ha i fryseren, for å ta dem opp når de trengs. Flere forslag? Selv spiser jeg et tonn av grønnsaker, men gjør ofte ikke noe mer spennende med dem enn å steke dem godt i panna og lasse dem på et fat. Burde vært mer kreativ der, men går litt tom for ideer innimellom. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6702-tilbeh%C3%B8rsiderett-til-middag/#findComment-238272 Del på andre sider Flere delingsvalg…
linek86 Skrevet 5. april 2012 Del Skrevet 5. april 2012 Jeg foretrekker å ovnsteke grønnsakene jeg med kjøttet elr fisken, hvis du har sånn grill element på ovnen... Tar da kanskje 15 min i ovnen på 200grader (hvis kjøttet er litt tykt, deler jeg kjøttet på langs) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6702-tilbeh%C3%B8rsiderett-til-middag/#findComment-238302 Del på andre sider Flere delingsvalg…
emmylou Skrevet 5. april 2012 Del Skrevet 5. april 2012 Når det gjelder tilberedning av grønnsaker har jeg begynt å ovnsbake mer og mer. Det er enkelt og ikke så mye styr, samtidig som det blir hakket bedre enn vasne grønnsaker fra microen (her synder jeg med jevne mellomrom ja...). Har litt dilla på oregano og basilikum for tiden, i tillegg så krydrer jeg gjerne med paprikakrydder, tacokrydder, salt, pepper, meksikansk, etc. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6702-tilbeh%C3%B8rsiderett-til-middag/#findComment-238308 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.