Gå til innhold

Ole Morten

Medlemmer
 • Innholdsteller

  658
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Ole Morten

 • Rang
  Avansert medlem

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://www.facebook.com/olemojo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg ser også en annen mulighet, du kan bytte ut osten (om den er høy i fettinnhold) med den grønne fra synnøve (10% fett) link. Da kan du få inn sunt fett, uten å øke kaloriene
 2. Tja, hvorfor ikke.. Bare pass på å spis maten rundt treningene dine. Du kan vell ganske risikere å bli litt gåen i magen av bare hvete, og ikke så veldig mye sunt fett. Men jeg ser ikke noe problem med å gjennomføre dette:)
 3. De har fått inn en ny PWO på bodypower som heter "im fucked up". Den var helt grei. Ellers har de en som heter "alpha serum" på helsekostbolaget(Svinesund). Sistnevnte er litt sterkere, men jeg ble litt kvalm av den.. Hvis du nevner navnet Vibeke På helsekostbolaget får du forresten 10% på alt:)
 4. [ATTACH]89307[/ATTACH] Dårlig med blodårer men..
 5. Veldig bra tid det, det lå vell rundt 3.00 - 3.30 i AF?
 6. Lurer på hvor mye de beste styrkeløfterne hadde klart å løfte om de brukte like mye dop som noen av strongmen gutta. Siden noen av styrkeløfterne er rene og løfter allerede mer;)
 7. Gleder meg til neste strakmark økt(no homo)
 8. Programmene hans er både motiverende og anerledes enn de som finnes gratis på nett, jeg mener de absolutt er verdt 700kr
 9. Trur nok han roider. Juks ifht hva og hvem?
 10. Strong advice, u can do whatever the fuck u wanna do!!
 11. Jeg har fått alle mine pakker ihvertfall, bare bestill fra selgere som har bra rating så har du det innen 2 uker :giggle:o-o:facepalm:
×
×
 • Opprett ny...