Valeur Skrevet 13. desember 2011 Skrevet 13. desember 2011 Spiser alt fra kylling og ris til vegetarisk lunsj, så lenge jeg får i meg mellom 10-20 gram proteiner. Lager neste ukes lunsj på søndager, som jeg videre fordeler og fryser ned i porsjonspakninger (gjør alt så mye enklere å ta med). Tenk heller på hva du ikke er lei av holdt jeg på å si, og ta det derfra? Siter
CaraMella Skrevet 13. desember 2011 Skrevet 13. desember 2011 Om man steker masse kylling filer og koker opp grønnsaker etc.. holder det seg i kjøleskap for en uke? I matboks feks.. Eller blir det dårlig mtp smak osv.. Siter
Valeur Skrevet 13. desember 2011 Skrevet 13. desember 2011 "CaraMella skrev: Om man steker masse kylling filer og koker opp grønnsaker etc.. holder det seg i kjøleskap for en uke? I matboks feks.. Eller blir det dårlig mtp smak osv.. Om man har fryser gjør det alt mye enklere : ) Siter
Jane Skrevet 13. desember 2011 Skrevet 13. desember 2011 I går blei det karbonadedeig, pastasaus og pasta I da blir det karbonadedeig, salat og ris.. Tror jeg... Siter
maybe Skrevet 16. desember 2011 Skrevet 16. desember 2011 Når jeg er hjemme blir det som regel knekkebrød med makrell i tomat eller egg og kyllingskinke + 1 glass Biola naturell eller lettmelk, hvis jeg er på farten blir det skyr og nøtter+ frukt og hvis jeg spiser ute (og av og til hjemme), blir det kyllingsalat. Siter
Miemarie Skrevet 18. desember 2011 Skrevet 18. desember 2011 jeg bruker å ha med meg kylling og ris noen ganger som jeg forbereder kvelden før, viss ikke har jeg omelett. men ikke alltid så noen ganger ender jeg opp med knekkebrød. Man bli ganske fort lei da får å si det slik, leter selv etter mer inspirasjon til matpakke å slikt. frokost er fast med havregryn og melk Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.