Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Skrevet

Kyllingbryst som er fylt med løk, sopp og krydder og spekeskinke surret rundt :) Nam Nam

Stikk den på en pinne med to "fingre" og grill.

Skrevet

Grillspyd med litt forskjellig marinert kjøtt, paprika, sopp, squash, løk m.m. er en slager her i huset. Lett å tilberede hjemme på forhånd og ha med i en boks. Poteter i folie til for de som vil ha det:)

Annonse

Skrevet

Hjemmelagede pannekaker eller lapper. De kan stekes ute på bålet dersom man har tilgang på stekepanne, men kan også stekes hjemme og tas med på tur. Men lappene og pannekakene kan varmes opp igjen når man er ute, da med f.eks. ost og skinke som et ostesmørbrød :)

Skrevet

Ingenting er som å dra opp en god biff og en flaske rødvin av sekken når man er på tur :)

Forøvrig bare å se noen repriser av "Gutta på tur" for inspirasjon. Arne Brimi er verdensmester i å lage god turmat :thumbsup:

Skrevet

Regner med at dere har noen steiner rundt bålet, så hvis dere har en ganske flat stein, så kan du sette aluminiumsfolie oppå og steke biffen, eller et egg eller noe annet fancy du kan finne på, men hadde holdt meg unna kylling, biff kan du ha medium rare, kylling, not so much :confused:

Gjest nobro
Skrevet

Det er faktisk ingen verdens ting som slår Gilde Grillpølser grillet på bål med Heinz ketchup. Ingen ting.

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...