Gå til innhold

Ida86

Medlemmer
 • Innholdsteller

  54
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Ida86 vant dagen sist 3. mars 2012

Ida86 hadde mest likt innhold!

Om Ida86

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 03. okt. 1986

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Frokost: Havregrøt med blåbær, skukrin, kanel, solsikkekjærner og valnøtter Lunch: Omelett med skinke og purre, salat, jordbær og to rugsprø Middag: Kyllingfillet med grønnsaker og kesam Kveldskos: Vaniljekesam og nøtter Drikke: Masse vann, kaffe et lite glass cola light
 2. Jeg har et, og det er for stort for meg også. Så jeg måtte sy det litt inn. Men det funker det
 3. Kebab Vondt i magen :thumbsdown:
 4. Hvordan er Shock absorber sine i størrelse?
 5. Lørdagskos Eple, pære, valnøtter og mager vaniljekesam-dipp med kakao pulver. Nam Nam:p
 6. Ida86

  Good Mornings

  Jeg har ikke hatt noen problemer med denne øvelsen, og jeg har tatt den helt siden jeg begynte med styrke. Men det er viktig det de andre sier at det å holde seg stram i ryggen, ikke "knekke" sammen er veldig viktig. Ut med rumpa, stram rygg (og mage) og gi den et lite skyv med hoftene når du kommer helt opp, så er du der Jeg kjenner denne helt fra baksiden på knærne og opp over korsryggen :thumbsup:
 7. Ida86

  woooooow

  Her var det mye bol ute å gikk
 8. Om det er knebøy og utfall du tenker på i smith stativet, så er det mye bedre å begynne med hånd manualer, enn å få feil belastning på ryggmargen
 9. Takk for kjempe bra svar Dette ser jo virkelig ut som noe alle burde gjøre.
 10. Ok, min tur til å spørre om noe dumt Jeg ser at flere steder anbefales det en skum rulle, i sammenheng med tøyning og div. Hva er dette godt for? Hvordan brukes den? Hvor viktig er dette? Hvor tøyer det? Kan noen rett og slett gi meg en hel del info om dette skummet som koster masse penger?
 11. Mitt siste måltid Biff, brokkoli, sopp, salat og mager kesam "dressing" + en cola da, det er jo tross alt helg :thumbsup:
 12. Kyllingbryst som er fylt med løk, sopp og krydder og spekeskinke surret rundt Nam Nam Stikk den på en pinne med to "fingre" og grill.
 13. Ida86

  Ukas tilbud

  De er ferske, så dem ligger i kjølen i frukt og grønt avdelingen
×
×
 • Opprett ny...