Gå til innhold

Hjelp-Underholdning og leker for personalfest.


Chiara

Anbefalte innlegg

Noen som har noen ideer? Vi er en gjeng med forskjellige personer som tilfeldigvis jobber sammen.. Det funker bra, og festene våre er festlig! Det er dog sånn at det er de samme som ender opp ikomite så nå lurer jeg på om dere kan hjeelpe meg med noe leker/underholdning? Drikkeleker utgår, ellers er vi med pådet meste. Quizer, aktivitets løyper(men med hva?), generellt ting som er litt kleine og morro for oss andre å se på!

Noen tips? væææærsåsnill?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det spørs hvor mange dere er, men ØLympics er alltid gøy! Del dere opp i lag og konkurrer mot hverandre i forskjellige "grener". Vi spilte beer pong, flip cup og hadde hinderløype i hagen. Konkurranseinstinktet slår inn hos de fleste og hinderløype etter x antall øl/vin var ufattelig morsomt å se på :roflmao:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Still opp i 2 rekker, annenhver gutt/jente. Ta en appelsin mellom skulder og hake og lever ned rekka uten å bruke hendene. Første rekke som har levert appelsinen til enden vinner.

Variant med at jenta på enden får en kleshenger mellom knærne....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Penn-i-flaske er også fin.

Knyt en penn fast i enden av en taustump, og knyt tauet rundt magen. Plasser en brus/vinflaske på bakken mellom beina, og førstemann til å senke penna ned i flaska vinner.

Om folk liker å være handy, slå fem-seks spiker(en per deltaker pluss et par ekstra) en cm ned i en treplanke, om å gjøre å slå ned alle spikrene på tid

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest =xXx=

Traktefotball: lag en trakt av papp til hver spiller som festes forran øyene. Da blir det tunellsyn og alle virrer rundt som kyllinger for å se ballen. Og den ER vanskelig å se for de som spiller. Steike morsomt å spille, enda mer morsomt å se på. Bare pass på at når to spillere får los på ballen kræsjer de, så man må ikke løpe for full fart og bli skadet;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...