kamilla22 Skrevet 5. mars 2014 Del Skrevet 5. mars 2014 hei! noen som har tips til myk,sunn,proteinrik mat? har fikset på tennene og kan ikke spise hard mat ei stund framvover...åjeg som har blitt så gla i nøtter:/ hehe! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28296-myk-mat/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
miaheart Skrevet 5. mars 2014 Del Skrevet 5. mars 2014 Skyr kamilla22 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28296-myk-mat/#findComment-967664 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thombr86 Skrevet 5. mars 2014 Del Skrevet 5. mars 2014 Knus nøtter etc i småbiter, evt ha det i matretter. Blir myke om de får koke litt Ost? kamilla22 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28296-myk-mat/#findComment-967743 Del på andre sider Flere delingsvalg…
kamilla22 Skrevet 6. mars 2014 Forfatter Del Skrevet 6. mars 2014 Tusentakk for mange gode tips! har gått endel i kokt egg,yoghurt,skyr å havregrøt idag! Prøvde meg på stekt laks, men blei rett og slett for hardt å tygge! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28296-myk-mat/#findComment-968072 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 6. mars 2014 Del Skrevet 6. mars 2014 Eggerøre? Gordon Ramsay har oppskrift på verdens beste,bløtdyr og mykeste eggerøre på YouTube. Suppe? kok grønnsaker møre eller stek de gyllenbrune i ovn til de er møre,blend til helvete, juster med væske/kraft og smak til. Evt levere med crème fraiche og eggeplommer for maks gainz. Prøv å bake fisken fremfor å steke den?eller legg den i en kjele med god olivenolje, litt gode urter,og trekk på svaaaak varme til kjernetemp på 40-50grader. SlayerDad og kamilla22 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28296-myk-mat/#findComment-968075 Del på andre sider Flere delingsvalg…
kamilla22 Skrevet 6. mars 2014 Forfatter Del Skrevet 6. mars 2014 Har du ei god suppeoppskrift du som er kokk? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28296-myk-mat/#findComment-968078 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Taiger Skrevet 6. mars 2014 Del Skrevet 6. mars 2014 Du kan jo putte nesten hva som helst i blenderen for så å drikke det kamilla22 og Aurelius 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28296-myk-mat/#findComment-968079 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 6. mars 2014 Del Skrevet 6. mars 2014 Ingen oppskrifter, men jeg kan metoder (: mye mye bedre. For grønnnsakssupper; kok/stek råvare til mør,blend,juster konsistens, smak til,ferdig:) For kjøtt;brun bein/kjøtt i ovn, ha oppi løk, gulrot, sopp,dekk med vann,la trekke leeeeeenge, sil av, kok ned,ha oppi masse digge tyntskårede grønnsaker, kjøttbiter, urter etc,og kos deg. Du kan jo prøve å posjere egg,myke saker all day everyday, og kanongodt i supper (: kamilla22 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28296-myk-mat/#findComment-968081 Del på andre sider Flere delingsvalg…
LaLoba Skrevet 6. mars 2014 Del Skrevet 6. mars 2014 ingen kokka her, men ny-operert i kjeften, type tann. (tirsdags kveld) og idag var denna på middagen. kalkun og sopp suppa; 1 boks kokosmelk (lett eller ei) 3 dl vatn + buljong 1,2,3, 4,5 ts redcurrypasta (kjem an på sterk du vil ha den) god neve slica sopp neve slica vårløk 1 chili (om ynskje) 1 kvitløkfedd sliced dæsj soya saus og "fish sauce" 200 g (eller heile pakka :-D) karbonadedeig, kyllingfilet / kalkun / i bitar etc (eg steike den på forhånd, mens resten "koke opp) voila, blitt favoritten her. kamilla22 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28296-myk-mat/#findComment-968083 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lena Ludvigsen Skrevet 6. mars 2014 Del Skrevet 6. mars 2014 Lapskaus:-D Matsb og Aurelius 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28296-myk-mat/#findComment-968089 Del på andre sider Flere delingsvalg…
kamilla22 Skrevet 6. mars 2014 Forfatter Del Skrevet 6. mars 2014 Nam lapskaus! Lena Ludvigsen og Matsb 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28296-myk-mat/#findComment-968091 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SlayerDad Skrevet 6. mars 2014 Del Skrevet 6. mars 2014 Aurelius nevnte Ramsays eggerøre. Her er den. Gjør deg en tjeneste. Lag denne (Bruk teflonkasserolle). Du vil aldri lage eggerøre på annen måte etterpå. Den er himmelsk. Eatingmode96, kamilla22, miaheart og 1 annen 4 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28296-myk-mat/#findComment-968203 Del på andre sider Flere delingsvalg…
kamilla22 Skrevet 6. mars 2014 Forfatter Del Skrevet 6. mars 2014 Omg, fikk vann i munnen av å se på den!! Aurelius 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28296-myk-mat/#findComment-968885 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 8. mars 2014 Del Skrevet 8. mars 2014 Omg, fikk vann i munnen av å se på den!! Bare vent til du smaker den, munnen er ikke eneste stedet man blir blaut på når ramsay-eggerøre står på menyen(: SlayerDad 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28296-myk-mat/#findComment-969646 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Krie Skrevet 8. mars 2014 Del Skrevet 8. mars 2014 Husker at jeg selv hadde samme problemstilling etter en kjeveoperasjon en tid tilbake. I tillegg til storforbruk av meieriprodukter og havregrøt, husker jeg at jeg lagde meg laksemousse og avokado til middag. Det ble favoritten! kamilla22 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28296-myk-mat/#findComment-969652 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lena Ludvigsen Skrevet 8. mars 2014 Del Skrevet 8. mars 2014 fyy søren så godt blomkålsuppe egentlig er. (ekte blomkålsuppe, ikke blomkål most sammen med mager kesam og vann..) Huska jeg droppa desserten i konfirmasjonen min til fordel for enda en porsjon forrett:D kamilla22 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28296-myk-mat/#findComment-969722 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.