Jump to content

Taiger

Members
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

 1. Kan være lurt å spørre legen din eller andre som har kompetanse på det og kanskje har hatt lignende tilfeller.
 2. Virker ikke som det er lovlig i Norge? Sjekk også om den hører til en batch som har blitt bevist farlig. http://www.fda.gov/forconsumers/consumerupdates/ucm374742.htm Forutenom det virker det som om det skal ha veldig bra effekt, men jeg vet ikke personlig.
 3. Genetikk, muskler og fettprosent. Prøv heller å gå opp i muskelmasse Istedet for å gå ned i fettprosent, hvor mye mer du må ned er vanskelig å vite.
 4. Hvis du prøver å være gøy må du prøve hardere, hvilke sko man bruker kan da ikke ha noe å si når man gjør sittende hantelcurl, mens det faktisk kan ha noe å si når man skal gjøre militærpress. Og ditt svar virker vell også litt indignert, for ikke å glemme unødvendig.
 5. Hvis du også skjønte konteksten skjønner du også reaksjonen. En har ingenting med det å gjøre
 6. Lurer du på effekten av f.eks. Beta-alanine, ZMA, proteinpulver? http://examine.com/ På denne siden har de info basert på studier og undersøkelser gjort på de forskjellige tilskuddene. Ikke for å gå etter noen, men det er veldig ofte at de kosttilskuddbransjen gjør egne undersøkelser, o.sv. Noe som gjør at virkningene kanskje blir litt bedret ifølge de enn det egentlig er, examine er basert på uavhengig forskning og undersøkelser.
 7. Kanskje litt Off-topic, men hva skal se med eqology nå? http://no.eqology.com/index.php?do=category_show&tag=Nyheter/Produktinformasjon&page_id=487
 8. Oppdra? Jeg prøvde å få i gang en saklig diskusjon, mark er jo også som du kanskje vet en veldig erfaren styrkeløfter, jeg ville dele hans synspunkt og lurte på om han kanskje hadde ett poeng, det jeg får til svar er greit nok, og at det er en grunn til at de fleste styrkellfterne bruker converse, fire fingers, sokker os.v. Og da lurte jeg bare på hvorfor. Blant annen eminator kommenterte noe som at "this troll havent been feed in a long time", noe som linjemannen likte, som da ofte blir brukt som en måte å understreke at du er enig, os.v. For så å kommentere noe sånn, det blir jo hyklersk, og totalt unødvendig. Så hvilken unnskyldning det er du sikter til, er jeg usikker på, men det burde være mulig å ha en diskusjon uten de som kommer med en annet synspunkt enn deg skal lete etter andre plasser å "ta" deg på. Og ja, jeg fikk et fullgodt svar av afterall under, har jeg sagt noe om det?, på hvilken måte er det saklig?
 9. Taiger

  Karbohydrater

  Hva skjer når du mobiliserer fettceller?
 10. Er jo bare nytt lavmål. At dere/du etter en objektiv diskusjon skal samle dere i en obskur sirkelrunk for å vise hvor mye nettmuskler dere har er jo rett og slett trist, for ikke å glemme at det er en ny form for hyklersk å bruke timer på å klage over "trolling" for så å svare noe som det her.
 11. Har jo nettopp hatt en større diskusjon på hvilke sko man skal bruke på markløft, som egentelig ikke gjorde meg så mye klokere, men er det noen som vet hvordan dette er når det kommer til militærpress?
 12. Taiger

  Karbohydrater

  Er det ikke best å innta karbohydrater iløpet av dagen når du har bruk for energi, siden karbohydrater mer eller mindre er energi?
 13. Spar har ihvertfall her jeg bor.
 14. Hva er poenget ditt, jeg kommer jo med legitim informasjon. Kan godt hende som du sier, at det er bedre med converse/barfot/fivefingers eller uansett, men hvorfor?
×
×
 • Create New...