Sylteagurk Skrevet 11. november 2013 Skrevet 11. november 2013 Et interessant konsept som ikke bare skal fungere som et kosttilskudd, men rett og slett erstatte hele måltider. http://www.dn.no/dnlordag/ Det høres jo i grunn veldig praktisk ut for deler av dagens måltider, men kan skjønne at en del ser på ideen med skeptiske øyne. Hva tenker fitnessbloggens innbyggere? Siter
Gjest QueenWinther Skrevet 11. november 2013 Skrevet 11. november 2013 Nå orker ikke jeg å lese gjennom hele, men jeg må si at jeg foretrekker å spise ordentlig og variert mat fremfor å bare .. helle i meg en shake med kjemikalier til div måltider? Siter
Raptorial Skrevet 11. november 2013 Skrevet 11. november 2013 Er blitt nevnt i en annen tråd allerede, men jaja. http://www.fourhourworkweek.com/blog/2013/08/20/soylent/ http://www.wired.com/business/2013/10/soylent-is-not-people/ Siter
Thombr86 Skrevet 11. november 2013 Skrevet 11. november 2013 http://futurama.wikia.com/wiki/Soylent_Green Første jeg tenkte på... Uansett vil ikke dette slå an for min del iallefall. Mat skal smake godt, og aller helst skal man ha tid til å nyte maten. Siter
Stig Ingebrigtsen Skrevet 11. november 2013 Skrevet 11. november 2013 Jeg syns det virker spennende og følger med på det. Syns også det var synd han ikke holdt shakeren andre veien, da hadde jeg fått mye gratis reklame LeanderL og Raptorial 2 Siter
Eik Skrevet 11. november 2013 Skrevet 11. november 2013 Holder meg til vanlig mat. For oss som liker oss på kjøkkenet så blir det der ganske uforståelig. Dette lukter egentlig bare et forsøk på å lansere et nytt fantastisk produkt som skal hjelpe mot alt. Tjene noe millioner dollar på lettlurte, overvektige/helsefreaker, så selge firmaet og førtidspensjonere seg. Det tenker jeg. Siter
Raptorial Skrevet 11. november 2013 Skrevet 11. november 2013 Jeg er blant de som liker tanken... Jeg elsker mat, men lunsj er jeg for lat til å lage... og frokost har jeg ikke matlyst i det hele tatt. Hvis dette er/blir et fullverdig alternativ, så vil jeg både spare tid og penger på produktet. Store spørsmålet er jo da "hvis". malenesofie 1 Siter
Krembolle Skrevet 11. november 2013 Skrevet 11. november 2013 Om dette er et produkt som er lett å produsere og et fullverdig alternativ til mat, så burde det først og fremst blitt brukt i sultrammede land for å unngå/behandle underernæring. Det er trist at det blir lansert som et superdupert produkt for mennesker i vestlige land som bare ikke gidder å lage/spise mat de har tilgang til. Eik, vesen og Monika Hafredal 3 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.