Loco Skrevet 2. juni 2013 Del Skrevet 2. juni 2013 Hei. Jeg ønsker litt inspirasjon til planlegging av oppkarbingsdag. Tar derfor imot måltidsforslag med stor takk. Gjerne sære/uvanlige kombinasjoner, spiser så mye frukt/potet/ris fra før av at jeg trenger noe nytt Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21777-forslag-til-oppkarbingsm%C3%A5ltider/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
VegarL Skrevet 2. juni 2013 Del Skrevet 2. juni 2013 Kokt ris (naturligvis kokt, rå ekke særlig godt), og så krakker du 2 bananer oppi etterpå! Gjerne kanel på toppen hvis du liker kanel. Søtpotet"stappe"..ta en søtpotet på ish 400gr, kapp den i to..stikk masse hull på med kniv. Legg den i en plastboks og fyll 50% med vann..stapp i microen på full guffe i ish 15min (snu dem gjerne etter 7min). Bare å dra av skallet etterpå å krakke sammen med litt salt og pepper og eta gjerne med noe kjøtt/elrno annet attåt! Loco 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21777-forslag-til-oppkarbingsm%C3%A5ltider/#findComment-787249 Del på andre sider Flere delingsvalg…
BROrilla Skrevet 2. juni 2013 Del Skrevet 2. juni 2013 tørris om man ikke vil samle så mye væske VegarL 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21777-forslag-til-oppkarbingsm%C3%A5ltider/#findComment-787257 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Loco Skrevet 2. juni 2013 Forfatter Del Skrevet 2. juni 2013 tørris om man ikke vil samle så mye væske Tørris? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21777-forslag-til-oppkarbingsm%C3%A5ltider/#findComment-787261 Del på andre sider Flere delingsvalg…
BROrilla Skrevet 2. juni 2013 Del Skrevet 2. juni 2013 Tørris? eller tørr ris hehe. Dvs kokt ris, så varmer man opp risen til vannet fordamper. Mer om man skal stille hehe Loco 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21777-forslag-til-oppkarbingsm%C3%A5ltider/#findComment-787263 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Loco Skrevet 2. juni 2013 Forfatter Del Skrevet 2. juni 2013 eller tørr ris hehe. Dvs kokt ris, så varmer man opp risen til vannet fordamper. Mer om man skal stille hehe Hahaha, da skjønner jeg. Googla "tørris" og oppkarbing jeg nå, for å finne ut mer om det. Bomtur gitt, hehe Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21777-forslag-til-oppkarbingsm%C3%A5ltider/#findComment-787276 Del på andre sider Flere delingsvalg…
BROrilla Skrevet 2. juni 2013 Del Skrevet 2. juni 2013 Hahaha, da skjønner jeg. Googla "tørris" og oppkarbing jeg nå, for å finne ut mer om det. Bomtur gitt, hehe poteter er altid en slager Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21777-forslag-til-oppkarbingsm%C3%A5ltider/#findComment-787281 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Loco Skrevet 2. juni 2013 Forfatter Del Skrevet 2. juni 2013 poteter er altid en slager Jepp, men jeg er så lei ris og poteter. Hva ville forresten vært forskjellen om jeg valgte en rask karbkilde som loff f.eks mot en treigere en som ris? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21777-forslag-til-oppkarbingsm%C3%A5ltider/#findComment-787285 Del på andre sider Flere delingsvalg…
LeanderL Skrevet 4. juni 2013 Del Skrevet 4. juni 2013 Coco pops og melk Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21777-forslag-til-oppkarbingsm%C3%A5ltider/#findComment-788364 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Christian_B Skrevet 4. juni 2013 Del Skrevet 4. juni 2013 Vafler og pannekaker, gjerne litt smågrov med havregryn Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21777-forslag-til-oppkarbingsm%C3%A5ltider/#findComment-788388 Del på andre sider Flere delingsvalg…
02-snapper Skrevet 4. juni 2013 Del Skrevet 4. juni 2013 Lomper: (speltlompe,potetlompe, tortilla?!) med diverse fyll - som f.eks; - banan + syltetøy + kanel - smør + sukrin +kanel - brunost - prim grøt: - risengrynsgrøt - havregrøt - semulegrøt - byggrynsgrøt Pitabrød (grove eller fine) - med peanøttsmør + banan - diverse kjøttpålegg - brunost osv... yoghurt-mix: - mix yoghurttyper; f.eks litt kesam + litt av favorittyoghurten + litt dobbel 0,0% yoplait - egenkomponert musli; musli (havregryn, puffet havre/ris, korn, cornflakes - kombiner disse?!) - tørket frukt; rosiner, mango, annans osv.. spagetti / makaroni! potetmos - f.eks av søtpotet + vanlig potet. Evt kan du mikse inn gulrot/kålrot også. Gode karbkilder. Kok opp, mos med stavmikser, bland gjerne inn litt smøreøst for smakens skyld. Ragii 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21777-forslag-til-oppkarbingsm%C3%A5ltider/#findComment-788398 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lachfaderen Skrevet 4. juni 2013 Del Skrevet 4. juni 2013 -Pannekaker av rismel (rismel får du billig på innvandrersjapper) -Økologisk tørket frukt Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21777-forslag-til-oppkarbingsm%C3%A5ltider/#findComment-788436 Del på andre sider Flere delingsvalg…
02-snapper Skrevet 4. juni 2013 Del Skrevet 4. juni 2013 ooooh: RISLAPPER !!! det er digg! - lag eeeeeekstra mye risgrøt slik at du garantert har rester og så, så smeller du til med; Rislapper 1 oppskrift -- www.matoppskrift.no Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21777-forslag-til-oppkarbingsm%C3%A5ltider/#findComment-788444 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Emiliemo Skrevet 4. juni 2013 Del Skrevet 4. juni 2013 - Speltlomper m/diverse fyll. (lettost/skinke, prim/sukrin/kanel, syltetøy/cc, brunost osv) (ta de litt i mikro = superdigg!) - Gelegodteri - Stor porsjon havregrøt - Fruktfat - Dream is Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21777-forslag-til-oppkarbingsm%C3%A5ltider/#findComment-788465 Del på andre sider Flere delingsvalg…
JHP Skrevet 4. juni 2013 Del Skrevet 4. juni 2013 Brød? Eller mine berømte bananlapper:D Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21777-forslag-til-oppkarbingsm%C3%A5ltider/#findComment-788472 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.