Loco Skrevet 2. juni 2013 Skrevet 2. juni 2013 Hei. Jeg ønsker litt inspirasjon til planlegging av oppkarbingsdag. Tar derfor imot måltidsforslag med stor takk. Gjerne sære/uvanlige kombinasjoner, spiser så mye frukt/potet/ris fra før av at jeg trenger noe nytt Siter
VegarL Skrevet 2. juni 2013 Skrevet 2. juni 2013 Kokt ris (naturligvis kokt, rå ekke særlig godt), og så krakker du 2 bananer oppi etterpå! Gjerne kanel på toppen hvis du liker kanel. Søtpotet"stappe"..ta en søtpotet på ish 400gr, kapp den i to..stikk masse hull på med kniv. Legg den i en plastboks og fyll 50% med vann..stapp i microen på full guffe i ish 15min (snu dem gjerne etter 7min). Bare å dra av skallet etterpå å krakke sammen med litt salt og pepper og eta gjerne med noe kjøtt/elrno annet attåt! Loco 1 Siter
BROrilla Skrevet 2. juni 2013 Skrevet 2. juni 2013 tørris om man ikke vil samle så mye væske VegarL 1 Siter
Loco Skrevet 2. juni 2013 Forfatter Skrevet 2. juni 2013 tørris om man ikke vil samle så mye væske Tørris? Siter
BROrilla Skrevet 2. juni 2013 Skrevet 2. juni 2013 Tørris? eller tørr ris hehe. Dvs kokt ris, så varmer man opp risen til vannet fordamper. Mer om man skal stille hehe Loco 1 Siter
Loco Skrevet 2. juni 2013 Forfatter Skrevet 2. juni 2013 eller tørr ris hehe. Dvs kokt ris, så varmer man opp risen til vannet fordamper. Mer om man skal stille hehe Hahaha, da skjønner jeg. Googla "tørris" og oppkarbing jeg nå, for å finne ut mer om det. Bomtur gitt, hehe Siter
BROrilla Skrevet 2. juni 2013 Skrevet 2. juni 2013 Hahaha, da skjønner jeg. Googla "tørris" og oppkarbing jeg nå, for å finne ut mer om det. Bomtur gitt, hehe poteter er altid en slager Siter
Loco Skrevet 2. juni 2013 Forfatter Skrevet 2. juni 2013 poteter er altid en slager Jepp, men jeg er så lei ris og poteter. Hva ville forresten vært forskjellen om jeg valgte en rask karbkilde som loff f.eks mot en treigere en som ris? Siter
Christian_B Skrevet 4. juni 2013 Skrevet 4. juni 2013 Vafler og pannekaker, gjerne litt smågrov med havregryn Siter
02-snapper Skrevet 4. juni 2013 Skrevet 4. juni 2013 Lomper: (speltlompe,potetlompe, tortilla?!) med diverse fyll - som f.eks; - banan + syltetøy + kanel - smør + sukrin +kanel - brunost - prim grøt: - risengrynsgrøt - havregrøt - semulegrøt - byggrynsgrøt Pitabrød (grove eller fine) - med peanøttsmør + banan - diverse kjøttpålegg - brunost osv... yoghurt-mix: - mix yoghurttyper; f.eks litt kesam + litt av favorittyoghurten + litt dobbel 0,0% yoplait - egenkomponert musli; musli (havregryn, puffet havre/ris, korn, cornflakes - kombiner disse?!) - tørket frukt; rosiner, mango, annans osv.. spagetti / makaroni! potetmos - f.eks av søtpotet + vanlig potet. Evt kan du mikse inn gulrot/kålrot også. Gode karbkilder. Kok opp, mos med stavmikser, bland gjerne inn litt smøreøst for smakens skyld. Ragii 1 Siter
Lachfaderen Skrevet 4. juni 2013 Skrevet 4. juni 2013 -Pannekaker av rismel (rismel får du billig på innvandrersjapper) -Økologisk tørket frukt Siter
02-snapper Skrevet 4. juni 2013 Skrevet 4. juni 2013 ooooh: RISLAPPER !!! det er digg! - lag eeeeeekstra mye risgrøt slik at du garantert har rester og så, så smeller du til med; Rislapper 1 oppskrift -- www.matoppskrift.no Siter
Emiliemo Skrevet 4. juni 2013 Skrevet 4. juni 2013 - Speltlomper m/diverse fyll. (lettost/skinke, prim/sukrin/kanel, syltetøy/cc, brunost osv) (ta de litt i mikro = superdigg!) - Gelegodteri - Stor porsjon havregrøt - Fruktfat - Dream is Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.