Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg vet at kineserne bruker en del maisstivelse og noe sukker i de fleste saus "basene" de har, hvor mye de bruker tør jeg ikke å si. Men jeg har aldri opplevd at min Curry biff har vært søt, så det er nok ikke så mye. Hvor bra maisstivelse er har jeg ingen anelse om :s

Men min personlige oppfatning er at så lenge du kutter ned på risen, så kan man unne seg litt kina mat innimellom.

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21609-kinamat/#findComment-782654
Del på andre sider

Og fransk mat inneholder smør og italiensk mat olivenolje. Det lever jo kinesere fremdeles, spis og kos deg (:

Edit; den artikkelen var ikke god, ikke bry deg om den. Å si at bare 4% av alle kinesere er overvektige fordi de spiser mye grønnsaker? De aller aller fleste kinesere er møkkfattige og jobber ræva av seg all day errday. Er det man blir slank av

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21609-kinamat/#findComment-782956
Del på andre sider

Chop suey med kylling: Cirka 200 kcal per porsjon uten ris.

Frityrstekt biff: 1500 kcal for en stor porsjon.

Vårruller: 316 kcal per 100 g.

Pekingand med skinn uten pannekake: 396 kcal per 100 g.

Wontonsuppe: 183 kcal for en skål på cirka 2,3 dl.

Pakke ferdignudler: 343 kcal pr. pakke (80 g).

Dim sum med grønnsaker: Ca 66 kcal per stykk, avhengig av størrelse og fyll (svinekjøtt gir ca. 83 kcal per stykk).

Fritert banan: 262 kcal i én fritert banan uten is.

Sushi: Cirka 270 kcal for syv biter.

Kilde: Vektklubb.no (samme som innlegget over)

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21609-kinamat/#findComment-782958
Del på andre sider

Annonse

Kinamaten i Norge er faktisk mer oljete enn her i Kina :cautious: og ja, det er en del sukker i base-sausene (mer enn man skulle tro og det trenger ikke gi en søt smak en gang), inklusiv chop suey, og en del bruker maisstivelse. Ville nok tatt det som 'kosemat', men det er meg da. Pluss for mer grønt og mindre ris mtp kalorier.

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21609-kinamat/#findComment-783280
Del på andre sider

Det jeg ikke er spesielt begeistret for i mange kinamatbuler er frityrstekinga av alt kjøttet i billig solsikkeolje som gjerne brukes flere dager før det kastes. Noen bruker også transfett i frityrstekinga selv om flere og flere heldigvis kutter ut dette. Spiser du ofte fra samme plass kan du jo spørre hva de steker maten i og hvor ofte de fornyer oljen.

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21609-kinamat/#findComment-788503
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...