Brunetta Skrevet 28. mai 2013 Del Skrevet 28. mai 2013 Noen som vet hvordan det er med kinamat? Typ kylling med cashewnøtter. Bestiller gjerne ekstra gr.saker spiser litt mindre av risen. Er dette et ok måltid eller er det alt for mye sukker og dritt i sausen? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21609-kinamat/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
BaronBiceps Skrevet 28. mai 2013 Del Skrevet 28. mai 2013 Jeg vet at kineserne bruker en del maisstivelse og noe sukker i de fleste saus "basene" de har, hvor mye de bruker tør jeg ikke å si. Men jeg har aldri opplevd at min Curry biff har vært søt, så det er nok ikke så mye. Hvor bra maisstivelse er har jeg ingen anelse om :s Men min personlige oppfatning er at så lenge du kutter ned på risen, så kan man unne seg litt kina mat innimellom. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21609-kinamat/#findComment-782654 Del på andre sider Flere delingsvalg…
puma Skrevet 28. mai 2013 Del Skrevet 28. mai 2013 spørs hva du mener selv er sunn Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21609-kinamat/#findComment-782671 Del på andre sider Flere delingsvalg…
dragedama Skrevet 28. mai 2013 Del Skrevet 28. mai 2013 Kinamat kan inneholde endel olje, visstnok: Se opp for kinamat-bombene - VG Nett om Vektklubb.no Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21609-kinamat/#findComment-782932 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 28. mai 2013 Del Skrevet 28. mai 2013 Og fransk mat inneholder smør og italiensk mat olivenolje. Det lever jo kinesere fremdeles, spis og kos deg (: Edit; den artikkelen var ikke god, ikke bry deg om den. Å si at bare 4% av alle kinesere er overvektige fordi de spiser mye grønnsaker? De aller aller fleste kinesere er møkkfattige og jobber ræva av seg all day errday. Er det man blir slank av LeanMachine, Brunetta, dragedama og 3 andre 6 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21609-kinamat/#findComment-782956 Del på andre sider Flere delingsvalg…
dragedama Skrevet 28. mai 2013 Del Skrevet 28. mai 2013 Chop suey med kylling: Cirka 200 kcal per porsjon uten ris. Frityrstekt biff: 1500 kcal for en stor porsjon. Vårruller: 316 kcal per 100 g. Pekingand med skinn uten pannekake: 396 kcal per 100 g. Wontonsuppe: 183 kcal for en skål på cirka 2,3 dl. Pakke ferdignudler: 343 kcal pr. pakke (80 g). Dim sum med grønnsaker: Ca 66 kcal per stykk, avhengig av størrelse og fyll (svinekjøtt gir ca. 83 kcal per stykk). Fritert banan: 262 kcal i én fritert banan uten is. Sushi: Cirka 270 kcal for syv biter. Kilde: Vektklubb.no (samme som innlegget over) Brunetta 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21609-kinamat/#findComment-782958 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Shenjing Skrevet 29. mai 2013 Del Skrevet 29. mai 2013 Kinamaten i Norge er faktisk mer oljete enn her i Kina og ja, det er en del sukker i base-sausene (mer enn man skulle tro og det trenger ikke gi en søt smak en gang), inklusiv chop suey, og en del bruker maisstivelse. Ville nok tatt det som 'kosemat', men det er meg da. Pluss for mer grønt og mindre ris mtp kalorier. jallajalla 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21609-kinamat/#findComment-783280 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Therese Skrevet 29. mai 2013 Del Skrevet 29. mai 2013 Hvis en spiser kinamat som eneste måltid hele dagen er en annen sak om en spiser det som middag nr to. Litt satt på spissen selvsagt, men alt med måte - umulig å gi deg et konkret svar her Oddis 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21609-kinamat/#findComment-783320 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hop Skrevet 4. juni 2013 Del Skrevet 4. juni 2013 Kinamaten i Norge er faktisk mer oljete enn her i Kina Husk på at i Kina heter det bare "mat". :happy: Shenjing, rudboy og Oddis 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21609-kinamat/#findComment-788439 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 4. juni 2013 Del Skrevet 4. juni 2013 Det jeg ikke er spesielt begeistret for i mange kinamatbuler er frityrstekinga av alt kjøttet i billig solsikkeolje som gjerne brukes flere dager før det kastes. Noen bruker også transfett i frityrstekinga selv om flere og flere heldigvis kutter ut dette. Spiser du ofte fra samme plass kan du jo spørre hva de steker maten i og hvor ofte de fornyer oljen. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21609-kinamat/#findComment-788503 Del på andre sider Flere delingsvalg…
02-snapper Skrevet 4. juni 2013 Del Skrevet 4. juni 2013 kineserene er jo så tynne... kinamat MÅ dermed være suuuuper magert hihih... Lena Ludvigsen 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21609-kinamat/#findComment-788723 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.