Groenhaug Skrevet 10. mai 2013 Del Skrevet 10. mai 2013 2. Har kjøpt en mager kesam og en vanilje - hvordan tilberedes det så det ikke smaker hesteavføring? Ta kanel i mager vanilje kesam Det smaker mye bedre! Vanlig mager kesam kan jeg ikke gå god for dessverre. Men det kan vel brukes i en rett eller noe. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20993-riskaker-kesam-cottage-cheese-og-havregr%C3%B8t/page/2/#findComment-765853 Del på andre sider Flere delingsvalg…
wombat Skrevet 10. mai 2013 Forfatter Del Skrevet 10. mai 2013 spisern riskakek. funker bra fpå fukla! fylla:) Therese og Synan 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20993-riskaker-kesam-cottage-cheese-og-havregr%C3%B8t/page/2/#findComment-765969 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Harit Skrevet 11. mai 2013 Del Skrevet 11. mai 2013 spisern riskakek. funker bra fpå fukla! fylla:) Evnt dropp fylla, så slipper du å spise kjedelig "papir". BOOM! 2 problems solved you see?! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20993-riskaker-kesam-cottage-cheese-og-havregr%C3%B8t/page/2/#findComment-766170 Del på andre sider Flere delingsvalg…
wombat Skrevet 11. mai 2013 Forfatter Del Skrevet 11. mai 2013 Evnt dropp fylla, så slipper du å spise kjedelig "papir". BOOM! 2 problems solved you see?! Har allerede gått tilbake til å være avholds 4 life. ALDRI MER!!! MEEEN syns faktisk riskakene var gode (for jeg har ihvertfall spist opp hele pakken?) Smakte som puffet ris som jeg spiste hele tiden når jeg var liten. Godt med melk til. Harit 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20993-riskaker-kesam-cottage-cheese-og-havregr%C3%B8t/page/2/#findComment-766174 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Therese Skrevet 11. mai 2013 Del Skrevet 11. mai 2013 Har allerede gått tilbake til å være avholds 4 life. ALDRI MER!!! MEEEN syns faktisk riskakene var gode (for jeg har ihvertfall spist opp hele pakken?) Smakte som puffet ris som jeg spiste hele tiden når jeg var liten. Godt med melk til. Jeg spiser som regel snack a jack i stedet for potetgull hvis jeg må få litt salt kontrast fra alt det søte - funker fjell Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20993-riskaker-kesam-cottage-cheese-og-havregr%C3%B8t/page/2/#findComment-766179 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Krembolle Skrevet 11. mai 2013 Del Skrevet 11. mai 2013 Riskaker med barbeque popcornkrydder Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20993-riskaker-kesam-cottage-cheese-og-havregr%C3%B8t/page/2/#findComment-766265 Del på andre sider Flere delingsvalg…
FrkDings13 Skrevet 11. mai 2013 Del Skrevet 11. mai 2013 Ja, unnskyld meg, men orket ikke surfe gjennom hele forumet siden jeg har dårlig tid og er sulten, håper det går bra. 1. Skal riskaker bare spises som de er? Smaker jo papir... 2. Har kjøpt en mager kesam og en vanilje - hvordan tilberedes det så det ikke smaker hesteavføring? 3. Hvordan tilberedes cottage cheese for å ikke smake hesteavføring? 4. Hvordan tilberedes havregrøt? Skal det kokes? Og hva har man på for å dempe smaken? Tåler ikke frukt om det er relevant. Har bringebær og blåbær, sukrin, kanel, melk og syltetøy om det kan brukes. Og isåfall forklar meg til hva. Har og fun light saft med forskjellig smak om det kan være til noen hjelp. Denne burde vært i dumme spørsmål... That was clear to me now... 1. Jeg spiser Snack a Jack med ostesmak, nam.... 2. Mager kesam pleier jeg å bruke i stedet for rømme, men spiser det ikke alene. Kesam vanilje blander jeg med et pink lady eple og strør kanel over. Er som regel kveldsmaten min 3. og 4. Eneste jeg har brukt cc til er faktisk havregryn! Koker opp litt vann og litt melk, strør oppi havregryn. Når grøten er ferdig blander jeg med CC og en most banan med kanel og sukrin på. Haalleluja :-) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20993-riskaker-kesam-cottage-cheese-og-havregr%C3%B8t/page/2/#findComment-766510 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.