Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg prøver og feiler en del på kjøkkenet i en evig søken etter gode pannekaker/lapper og grøt! Men her er utfordringen min - hva kan jeg bruke som bindemiddel så de henger sammen? Jeg kan ikke bruke egg, melkeprodkter eller kornprodukter (ikke hamp, havre, ris/soyamelk) og derfor er heller ikke maizena et alternativ. Heller ikke bokhvete er et alternativ. Ikke gjær og ikke bakepulver.

Så - det jeg pleier å bruke er mandelmel, kokosmel, kokosmasse, kokosmelk, kokosflak og Carnivor protein pulver.

Har du noen gode tips til meg? :)

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20572-bindemiddel-i-pannekaker-ol/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Annonse

Bare husk på at det skal skikkelig slikkelig lite xantana til for å opprettholde kolloidal suspensjon/at driten henger sammen (: Beste trikset for å leke med hydrokolloider er å gå til innkjøp qv dopvekt (vekt som er nøyaktig ned til tidels gram)

Bare husk på at det skal skikkelig slikkelig lite xantana til for å opprettholde kolloidal suspensjon/at driten henger sammen (: Beste trikset for å leke med hydrokolloider er å gå til innkjøp qv dopvekt (vekt som er nøyaktig ned til tidels gram)

Hvor kan jeg få tak i det? Bare sett vanlig matvekt:)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...