Metal_Barbie Skrevet 13. april 2013 Skrevet 13. april 2013 Hvorfor er det ikke mye mindre kcal? Har de addet mer fett eller hva er grunnen? Skulle tro at om man fjernet sukkeret så ble kcal innholdet i en sjokolade betraktelig senket..men d er jo Internet ikke så anderledes i feks cavaliers sjokolader med maltitol og stevia... Siter
Trrrtrrr Skrevet 13. april 2013 Skrevet 13. april 2013 Fordi de bruker kakoasmør som første ingrediens, mens i vanlig sjokolade er sukker nr 1. Kakaosmør består av en god del fett som har 9 kcal per g, mens sukker bare har 4kcal per g. Kristin Charm og Metal_Barbie 2 Siter
Metal_Barbie Skrevet 14. april 2013 Forfatter Skrevet 14. april 2013 "Jenny Christine Smestad skrev: Fordi de bruker kakoasmør som første ingrediens, mens i vanlig sjokolade er sukker nr 1. Kakaosmør består av en god del fett som har 9 kcal per g, mens sukker bare har 4kcal per g.aha..noe så teit:P men takk for svar:D Siter
Indiska Skrevet 14. april 2013 Skrevet 14. april 2013 Kakao og kakaosmør er sunt, da Trrrtrrr og Metal_Barbie 2 Siter
Therese Skrevet 14. april 2013 Skrevet 14. april 2013 Sjokolade er jo i hovedsa kakaosmør og kakaobønne = fett Hva en velger å bruke som søtning/smaksforsterker gjør sjokoladen bare søt, men som sagt ingen ordentlig sjokolade uten hovedingrediensene Metal_Barbie 1 Siter
Metal_Barbie Skrevet 14. april 2013 Forfatter Skrevet 14. april 2013 "Therese skrev: Sjokolade er jo i hovedsa kakaosmør og kakaobønne = fett Hva en velger å bruke som søtning/smaksforsterker gjør sjokoladen bare søt, men som sagt ingen ordentlig sjokolade uten hovedingrediensene Du sier noe,hehe:) Men da har de altså økt andelen fett i de for smakens del sikkert da,og derfor ikke mindre kcal å snakke om i de? Men de er gode synes jeg! Bare synd de ikke var litt magrere lilevel:P Siter
Therese Skrevet 14. april 2013 Skrevet 14. april 2013 "Metal_Barbie skrev: Du sier noe,hehe:) Men da har de altså økt andelen fett i de for smakens del sikkert da,og derfor ikke mindre kcal å snakke om i de? Men de er gode synes jeg! Bare synd de ikke var litt magrere lilevel:p Sant nok - men noen "mager" sjokolade skal en nok kimse av.. Siter
Metal_Barbie Skrevet 14. april 2013 Forfatter Skrevet 14. april 2013 "Therese skrev: Sant nok - men noen "mager" sjokolade skal en nok kimse av.. Ja absolutt,det er jo sjokolade tross alt:P Siter
CelineMaria Skrevet 14. april 2013 Skrevet 14. april 2013 Men er det sunt fett i steviasjokoladene? Kan man regne de som en fin kilde til fett feks i kveldsmat? Siter
Indiska Skrevet 14. april 2013 Skrevet 14. april 2013 "May___ skrev: Men er det sunt fett i steviasjokoladene? Kan man regne de som en fin kilde til fett feks i kveldsmat? Kakao er som sagt sunt, men det er vel ikke så mye annet nyttig i disse sjokoladene. Anbefaler heller en rute 86% mørk sjokolade eller en kopp kakao laget med helmelk og 100% kakaopulver om du mangler fett og har lyst på sjokolade Siter
Gjest Skrevet 17. april 2013 Skrevet 17. april 2013 Jeg trodde det var bedre å velge en sjokolade uten sukker fremfor de vanlige med sukker.. For skal man ikke unngå sukker mest mulig da? Siter
Indiska Skrevet 17. april 2013 Skrevet 17. april 2013 I 86% mørk sjokolade er det mindre sukker enn det er i makrell i tomat Siter
Gjest Skrevet 17. april 2013 Skrevet 17. april 2013 Aha! Så da spiller det kansje ikke så stor rolle om man velger 86% eller stevia-sjokolade? Aner ikke sukker-innholdet i makrell i tomat, er det høyt? Siter
Indiska Skrevet 17. april 2013 Skrevet 17. april 2013 "Glitter skrev: Aha! Så da spiller det kansje ikke så stor rolle om man velger 86% eller stevia-sjokolade? Aner ikke sukker-innholdet i makrell i tomat, er det høyt? Nei, det er minimalt. Man får 90% sjokolade også, fra Lindt, den er også veldig god Jeg ville valgt 86% fremfor stevia-sjokolade, mest fordi det er mye bedre smak (synes jeg da). Siter
Metal_Barbie Skrevet 18. april 2013 Forfatter Skrevet 18. april 2013 "Glitter skrev: Aha! Så da spiller det kansje ikke så stor rolle om man velger 86% eller stevia-sjokolade? Aner ikke sukker-innholdet i makrell i tomat, er det høyt?Har du smakt 86%sjokolade? Siter
Metal_Barbie Skrevet 18. april 2013 Forfatter Skrevet 18. april 2013 "Indiska skrev: Nei, det er minimalt. Man får 90% sjokolade også, fra Lindt, den er også veldig god Jeg ville valgt 86% fremfor stevia-sjokolade, mest fordi det er mye bedre smak (synes jeg da).smaken er som baken,det er mye antioksidanter i stevia sjokolader også,blandt annet er det de med frukt i:) man får noe fra de også Seøv spiser jeg de fremfor de med sukker ,men jeg liker ikke 86 og 90 & sjokolade med sukker da,blir for beskt. Siter
Gjest Skrevet 18. april 2013 Skrevet 18. april 2013 "Metal_Barbie skrev: Har du smakt 86%sjokolade? Haha! ja Forstår hva du vil frem til Siter
Metal_Barbie Skrevet 18. april 2013 Forfatter Skrevet 18. april 2013 "Glitter skrev: Haha! ja Forstår hva du vil frem til Jeg liker sånn middels mørk sjokolade,men noe over 70% blir bare ikke godt lenger i min munn:) Da tyr jeg heller til sukkefri sjokolade..sunn eller ei da altså..uten sukker er for meg uten sukker.. Siter
Gjest Skrevet 18. april 2013 Skrevet 18. april 2013 Ja, sant! Men sånn teoretisk, hva er sunnest tror du? Å unngå sukker, men få i seg kalorier fra fett i stevia-sjokolade. Eller unngå kalorier og heller spise en kinder maxi med sukker, men mindre kalorier? Hmm.. Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.