Gå til innhold

Sjokolade med stevia og lignende


Metal_Barbie

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Sjokolade er jo i hovedsa kakaosmør og kakaobønne = fett

Hva en velger å bruke som søtning/smaksforsterker gjør sjokoladen bare søt, men som sagt ingen ordentlig sjokolade uten hovedingrediensene :)

Du sier noe,hehe:) Men da har de altså økt andelen fett i de for smakens del sikkert da,og derfor ikke mindre kcal å snakke om i de?:p Men de er gode synes jeg! Bare synd de ikke var litt magrere lilevel:P
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Du sier noe,hehe:) Men da har de altså økt andelen fett i de for smakens del sikkert da,og derfor ikke mindre kcal å snakke om i de?:p Men de er gode synes jeg! Bare synd de ikke var litt magrere lilevel:p

Sant nok - men noen "mager" sjokolade skal en nok kimse av.. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men er det sunt fett i steviasjokoladene? Kan man regne de som en fin kilde til fett feks i kveldsmat?

Kakao er som sagt sunt, men det er vel ikke så mye annet nyttig i disse sjokoladene. Anbefaler heller en rute 86% mørk sjokolade eller en kopp kakao laget med helmelk og 100% kakaopulver om du mangler fett og har lyst på sjokolade :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg trodde det var bedre å velge en sjokolade uten sukker fremfor de vanlige med sukker.. For skal man ikke unngå sukker mest mulig da?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Aha! Så da spiller det kansje ikke så stor rolle om man velger 86% eller stevia-sjokolade? Aner ikke sukker-innholdet i makrell i tomat, er det høyt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Aha! Så da spiller det kansje ikke så stor rolle om man velger 86% eller stevia-sjokolade? Aner ikke sukker-innholdet i makrell i tomat, er det høyt?

Nei, det er minimalt. Man får 90% sjokolade også, fra Lindt, den er også veldig god :) Jeg ville valgt 86% fremfor stevia-sjokolade, mest fordi det er mye bedre smak (synes jeg da).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, det er minimalt. Man får 90% sjokolade også, fra Lindt, den er også veldig god :) Jeg ville valgt 86% fremfor stevia-sjokolade, mest fordi det er mye bedre smak (synes jeg da).
smaken er som baken,det er mye antioksidanter i stevia sjokolader også,blandt annet er det de med frukt i:) man får noe fra de også;) Seøv spiser jeg de fremfor de med sukker ,men jeg liker ikke 86 og 90 & sjokolade med sukker da,blir for beskt.;)
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, sant! Men sånn teoretisk, hva er sunnest tror du? Å unngå sukker, men få i seg kalorier fra fett i stevia-sjokolade. Eller unngå kalorier og heller spise en kinder maxi med sukker, men mindre kalorier? Hmm..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...