Aslak Skrevet 20. mars 2013 Del Skrevet 20. mars 2013 Sett ovnen på 225grader Legg baconskivene på stekepapir La det kose seg i ovnen til det er ferdig(varierer fra ovn til ovn) Og vips: sprøtt bacon, ingen oppvask;) ubertass og Afterall 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/19036-ovnsbakt-bacon/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
ubertass Skrevet 20. mars 2013 Del Skrevet 20. mars 2013 I approve of this thread. SlayerDad 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/19036-ovnsbakt-bacon/#findComment-710495 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aslak Skrevet 20. mars 2013 Forfatter Del Skrevet 20. mars 2013 Problemetmer at det er litt for lett å spise en hel pakke bacon til lunsj;) (Eller det er vel egentlig ikke noe problem) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/19036-ovnsbakt-bacon/#findComment-710496 Del på andre sider Flere delingsvalg…
123abc1 Skrevet 20. mars 2013 Del Skrevet 20. mars 2013 How to Cook Bacon in the Microwave: 11 steps - wikiHow Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/19036-ovnsbakt-bacon/#findComment-710511 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rakker Skrevet 20. mars 2013 Del Skrevet 20. mars 2013 Yummy! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/19036-ovnsbakt-bacon/#findComment-710513 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nicolai Hildre Skrevet 20. mars 2013 Del Skrevet 20. mars 2013 How to Cook Bacon in the Microwave: 11 steps - wikiHow Har du prøvd, i så fall er det godt? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/19036-ovnsbakt-bacon/#findComment-710514 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Afterall Skrevet 20. mars 2013 Del Skrevet 20. mars 2013 Bacon i stekeovn er en velutprøvd suksess Har ikke brukt panna siden^^ Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/19036-ovnsbakt-bacon/#findComment-710527 Del på andre sider Flere delingsvalg…
123abc1 Skrevet 20. mars 2013 Del Skrevet 20. mars 2013 En kompis hadde prøvd det og han sa det funket bra Men ser for meg det kan bli litt gris (lol unintended ordspill) i mikroen. Lotta og Nicolai Hildre 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/19036-ovnsbakt-bacon/#findComment-710561 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SlayerDad Skrevet 20. mars 2013 Del Skrevet 20. mars 2013 Bacon i ovn funker gull, men sjelden jeg gidder å fyre opp ovnen for en pakke bacon. Steikepanne og god tid gir gode resultater det også. Men lager jeg bacon weave, så kjøres det i ovnen. Men å slenge bacon på grillen/bålpanna, DET er snadder det: Rakker og Aslak 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/19036-ovnsbakt-bacon/#findComment-710625 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Foxtrot Skrevet 20. mars 2013 Del Skrevet 20. mars 2013 Jeg fikk sykt lyst på bacon nå Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/19036-ovnsbakt-bacon/#findComment-710641 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aslak Skrevet 20. mars 2013 Forfatter Del Skrevet 20. mars 2013 Hvis man vever bacon i en ildfast bolle, holder den da fasongen, eller vil det samle seg for mye fett i bunnen? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/19036-ovnsbakt-bacon/#findComment-710655 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SlayerDad Skrevet 20. mars 2013 Del Skrevet 20. mars 2013 Hvis man vever bacon i en ildfast bolle, holder den da fasongen, eller vil det samle seg for mye fett i bunnen? Jeg ville satt formen på hodet, slik at veven legges utenpå, så slipper du fettansamlingen. Husk også å at det kan krympe en del, so a nice tight weave. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/19036-ovnsbakt-bacon/#findComment-710661 Del på andre sider Flere delingsvalg…
StiligeCecilie Skrevet 20. mars 2013 Del Skrevet 20. mars 2013 This thread needs more bacon. Titanium, ubertass, SlayerDad og 1 annen 4 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/19036-ovnsbakt-bacon/#findComment-710665 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.