Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Bacon i ovn funker gull, men sjelden jeg gidder å fyre opp ovnen for en pakke bacon. Steikepanne og god tid gir gode resultater det også. Men lager jeg bacon weave, så kjøres det i ovnen.

post-4009-14440930807718_thumb.jpg

Men å slenge bacon på grillen/bålpanna, DET er snadder det:

post-4009-14440930808432_thumb.jpg

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/19036-ovnsbakt-bacon/#findComment-710625
Del på andre sider

Hvis man vever bacon i en ildfast bolle, holder den da fasongen, eller vil det samle seg for mye fett i bunnen?

Jeg ville satt formen på hodet, slik at veven legges utenpå, så slipper du fettansamlingen. Husk også å at det kan krympe en del, so a nice tight weave.

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/19036-ovnsbakt-bacon/#findComment-710661
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...