Nicolai Hildre Skrevet 18. februar 2013 Del Skrevet 18. februar 2013 har du anelse hvor mye 100g ukokt ris er?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!!!!!!!!!!!!!!!!!!?!?!?!??!?!?!?!?!?!? Spiste akkurat 350g i ukokt tilstand, 300g kyllingfilet, 150g bacon og 200g broccoli. Igjen: do you even eat?! Synan 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17725-biorytme-help-me/page/2/#findComment-674757 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sondre Aalbotsjord Skrevet 18. februar 2013 Del Skrevet 18. februar 2013 Spiste akkurat 350g i ukokt tilstand, 300g kyllingfilet, 150g bacon og 200g broccoli. Igjen: do you even eat?! Veier du risen før eller etter du har kokt den? Kylling/ris ratioen er helt på jordet. Du skal jo ha 3x så mye kylling som ris. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17725-biorytme-help-me/page/2/#findComment-674760 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nicolai Hildre Skrevet 18. februar 2013 Del Skrevet 18. februar 2013 Veier du risen før eller etter du har kokt den? Kylling/ris ratioen er helt på jordet. Du skal jo ha 3x så mye kylling som ris. Måler i ca. i målebeger, står på siden. Før, altså. Trengte carbs/cæls og hadde godt med prots i dag. Sondre Aalbotsjord 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17725-biorytme-help-me/page/2/#findComment-674767 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sondre Aalbotsjord Skrevet 18. februar 2013 Del Skrevet 18. februar 2013 Måler i ca. i målebeger, står på siden. Før, altså. Trengte carbs/cæls og hadde godt med prots i dag. Jeg bruker dl mål. 3dl ukokt ris er rundt 100g Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17725-biorytme-help-me/page/2/#findComment-674771 Del på andre sider Flere delingsvalg…
FrkHoel Skrevet 19. februar 2013 Del Skrevet 19. februar 2013 Dette blir kanskje litt off-topic, men skal man veie risen før eller etter man har kokt den? Til nå har jeg veid den før jeg har kokt den og jeg spiser rundt 100g ris da. Hvor mye mer vil risen veie når den er kokt? Jeg synes 100g ukokt ris er kjempemye så jeg forstår ikke hvordan andre spiser 300g ris med mindre de veier den etter. 100g kokt ris tilsvarer ca 50g tørr ris. Jeg spiser 150g ris hver kveld (veid tørt).... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17725-biorytme-help-me/page/2/#findComment-674906 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Theeae Skrevet 19. februar 2013 Forfatter Del Skrevet 19. februar 2013 100g kokt ris tilsvarer ca 50g tørr ris. Jeg spiser 150g ris hver kveld (veid tørt).... er det alt av karbs på en dag? hva sier du restenav dagen av karbs@+ tar gjere i mot tips:) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17725-biorytme-help-me/page/2/#findComment-674907 Del på andre sider Flere delingsvalg…
FrkHoel Skrevet 19. februar 2013 Del Skrevet 19. februar 2013 er det alt av karbs på en dag? hva sier du restenav dagen av karbs@+ tar gjere i mot tips:) Jeg spiser ca 200g frukt til lunsj, ca 200g frukt før trening, ca 200g frukt etter trening og av og til 2-4 riskaker alt ettersom hvor sulten jeg er, og siste måltidet er 150g ris (ca 100g ris på trenignsfrie dager). Emiliemo og Theeae 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17725-biorytme-help-me/page/2/#findComment-674911 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 19. februar 2013 Del Skrevet 19. februar 2013 Veier du risen før eller etter du har kokt den? Kylling/ris ratioen er helt på jordet. Du skal jo ha 3x så mye kylling som ris. Viktig at kylling/ris ratioen er i orden ja. For folk som ikke trener er det en god regel å ikke ha mere ris på tallerkenen enn kjøtt og mest grønnsaker. Men trener man hardt trenger man mat og da er det ofte primært karbohydratene man øker. Det er ikke noe poeng i å innta mer enn 2 gr/kg av proteiner når man skal bygge muskelmasse. 300 gram karbs er tross alt ikke mer enn 1200 kalorier. Er dagsbehovet 3000 kcal og man ikke vil gå for høyt på fett blir det fort masse ris på tallerkenen Sondre Aalbotsjord 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17725-biorytme-help-me/page/2/#findComment-674920 Del på andre sider Flere delingsvalg…
T.K Skrevet 19. februar 2013 Del Skrevet 19. februar 2013 Hvordan klarer dere å spise >120 gram med ris (En boil-in-bag)?? Syns det er så kjedelig smak atteh, gjør dere noe sprekt med risen for å få litt smak eller? Soyasaus er oppbrukt.. hehe Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17725-biorytme-help-me/page/2/#findComment-674926 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 19. februar 2013 Del Skrevet 19. februar 2013 Hvordan klarer dere å spise >120 gram med ris (En boil-in-bag)?? Syns det er så kjedelig smak atteh, gjør dere noe sprekt med risen for å få litt smak eller? Soyasaus er oppbrukt.. hehe Kjempeenkelt: 100-300 gram ris 1 dobbel 0 yoghurt eller 2 dl biola 40 gram proteinpulver Gjerne 100 gram bær Sukrin og kanel på toppen Men er jo veldig fint å lage en rask wok til å spise sammen med risen da T.K og Theeae 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17725-biorytme-help-me/page/2/#findComment-674934 Del på andre sider Flere delingsvalg…
T.K Skrevet 19. februar 2013 Del Skrevet 19. februar 2013 Ja det var jo en enkel oppskrift. Prøves i kveld Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17725-biorytme-help-me/page/2/#findComment-674962 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Theeae Skrevet 21. februar 2013 Forfatter Del Skrevet 21. februar 2013 Hvor mye karbohydrater er det i 120 gram ris som er veid før koking? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17725-biorytme-help-me/page/2/#findComment-678247 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 21. februar 2013 Del Skrevet 21. februar 2013 Hvor mye karbohydrater er det i 120 gram ris som er veid før koking? 93,6 gram Matvareguiden. Informasjon om matvarer Theeae 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17725-biorytme-help-me/page/2/#findComment-678265 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rørosmarit Skrevet 7. august 2013 Del Skrevet 7. august 2013 Hei! Jeg har prøvd ut biorytme dietten denne uken og syns det fungerer veldig greit til nå. Men jeg er litt forvirret over hvor mye karbohydrater jeg skal få i meg? Er 174 cm, 64 kg og 21 år. Trener 4 dager med styrke og 1-2 dager med intervaller. Til nå har jeg spist: M1: 2 egg, 20 gram proteinshake, 20 gram mandler (Eller i boks cottage cheese med bær og 20 g nøtter) M2: 150 g kylling, grønnsaker, 10 gram mandler og 1 ss olje til steking M3: 150 g kjøtt, grønnsaker, 100 g kokt ris M4: 50 g havregryn, 20-30 gram proteinpulver Før trening tar jeg Bcaa og evt en frukt. Har jeg skjønt opplegget eller ligger jeg for lavt/høyt på noe? Lurer forøvrig på hvordan man løser det når man trener på morningen? Det er dager jeg trener før skolen, men da har jeg bare spist etter konspetet, til tross for at karbohydratene ikke blir inntatt før til kvelden. Takk på forhånd hvis du tar deg tid til å svare Når du følger Biorytmedietten, blander du proteinpulveret med vann? Jeg syns det er så ekkelt...og bruker egentlig skummet melk, er bare så redd det blir for mye karbs... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17725-biorytme-help-me/page/2/#findComment-831053 Del på andre sider Flere delingsvalg…
thooomas Skrevet 7. august 2013 Del Skrevet 7. august 2013 Vann funker ypperlig med Myoprotein Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17725-biorytme-help-me/page/2/#findComment-831060 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rørosmarit Skrevet 7. august 2013 Del Skrevet 7. august 2013 hm... Jeg har ei stor bøtte fra Proteinfabrikken, syns det blir så vassent med vann... Men, skumma melk er kanskje ikke verste alternativet heller da. Hvor mye karbohydrater kan man forresten tilalte seg til frokost/lunsj? Og når er det beste tidspunktet å ta proteinshaken?? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17725-biorytme-help-me/page/2/#findComment-831064 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Theeae Skrevet 15. august 2013 Forfatter Del Skrevet 15. august 2013 hm... Jeg har ei stor bøtte fra Proteinfabrikken, syns det blir så vassent med vann... Men, skumma melk er kanskje ikke verste alternativet heller da. Hvor mye karbohydrater kan man forresten tilalte seg til frokost/lunsj? Og når er det beste tidspunktet å ta proteinshaken?? Skummetmelk er ikke noe problem i det hele tatt:) Jeg bruker proteinpulver i mat som i utgangspunktet er lite proteinrikt. Som f.eks havregryn/havregrøt. Ellers bruker jeg det bare rett etter trening. Husk at proteinpulver er et tilskudd og du får nok proteiner i deg hvis du spiser variert med kjøtt, kylling, fisk og egg;) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17725-biorytme-help-me/page/2/#findComment-836265 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.