Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Null?? Seriøst??:D hehe Har du prøvd det selv?

Null var kanskje litt i overkant positivt gjettet av meg:p Men null carbs er det ja. Har brukt det mye selv og det funker fjell! Jevner minst like bra som hvetemel, bare pass på at du ikke tar for mye! Da blir det fort ikke flytende saus lenger.. Også er det ofte litt vanskelig å se hvor tykk sausen blir med en gang, fordi det må koke litt før det sveller ordentlig.

Evt. kan du bruke Xanthan Gum. Brukes som fortykningsmiddel i masse matprodukter og fås kjøpt billig på iherb. Tilnærmet likt ingen kcal og er supereffektivt på å få saus til å tykne. Jeg bruker det omtrent daglig. En halv tskje er nok, så boksen er bra drøy. Smaksfri.

Annonse

  • 3 uker senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...