Smurfen Skrevet 20. november 2011 Skrevet 20. november 2011 Noen har har noen enkle og gode oppskrifter? Siter
hoppsann Skrevet 20. november 2011 Skrevet 20. november 2011 Fiskepakke: Legg dette i et aluminiumsfolie ark og brett sammen 1 filet av fisk som ligger på valgfrie grønnsaker i små biter (jeg bruker paprika, eple, purre men bruk det du vil) salte og pepre etter smak legg i smør riv gulrot over Stek i stekeovnen på 175 grader i ca 30 min. Siter
Marie Skrevet 20. november 2011 Skrevet 20. november 2011 Ja! Jeg har:) Spiser sei flere ganger i uka. Det jeg som regel gjør er å frese løk og hvitløk i olivenolje, tilsette en haug med grønnsaker (alt mulig som squash,paprika,blomkål osv) og en boks hakkede tomater. Krydder etter ønske (jeg synes det er best med chilli, karri og spisskummen). Når dette har stått å surret litt, tilsetter jeg bare seilfilet som er skåret i biter. Så lar du bare dette stå å trekke i ti minutter, og voila! Veldig godt, og laget på under en halvtime. For å variere det litt kan man f.eks tilsette kokosmelk, kikerter, linser, brun ris eller hva man nå måtte ha lyst på i øyeblikket. Når det kommer til torsk kan jeg ikke hjelpe deg dessverre. Torsk er faktisk den mest ufordragelige maten jeg kan tenke meg. Siter
Celia Skrevet 20. november 2011 Skrevet 20. november 2011 Jeg lager også fiskepakke i aluminiumsfolie. Bruker da laksefilet, løk, brokkoli, gulrot, blomkål, selleri, løk, en dæsj mager kesam og godt med krydder. Kan ha potet i og bytte ut kesamen med for eksempel smør eller rømme. Med potet må den stå i ovnen på 200 grader i 1 time 20 minutter. Kjempegodt! Siter
Mirjam Skrevet 20. november 2011 Skrevet 20. november 2011 Kjør en blokk med torsk eller sei i foodprosessor med en eggehvite, løk, paprika, purreløk, litt sylteagurk. Litt ost om du kan tillate deg det i dietten. Form kaker og stek i panne, nam! Sungrazer 1 Siter
Sungrazer Skrevet 20. november 2011 Skrevet 20. november 2011 Torsk er også veldig godt om du steker den i panne og krydrer den med salt og pepper. Bruk gjerne smør, men pass på varmen slik at ikke smøret blir brent. Siter
IngunnE Skrevet 20. november 2011 Skrevet 20. november 2011 For all del, ikke GLEM å krydre torsken, da smaker den. Ingenting. Det var min lunsj. Glemte å smakstilsette både grønnsakene og torsken, hurra. Smakte vann det. Siter
Diskodog Skrevet 20. november 2011 Skrevet 20. november 2011 Ta en kjele, gjerne litt vid, legg grønnsaker som du liker i bunn(poteter i tynne skiver om du spiser det) viktig at alt er i tynne skiver, alt skal bli ferdig samtidig, hell på eplemost(1 cm i bunn), legg fisk på toppen, salt og pepper, litt olivenolje, sett på lokk og la dampe i ca 10-12 min, siste minutet har du i friske urter og en neve med reker, kjempe enkelt og kjempe godt, kan brukes på all type fisk. Per E Siter
Sara Skrevet 21. november 2011 Skrevet 21. november 2011 Fisk og grønnsaker i en form, strø ost på toppen og rett inn i ovnen. Eventuelt kjør på med litt pesto på fisken! ellers er fiskesuppet kjempegodt. Har ingen oppskrifter på det, men selve "sausen" kan lett lages av matfløte og vann, også pøser man på med de grønnsakene man selv vil Siter
Espen Espelund Skrevet 21. november 2011 Skrevet 21. november 2011 Det går an å koke seifilet i grovhakkede tomater med litt krydder og sitron, eller løk for de som spiser det. ubertass 1 Siter
ubertass Skrevet 21. november 2011 Skrevet 21. november 2011 Det går an å koke seifilet i grovhakkede tomater med litt krydder og sitron, eller løk for de som spiser det. LAWL ! Tidenes subtile hat ! Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.