Roger86 Skrevet 19. november 2011 Del Skrevet 19. november 2011 Jupp, så jeg skjønner ikke hvorfor ikke flere enn meg og Carl-Erik slår et slag for andre typer syltetøy sammen med kjøtt og middagsmat! Jeg tok blåbærsyltetøy på lasagne her en dag med en feil (skulle ha tyttebær), men det var faktisk ganske godt. Lily 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1523-matblogg/page/2/#findComment-47150 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Carl-Erik Skrevet 20. november 2011 Forfatter Del Skrevet 20. november 2011 Jeg prøver å holde fokuset på å spise godt og ha optimale forhold for muskelvekst frem til neste konkurranse. Men når jeg ser lenge på bilder fra diett periodene mine blir jeg frista til å trene mer kardio og redusere på maten igjen.. lillefrøken, Andrea Rostad Halsan, Jane og 1 annen 4 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1523-matblogg/page/2/#findComment-47589 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Carl-Erik Skrevet 20. november 2011 Forfatter Del Skrevet 20. november 2011 Det er nydelig! Syltetøy er vel ikke akkurat steinalderdiett (sukker eller søtning), men det er godt! Jeg tror ikke "hulemenneskene" hadde klaget hvis de hadde fått denne kombinasjonen servert :thumbsup: Jeg tenkte mest på bærene i syltetøyet Man kan lage syltetøy selv med 100% bær.. Nå virker det som jeg er en stor tilhenger av syltetøy som ikke stemmer helt. Men det er godt i blant med litt på grøten, kesamen, cottage cheese osv. Og tyttebær til vilt kjøtt osv. Men bare litt for smaken sin skyld. Smører ikke tjukt på med mindre det er bevisst for å karbe opp eller noe. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1523-matblogg/page/2/#findComment-47591 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 20. november 2011 Del Skrevet 20. november 2011 Tyttebær er godt til kjøtt men annet syltetøy er ikke godt til kjøtt, men meg om det Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1523-matblogg/page/2/#findComment-47680 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Carl-Erik Skrevet 20. november 2011 Forfatter Del Skrevet 20. november 2011 Tunfiskpasta med pesto.. Helt sinnsykt godt og ferdig på 10 min. http://erikcbb.wordpress.com/2011/11/20/tunfisk-og-pasta-pa-10-min/ Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1523-matblogg/page/2/#findComment-47882 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 20. november 2011 Del Skrevet 20. november 2011 Jeg tenkte mest på bærene i syltetøyet Man kan lage syltetøy selv med 100% bær.. Nå virker det som jeg er en stor tilhenger av syltetøy som ikke stemmer helt. Men det er godt i blant med litt på grøten, kesamen, cottage cheese osv. Og tyttebær til vilt kjøtt osv. Men bare litt for smaken sin skyld. Smører ikke tjukt på med mindre det er bevisst for å karbe opp eller noe. "syltetøy" med 100 % bær kalles....moste bær! :thumbsup: Jeg er veldig glad i syltetøyet mitt, og det er familiert - i hvert fall på morsiden. Må liksom nesten alltid ha noe kaldt, søtt og saftig ved siden av maten :cool: Roger86 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1523-matblogg/page/2/#findComment-48070 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Carl-Erik Skrevet 21. november 2011 Forfatter Del Skrevet 21. november 2011 600g kylling 100g fullkornpasta 500g grønnsaksblanding. Litt olivenolje til steking. Og skeiet ut med en dasj sweet and sour saus.. Er ikke så redd for litt sukker lenger, hehe. Ca 164g protein. 12g fett. 90g karbohydrater. Totalt 1150kcal Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1523-matblogg/page/2/#findComment-48530 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Derpedino Skrevet 24. november 2011 Del Skrevet 24. november 2011 Har du noen spesiell ris å anbefale carl? Tenkte jeg skulle prøve meg på å lage noen ferdigmåltider men er ikke så superglad i pasta sammenlignet med ris! Evt noen oppskrifter med ris! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1523-matblogg/page/2/#findComment-51208 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dag Skrevet 24. november 2011 Del Skrevet 24. november 2011 Prøvde noe helt nytt. Havrekylling-kaker. Overraskende godt.. Blir lunsj eller kvelds ofte fremover.. http://erikcbb.wordpress.com/2011/11/16/havrekyllingskaker/ Den så interessant ut! Men har du ingen form for krydder i det? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1523-matblogg/page/2/#findComment-51221 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Carl-Erik Skrevet 24. november 2011 Forfatter Del Skrevet 24. november 2011 Den så interessant ut! Men har du ingen form for krydder i det? Nei. Det ble veldig bra uten. Tok litt kyllingkrydder som jeg skrev på bare et par av de. Ble godt det og. Man kan sikkert prøve seg litt frem med ulike typer krydder. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1523-matblogg/page/2/#findComment-51233 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dag Skrevet 25. november 2011 Del Skrevet 25. november 2011 Testa havrekyllingkakene dine idag, funka absolutt de! Men ble litt kjedelig i lengden for min smak. Så lagde meg en variant der jeg fylte de med et par skiver ost og skinke, og panerte de med litt crispy chicken. Funka fjell, hjemmelaga schnitzel Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1523-matblogg/page/2/#findComment-52340 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Carl-Erik Skrevet 25. november 2011 Forfatter Del Skrevet 25. november 2011 Har du noen spesiell ris å anbefale carl? Tenkte jeg skulle prøve meg på å lage noen ferdigmåltider men er ikke så superglad i pasta sammenlignet med ris! Evt noen oppskrifter med ris! Svart ris eller villris inneholder langt mer fiber og mikro-næringsstoffer. Fullkornris har beholdt mer av næringsstoffet ytterst i riskornet.Byggris skal også være et sunnere alternativ. Selv gjør jeg det veldig enkelt og kjøper boil-in.bag middagsris med 10% villris fra Uncle Ben's. Ris kan jo brukes til alt. Gryteretter, til kjøtt, risotto, risgrøt osv.. I fjor lagde jeg risgrøt av svart ris, hehe.. Ble faktisk veldig godt. Litt nøttesmak på grøten. http://erikcbb.wordpress.com/2010/11/29/svart-ris-og-julegr%C3%B8t/ Derpedino, Gamla og Espen Espelund 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1523-matblogg/page/2/#findComment-52368 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Carl-Erik Skrevet 26. november 2011 Forfatter Del Skrevet 26. november 2011 Det er lørdag. Både jeg og samboer spiser stort sett hver vår diettmat fra plastbokser uka igjennom. Jeg skal vokse mens hun har begynt forsiktig på deff til Oslo Grand Prix i begynnelsen av april. Så blir vanskelig å kombinere. Lettere å spise hver for oss. Men de fleste lørdager lager vi noe godt som vi spiser sammen. I dag ble det enchiladas med kylling.. Camillam og Maria Torres 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1523-matblogg/page/2/#findComment-53262 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Carl-Erik Skrevet 29. november 2011 Forfatter Del Skrevet 29. november 2011 Matinntaket i går: Frokost: 200g havre, 50g proteinpulver, 5g smør. Lunsj: 600g karbonadedeig, 500g grønnsaksmiks, 100g pasta, 300g hakkede tomater Etter trening: 220g gainer Snacks: Et eple og en mandarin. Middag: 400g kylling, 100g ris, pesto og parmesan. Kvelds: 350g mager kesam, 70g kasein Spiser ca slik hver dag.. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1523-matblogg/page/2/#findComment-55462 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Therese Skrevet 29. november 2011 Del Skrevet 29. november 2011 Er det ikke kranglete med 350g mager kesam? en boks + bittelitt til? tipptopp 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1523-matblogg/page/2/#findComment-55467 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 29. november 2011 Del Skrevet 29. november 2011 Er det ikke kranglete med 350g mager kesam? en boks + bittelitt til? Kanksje han har en eller annen kesamdressing stående som han bruker til middagsmat. Jeg hadde aldri klart å spise så mye uten dressing/ketchp som tilbehør. Jeg hadde vel i grunn ikke klart å spise så mye uansett - i hvert fall ikke over tid Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1523-matblogg/page/2/#findComment-55555 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Carl-Erik Skrevet 29. november 2011 Forfatter Del Skrevet 29. november 2011 Er det ikke kranglete med 350g mager kesam? en boks + bittelitt til? Hehe. Ja selvfølgelig.. Jeg mente 300g. En boks.. Kanksje han har en eller annen kesamdressing stående som han bruker til middagsmat. Jeg hadde aldri klart å spise så mye uten dressing/ketchp som tilbehør. Jeg hadde vel i grunn ikke klart å spise så mye uansett - i hvert fall ikke over tid Mager kesam er utrolig godt. Blir aldri lei. Blander med mye forskjellig og kasein med forskjellig smaker. Når jeg blander mager kesam og kasein har jeg også i litt vann så den ikke blir alt for tjukk i konsistensen. Therese 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1523-matblogg/page/2/#findComment-56299 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Carl-Erik Skrevet 12. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 12. desember 2011 Lang-panne-panne-kaker. http://erikcbb.wordpress.com/2011/12/12/langpanne-panne-kake/ Therese, ubertass, Maria Torres og 2 andre 5 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1523-matblogg/page/2/#findComment-70330 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ubertass Skrevet 13. desember 2011 Del Skrevet 13. desember 2011 Impressive. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1523-matblogg/page/2/#findComment-70543 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Carl-Erik Skrevet 18. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 18. desember 2011 Biffburgere! Pepperbiff (go helg tilbud på kiwi) Løk Salat Frøstykker Sukkerfri ketchup.. Enklere og bedre blir det ikke Cheesecake og Keegil 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1523-matblogg/page/2/#findComment-76218 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.