Mjølnerk Skrevet 21. november 2012 Skrevet 21. november 2012 Noen som har prøvd ut å lage pizza med proteinpannekake som pizzabunn? Tenker da på type sånne du får fra proteinfabrikken. Tar gjerne imot andre sære og lettvinne forslag på sunnere pizzabunner. Siter
LeanMachine Skrevet 21. november 2012 Skrevet 21. november 2012 Bare bytt ut melet Hehe. Men pizza med proteinpannekake skal jeg jammen meg prøve, bare for moro skyld Siter
02-snapper Skrevet 21. november 2012 Skrevet 21. november 2012 Pf kakene er ganske søte. ..blir merkelig som bunn.. og DYRT! sunn bunn lager du lett selv ved å bruke egg (protein), grovt mel og havregryn. Evt bland inn cottage cheese i bunnen og/eller nøytralt proteinpulver Siter
LeanMachine Skrevet 21. november 2012 Skrevet 21. november 2012 Det er vel egentlig veldig mange måter å lage pizzabunner på. Kommer selvfølgelig ikke på noen selv, men egentlig er det bare å trikse og mikse, så ser du hva som funker og hva som ikke funker Det har jeg gjort mange ganger. Siter
Mjølnerk Skrevet 21. november 2012 Forfatter Skrevet 21. november 2012 Hehe, har trua på proteinkannekakebunn, kun fordi det er lettvint Går absolutt ann å lage med grovt mel ja, men tar så sykt lang tid i forhold. Meatsa er en klasikker ja, trenger dog en del karbsi kostholdet. Spørs om det ikke blir en PFkake pizza i mårra Siter
VegarL Skrevet 21. november 2012 Skrevet 21. november 2012 Redd det lett kan bli brent? Er jo rimelig tynn røre uansett hvordan man vanner den.. Så nå evt stekes på forhånd for så å ta på fyll? Siter
Mjølnerk Skrevet 21. november 2012 Forfatter Skrevet 21. november 2012 Steker den ferdig først ja, 1,5 dl vann, 2,5 scoop pulver tenker jeg, tykk bunn da. Siter
Mjølnerk Skrevet 21. november 2012 Forfatter Skrevet 21. november 2012 er ikke bunnen som skal mette vett, bygger i høyden Siter
Linni91 Skrevet 21. november 2012 Skrevet 21. november 2012 Blir det ikke litt spenstig smak på det der..? Siter
Insano Skrevet 21. november 2012 Skrevet 21. november 2012 Ville det ikke vært greiere å bare bake en vanlig pizzabunn mens man bytter ut litt av melet med naturell proteinpulver? Siter
Mjølnerk Skrevet 22. november 2012 Forfatter Skrevet 22. november 2012 Blir det ikke litt spenstig smak på det der..? Mulig det, liker det litt spenstig Linni91 1 Siter
Titanium Skrevet 22. november 2012 Skrevet 22. november 2012 Tror det blir ganske søtt, men hvorfor ikke prøve Mjølnerk 1 Siter
focuseme Skrevet 22. november 2012 Skrevet 22. november 2012 Hva med denne italienske TYNNE pizzabunnen? (Hvetemelet kan jo byttes ut med grovere type). Jeg bruker denne hvis jeg skal ha sykt mye kjøtt og digg på pizzaen... Oppskriften er genial, og enkel - pluss at det blir mer fyll og tynnere bunn. Eller denne lavkarboversjonen. - men da trenger du fiberhusk. Mjølnerk 1 Siter
melis1988 Skrevet 23. november 2012 Skrevet 23. november 2012 Jeg har oppskrivt på verdens beste proteinpizza! Ingr: 1 stk - Egg (20 stk L/M Egg), Prior 3 stk - Eggehvite 2 ss - Mandelmel 20 g - Bakepro, Dalblads 2 ts - Fiberhusk Bland ett egg og en hvite med alt det tørre. Spe på med litt vann for å få en seig konsistens. Pisk to eggehvitter med litt salt, og vend forsiktig inn i deigen. Gni deigen utover ei stekeplate dekket med bakepapir og forstek i ca 10 min før du har på fyll. Stek i 10-15 min på 180 g. Med fyll (tomatsaus, cc, 20 g hvitost, paprika, mager salami, rødløk og sjampinjong) ser næringsinnholdet per porsjon slik ut: Kcal: 108 Karb: 2.33 g Prot: 14.6 g Fett: 4.45 g (og ja, denne smaker faktisk pizza, uten merkelig og ekkel konsistens!) LeanMachine og Mjølnerk 2 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.