Mjølnerk Skrevet 21. november 2012 Del Skrevet 21. november 2012 Noen som har prøvd ut å lage pizza med proteinpannekake som pizzabunn? Tenker da på type sånne du får fra proteinfabrikken. Tar gjerne imot andre sære og lettvinne forslag på sunnere pizzabunner. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15016-proteinpannekake-pf-som-pizzabunn/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
LeanMachine Skrevet 21. november 2012 Del Skrevet 21. november 2012 Bare bytt ut melet Hehe. Men pizza med proteinpannekake skal jeg jammen meg prøve, bare for moro skyld Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15016-proteinpannekake-pf-som-pizzabunn/#findComment-572960 Del på andre sider Flere delingsvalg…
02-snapper Skrevet 21. november 2012 Del Skrevet 21. november 2012 Pf kakene er ganske søte. ..blir merkelig som bunn.. og DYRT! sunn bunn lager du lett selv ved å bruke egg (protein), grovt mel og havregryn. Evt bland inn cottage cheese i bunnen og/eller nøytralt proteinpulver Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15016-proteinpannekake-pf-som-pizzabunn/#findComment-572995 Del på andre sider Flere delingsvalg…
LeanMachine Skrevet 21. november 2012 Del Skrevet 21. november 2012 Det er vel egentlig veldig mange måter å lage pizzabunner på. Kommer selvfølgelig ikke på noen selv, men egentlig er det bare å trikse og mikse, så ser du hva som funker og hva som ikke funker Det har jeg gjort mange ganger. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15016-proteinpannekake-pf-som-pizzabunn/#findComment-573004 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mjølnerk Skrevet 21. november 2012 Forfatter Del Skrevet 21. november 2012 Hehe, har trua på proteinkannekakebunn, kun fordi det er lettvint Går absolutt ann å lage med grovt mel ja, men tar så sykt lang tid i forhold. Meatsa er en klasikker ja, trenger dog en del karbsi kostholdet. Spørs om det ikke blir en PFkake pizza i mårra Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15016-proteinpannekake-pf-som-pizzabunn/#findComment-573109 Del på andre sider Flere delingsvalg…
VegarL Skrevet 21. november 2012 Del Skrevet 21. november 2012 Redd det lett kan bli brent? Er jo rimelig tynn røre uansett hvordan man vanner den.. Så nå evt stekes på forhånd for så å ta på fyll? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15016-proteinpannekake-pf-som-pizzabunn/#findComment-573124 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mjølnerk Skrevet 21. november 2012 Forfatter Del Skrevet 21. november 2012 Steker den ferdig først ja, 1,5 dl vann, 2,5 scoop pulver tenker jeg, tykk bunn da. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15016-proteinpannekake-pf-som-pizzabunn/#findComment-573130 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mjølnerk Skrevet 21. november 2012 Forfatter Del Skrevet 21. november 2012 er ikke bunnen som skal mette vett, bygger i høyden Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15016-proteinpannekake-pf-som-pizzabunn/#findComment-573317 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Linni91 Skrevet 21. november 2012 Del Skrevet 21. november 2012 Blir det ikke litt spenstig smak på det der..? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15016-proteinpannekake-pf-som-pizzabunn/#findComment-573506 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Insano Skrevet 21. november 2012 Del Skrevet 21. november 2012 Ville det ikke vært greiere å bare bake en vanlig pizzabunn mens man bytter ut litt av melet med naturell proteinpulver? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15016-proteinpannekake-pf-som-pizzabunn/#findComment-573555 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mjølnerk Skrevet 22. november 2012 Forfatter Del Skrevet 22. november 2012 Blir det ikke litt spenstig smak på det der..? Mulig det, liker det litt spenstig Linni91 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15016-proteinpannekake-pf-som-pizzabunn/#findComment-573558 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Titanium Skrevet 22. november 2012 Del Skrevet 22. november 2012 Tror det blir ganske søtt, men hvorfor ikke prøve Mjølnerk 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15016-proteinpannekake-pf-som-pizzabunn/#findComment-573759 Del på andre sider Flere delingsvalg…
focuseme Skrevet 22. november 2012 Del Skrevet 22. november 2012 Hva med denne italienske TYNNE pizzabunnen? (Hvetemelet kan jo byttes ut med grovere type). Jeg bruker denne hvis jeg skal ha sykt mye kjøtt og digg på pizzaen... Oppskriften er genial, og enkel - pluss at det blir mer fyll og tynnere bunn. Eller denne lavkarboversjonen. - men da trenger du fiberhusk. Mjølnerk 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15016-proteinpannekake-pf-som-pizzabunn/#findComment-573799 Del på andre sider Flere delingsvalg…
melis1988 Skrevet 23. november 2012 Del Skrevet 23. november 2012 Jeg har oppskrivt på verdens beste proteinpizza! Ingr: 1 stk - Egg (20 stk L/M Egg), Prior 3 stk - Eggehvite 2 ss - Mandelmel 20 g - Bakepro, Dalblads 2 ts - Fiberhusk Bland ett egg og en hvite med alt det tørre. Spe på med litt vann for å få en seig konsistens. Pisk to eggehvitter med litt salt, og vend forsiktig inn i deigen. Gni deigen utover ei stekeplate dekket med bakepapir og forstek i ca 10 min før du har på fyll. Stek i 10-15 min på 180 g. Med fyll (tomatsaus, cc, 20 g hvitost, paprika, mager salami, rødløk og sjampinjong) ser næringsinnholdet per porsjon slik ut: Kcal: 108 Karb: 2.33 g Prot: 14.6 g Fett: 4.45 g (og ja, denne smaker faktisk pizza, uten merkelig og ekkel konsistens!) Mjølnerk og LeanMachine 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15016-proteinpannekake-pf-som-pizzabunn/#findComment-575692 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.