Regzine Skrevet 15. oktober 2012 Del Skrevet 15. oktober 2012 Jeg mener brødmat er bra mat, så lenge man velger det riktige brødet. Jeg pleier å velge rugbrød, polarbrød extrem, lavkarbobrød eller andre ekstra grove brød. Aller best liker jeg å bake brød selv, da er Ingers rugbrød en favoritt. Ofte bruker jeg mager kesam/skyr naturell og natron i brødbakst, og jeg bruker noen ganger bakepro for å øke proteininnholdet. Spiser dere brødmat?Hvilke brød spiser dere?Har dere noen gode brødoppskrifter? http://suntoggodtregine.blogg.no/1350246899_brdmat_er_bra_mat.html Sunt & Godt Regine | Facebook EgF, Hanna89 og Natalie 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13353-br%C3%B8dmat-er-bramat/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
løvetann Skrevet 15. oktober 2012 Del Skrevet 15. oktober 2012 . Facette, Pinglekringla, Wilhelmine og 1 annen 4 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13353-br%C3%B8dmat-er-bramat/#findComment-517326 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Regzine Skrevet 15. oktober 2012 Forfatter Del Skrevet 15. oktober 2012 Jeg elsker brød, men det gjør meg ikke særlig mett så jeg spiser det ikke så ofte. Når jeg spiser det, er det lavkarbobrød fra Idun eller Funksjonell Mat. [ATTACH=full]64953[/ATTACH] Karbolettbrød fra Idun [ATTACH=full]64954[/ATTACH] Lavkarbobrød fra Funksjonell Mat, laget som rundstykker. Har aldri forsøkt de ferdigblandingene. Regner med de funker bra siden du faller tilbake på det? Det ser godt ut iallefall. Blir ikke så mett av brødskiver jeg heller, derfor blir pålegget som regel hovedbestanddelen i måltidet. Også syntes jeg det er fin å erstatte ris/poteter ol. med brød til middag noen ganger. Variasjon er bra Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13353-br%C3%B8dmat-er-bramat/#findComment-517332 Del på andre sider Flere delingsvalg…
løvetann Skrevet 15. oktober 2012 Del Skrevet 15. oktober 2012 Har aldri forsøkt de ferdigblandingene. Regner med de funker bra siden du faller tilbake på det? Det ser godt ut iallefall. Blir ikke så mett av brødskiver jeg heller, derfor blir pålegget som regel hovedbestanddelen i måltidet. Også syntes jeg det er fin å erstatte ris/poteter ol. med brød til middag noen ganger. Variasjon er bra Ja, de funker veldig fint! Utrolig gode, det syns til og med familien min som spiser "vanlig" brød men som du sier: variasjon er bra og har man skikkelig pålegg på blir det et fint lite måltid. Regzine 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13353-br%C3%B8dmat-er-bramat/#findComment-517341 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Augis Skrevet 15. oktober 2012 Del Skrevet 15. oktober 2012 Brød er digg. Perfekt mat til folk som trener mye og folk som trenger å legge på seg. Den ultimate gainer. Fin kilde til mange vitaminer og mineraler. Jeg elsker skikkelig grovt brød med masse korn. Her kan du sjekke hvor grov brødoppskriften din er. Regzine 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13353-br%C3%B8dmat-er-bramat/#findComment-517393 Del på andre sider Flere delingsvalg…
TMHL Skrevet 15. oktober 2012 Del Skrevet 15. oktober 2012 Brød spiser jeg LETT! Sååå godt å variere med brød i kostholdet Men som nevnt over, metter ikke så lett - derfor blir det fort 3-4 brødskiver på meg. Har funnet favoritten min på Rema 1000, men tenker å bake brød selv for å kanskje få det litt sunnere Grovt og Godt, Bygg heter dem! Mmmm Regzine 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13353-br%C3%B8dmat-er-bramat/#findComment-517398 Del på andre sider Flere delingsvalg…
02-snapper Skrevet 15. oktober 2012 Del Skrevet 15. oktober 2012 Har aldri forsøkt de ferdigblandingene. Regner med de funker bra siden du faller tilbake på det? Det ser godt ut iallefall. Blir ikke så mett av brødskiver jeg heller, derfor blir pålegget som regel hovedbestanddelen i måltidet. Også syntes jeg det er fin å erstatte ris/poteter ol. med brød til middag noen ganger. Variasjon er bra Bruker også en del ferdigmixer - men tilsetter en del selv slik at jeg normalt bruker ca 1/2 av posen per gang - eller lager sinnsyke mengder og fryser ned. Pleiere ta utgangspunkt i lavkarbomix (de er gode!) og tilsetter ofte litt havregryn. Pleier også å klekke i en del egg og blande inn enten kesam eller cottage cheese i deigen. Steker ikke som brød men som rundstykker/baguetter, eller i digre muffinsformer. PS: typen skulle bake og tok istedefor cottage cheese, et helt beger mager smøreost (kavli 6%) og miksa inn i deigen.. Det var vel egentlig en misforståelse da han ikke fant cottage cheese - men det ble ganske bra. Denne osten er relativt lav på kcal (120 per 100g tror jeg) og høyt innehold av protein - så de som er bekymret for kaloriene i brød kan med fordel tynne det ut ved å tilsette nettopp slike ting =) Jeg skal opp noen kg i vekt, så jeg pleiere å øke kcalinnholdet ved å tilsette litt mer olje og strø over med hakkete valnøtter eller mandler Regzine 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13353-br%C3%B8dmat-er-bramat/#findComment-517399 Del på andre sider Flere delingsvalg…
sunnkropp Skrevet 15. oktober 2012 Del Skrevet 15. oktober 2012 Bruker også en del ferdigmixer - men tilsetter en del selv slik at jeg normalt bruker ca 1/2 av posen per gang - eller lager sinnsyke mengder og fryser ned. Pleiere ta utgangspunkt i lavkarbomix (de er gode!) og tilsetter ofte litt havregryn. Pleier også å klekke i en del egg og blande inn enten kesam eller cottage cheese i deigen. Steker ikke som brød men som rundstykker/baguetter, eller i digre muffinsformer. PS: typen skulle bake og tok istedefor cottage cheese, et helt beger mager smøreost (kavli 6%) og miksa inn i deigen.. Det var vel egentlig en misforståelse da han ikke fant cottage cheese - men det ble ganske bra. Denne osten er relativt lav på kcal (120 per 100g tror jeg) og høyt innehold av protein - så de som er bekymret for kaloriene i brød kan med fordel tynne det ut ved å tilsette nettopp slike ting =) Jeg skal opp noen kg i vekt, så jeg pleiere å øke kcalinnholdet ved å tilsette litt mer olje og strø over med hakkete valnøtter eller mandler Disse lavkarbo - mix'ene ser jo veldig gode ut, og er veldig grove.. Har aldri smakt de, med tanke på at jeg trener mye og føler at jeg har godt av en god dose karbo Har tenkt selv på å prøve disse og tilsette litt havregryn selv, og når du bruker å gjøre det så antar jeg at det smaker digg Hvor mye havregryn har du oppi ca.? Og hvilken ferdigblanding bruker du? Regzine 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13353-br%C3%B8dmat-er-bramat/#findComment-517424 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hheidi Skrevet 15. oktober 2012 Del Skrevet 15. oktober 2012 Jeg elsker brød og rundstykker! Er som oftest flink til å velge grovt brød/rundstykker eller lage egne grove brød fra bunnen. Vita hjertego sine rundstykker er gode forresten;) Brødet gir meg herlig energi til treningsøkter Holder vanligvis med 2-3 brødskiver for min del og fyller på med proteinrikt pålegg som egg, røyklaks og skinke + pynter med agurk, tomat eller paprika(y) NAM!! Regzine 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13353-br%C3%B8dmat-er-bramat/#findComment-517480 Del på andre sider Flere delingsvalg…
02-snapper Skrevet 15. oktober 2012 Del Skrevet 15. oktober 2012 Disse lavkarbo - mix'ene ser jo veldig gode ut, og er veldig grove.. Har aldri smakt de, med tanke på at jeg trener mye og føler at jeg har godt av en god dose karbo Har tenkt selv på å prøve disse og tilsette litt havregryn selv, og når du bruker å gjøre det så antar jeg at det smaker digg Hvor mye havregryn har du oppi ca.? Og hvilken ferdigblanding bruker du? Møllerens liker jeg godt! Grunnen til at jeg bruker dem er fordi jeg syntes de blir saftige, fordi det går kjapt og jeg slipper ha masse mel i skapet. Jeg er ikke noe lavkarbomennesker - derfor tilsetter jeg havregryn. I tillegg får jeg mer ut av posen da, samtidig som jeg likevell får noe fullgrovt. Pleier å bli dårlig i magen av mye gjær - så baker uten. Blir helt kvalm av enkelte brød som rett og slett stinker jær! Om jeg er allergisk vet jeg ikke - men magen har det mye bedre i fravær av gjær, og dermed unngår jeg å bake brød som "krever" at gjær tilsettes. De lavkarbomixene jeg har prøv har nemlig ikke hatt gjær nevnt som noe som må tilsettes =) Jeg baker på slump... En god dose havregryn og evt byggmel. 2-3-4 egg, 1 beger kesam og så tilsetter jeg vann/melk helt til det er en noe lunne deigete konsistens =) sunnkropp 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13353-br%C3%B8dmat-er-bramat/#findComment-517508 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Regzine Skrevet 15. oktober 2012 Forfatter Del Skrevet 15. oktober 2012 Bruker også en del ferdigmixer - men tilsetter en del selv slik at jeg normalt bruker ca 1/2 av posen per gang - eller lager sinnsyke mengder og fryser ned. Pleiere ta utgangspunkt i lavkarbomix (de er gode!) og tilsetter ofte litt havregryn. Pleier også å klekke i en del egg og blande inn enten kesam eller cottage cheese i deigen. Steker ikke som brød men som rundstykker/baguetter, eller i digre muffinsformer. PS: typen skulle bake og tok istedefor cottage cheese, et helt beger mager smøreost (kavli 6%) og miksa inn i deigen.. Det var vel egentlig en misforståelse da han ikke fant cottage cheese - men det ble ganske bra. Denne osten er relativt lav på kcal (120 per 100g tror jeg) og høyt innehold av protein - så de som er bekymret for kaloriene i brød kan med fordel tynne det ut ved å tilsette nettopp slike ting =) Jeg skal opp noen kg i vekt, så jeg pleiere å øke kcalinnholdet ved å tilsette litt mer olje og strø over med hakkete valnøtter eller mandler Smart med muffinsformer, og å blande inn havregryn Smøreost var lurt, ble sikkert saftig og godt brød. Det må testes Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13353-br%C3%B8dmat-er-bramat/#findComment-517526 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Regzine Skrevet 15. oktober 2012 Forfatter Del Skrevet 15. oktober 2012 Jeg elsker brød og rundstykker! Er som oftest flink til å velge grovt brød/rundstykker eller lage egne grove brød fra bunnen. Vita hjertego sine rundstykker er gode forresten;) Brødet gir meg herlig energi til treningsøkter Holder vanligvis med 2-3 brødskiver for min del og fyller på med proteinrikt pålegg som egg, røyklaks og skinke + pynter med agurk, tomat eller paprika(y) NAM!! Jeg elsker brød og skiver, men liker ikke å spise det før trening. Også syntes jeg det er litt ekstra stas med skiver i helgene, det er liksom litt ekstra kos over det, spesielt til søndagsfrokosten hehe. Har ikke smakt vita sine, hvordan er de på brødskala'n? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13353-br%C3%B8dmat-er-bramat/#findComment-517529 Del på andre sider Flere delingsvalg…
sunnkropp Skrevet 15. oktober 2012 Del Skrevet 15. oktober 2012 Brød og rundstykker med digg pålegg er seriøst noe av det beste jeg vet! Kan LETT spise det som "godis" rett og slett.. Nystekt brød... NAAAAAM :) Spiser godis hver dag jeg da.. Ikke alltid nystekt, men godt for det Mine favoritter er Polarbrød extreme, Vita hjertego brød og rundstykker, et Speltbrød de selger på Meny (fra United Bakeries, tror jeg) og Ingers Superrug.. Og mammas hjemmebakte brød Vita hjertego er 100 % grovt Regzine 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13353-br%C3%B8dmat-er-bramat/#findComment-517536 Del på andre sider Flere delingsvalg…
sunnkropp Skrevet 15. oktober 2012 Del Skrevet 15. oktober 2012 Møllerens liker jeg godt! Grunnen til at jeg bruker dem er fordi jeg syntes de blir saftige, fordi det går kjapt og jeg slipper ha masse mel i skapet. Jeg er ikke noe lavkarbomennesker - derfor tilsetter jeg havregryn. I tillegg får jeg mer ut av posen da, samtidig som jeg likevell får noe fullgrovt. Pleier å bli dårlig i magen av mye gjær - så baker uten. Blir helt kvalm av enkelte brød som rett og slett stinker jær! Om jeg er allergisk vet jeg ikke - men magen har det mye bedre i fravær av gjær, og dermed unngår jeg å bake brød som "krever" at gjær tilsettes. De lavkarbomixene jeg har prøv har nemlig ikke hatt gjær nevnt som noe som må tilsettes =) Jeg baker på slump... En god dose havregryn og evt byggmel. 2-3-4 egg, 1 beger kesam og så tilsetter jeg vann/melk helt til det er en noe lunne deigete konsistens =) Dette skal prøves Jeg er generelt ikke noe bakemenneske, og dreper jo alltid gjæren, så det er derfor jeg vurderer disse lavkarbomixene Men, bruker du egg/kesam/CC/melk som en erstatning for olje, eller bruker du det også? Og er det kesam mager eller vanlig? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13353-br%C3%B8dmat-er-bramat/#findComment-517539 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hheidi Skrevet 16. oktober 2012 Del Skrevet 16. oktober 2012 Jeg elsker brød og skiver, men liker ikke å spise det før trening. Også syntes jeg det er litt ekstra stas med skiver i helgene, det er liksom litt ekstra kos over det, spesielt til søndagsfrokosten hehe. Har ikke smakt vita sine, hvordan er de på brødskala'n? Vita sine er helt grov på brødskalaen, rundingen er helt rød Du finner dem i frysedisken Regzine 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13353-br%C3%B8dmat-er-bramat/#findComment-520361 Del på andre sider Flere delingsvalg…
sunnkropp Skrevet 17. oktober 2012 Del Skrevet 17. oktober 2012 Finnes også som halvstekte brød og minibaguetter Regzine 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13353-br%C3%B8dmat-er-bramat/#findComment-520669 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Regzine Skrevet 17. oktober 2012 Forfatter Del Skrevet 17. oktober 2012 Vita sine er helt grov på brødskalaen, rundingen er helt rød Du finner dem i frysedisken Ja, jeg så dem i går. Skal prøves !!! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13353-br%C3%B8dmat-er-bramat/#findComment-520734 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Regzine Skrevet 17. oktober 2012 Forfatter Del Skrevet 17. oktober 2012 Finnes også som halvstekte brød og minibaguetter we <3 VITA hjertego sunnkropp 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13353-br%C3%B8dmat-er-bramat/#findComment-520735 Del på andre sider Flere delingsvalg…
sunnkropp Skrevet 19. oktober 2012 Del Skrevet 19. oktober 2012 Ingers Superrug er forresten kjempegodt Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13353-br%C3%B8dmat-er-bramat/#findComment-524014 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Regzine Skrevet 19. oktober 2012 Forfatter Del Skrevet 19. oktober 2012 Ingers Superrug er forresten kjempegodt kjøpebrød? Hvor kjøpes det? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13353-br%C3%B8dmat-er-bramat/#findComment-524463 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.