Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

  • 3 uker senere...
Skrevet

post-10232-14440891414665_thumb.jpg Tidendes lunsjomelett

3 egg

En dæsj vann

Noen slicer pepperoni

En slice hvitost

1/2 tomat

4 stk små champinong

Litt vårløk/purre

Pepper, (himalaya)salt, toscanakrydder

  • Ha eggene og en dæsj vann i en bolle og pisk sammen. Rør inn hakket purre/vårløk, pepper og salt.
  • Skjær tomat i terninger, og fjern det meste av den flytende saften. Skjær champinong i skiver. Stek så tomat og champinong i noen minutter.
  • Ha så tomat og champinong til siden, og stek omeletten. Legg så på champinong, tomat, pepperoni og hvitost. Krydre med pepper og toscanakrydder.
  • Stek omeletten under lokk, så går det itt raskere.

Salater og egg (Sunt og Godt by Regine)

Sunt & Godt Regine | Facebook

Sunt og Godt by Regine - Sunnhet er enkelt

post-10232-14440891412955_thumb.jpg

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...