muff Skrevet 30. mai 2012 Del Skrevet 30. mai 2012 Mos av brokkoli, blomkål og løk. Damp, mos i stavmikser sammen med litt av vannet de har dampet over, litt chilipulver og cumin- fantastisk til ovnsbakt torsk! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8651-den-store-gr%C3%B8nnsakstr%C3%A5den/page/3/#findComment-329021 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ina Skrevet 31. mai 2012 Del Skrevet 31. mai 2012 Mitt tips (alt for enkelt i forhold til det meste her): søtpotet, kålrot og gulrot i stavmikserboksen (med sitron-grillkrydder) - og vips! En oransje mos Sånn hvis man ikke har så fryktelig god tid. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8651-den-store-gr%C3%B8nnsakstr%C3%A5den/page/3/#findComment-330407 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mink Skrevet 31. mai 2012 Del Skrevet 31. mai 2012 Hadde en stk blomkål og 3 stk søtpotet og lagde mos av dette i dag, en klatt smør, litt melk og urtesalt. Var deilig sammen med indrefilet av svin + stekte tomater (del en tomat i to og stek) Dette holdt til hele familien i dag. Ina 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8651-den-store-gr%C3%B8nnsakstr%C3%A5den/page/3/#findComment-330468 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kaiman Skrevet 31. mai 2012 Del Skrevet 31. mai 2012 Denne tråden og de som deltar gjør meg varm om hjertet Ina 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8651-den-store-gr%C3%B8nnsakstr%C3%A5den/page/3/#findComment-330486 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Monica7 Skrevet 31. mai 2012 Del Skrevet 31. mai 2012 Eple og rødløk stekt sammen med grønnsaker gjør at det blir laget en slags saus av eple og rødløken, supergodt. Veldig godt med skinke til. Ellers steker jeg gjerne div grønnsaker med banan og chilli, supergodt. Mink 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8651-den-store-gr%C3%B8nnsakstr%C3%A5den/page/3/#findComment-330531 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mink Skrevet 31. mai 2012 Del Skrevet 31. mai 2012 Eple og rødløk stekt sammen med grønnsaker gjør at det blir laget en slags saus av eple og rødløken, supergodt. Veldig godt med skinke til. Ellers steker jeg gjerne div grønnsaker med banan og chilli, supergodt. hmm.. interessant og spennende, nytt for meg. Dette må prøves. Når er det du feks bruker banan og chilli? Eller til hvilket type kjøtt.. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8651-den-store-gr%C3%B8nnsakstr%C3%A5den/page/3/#findComment-330533 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Monica7 Skrevet 31. mai 2012 Del Skrevet 31. mai 2012 Jeg steker det gjerne sammen med kyllingfilet, kalkunfilet eller kyllingkjøttdeig, passer sikkert fint med svin og. Er supergodt med kombinasjonen av den søte bananen med sterk chilli til. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8651-den-store-gr%C3%B8nnsakstr%C3%A5den/page/3/#findComment-330805 Del på andre sider Flere delingsvalg…
BirtheV Skrevet 1. juni 2012 Del Skrevet 1. juni 2012 Mmm, det så godt ut:) Hvordan tilbereder du squashen når du lager pasta av den, koker eller steker? Veldig enkelt; kokte i ca 2 minutter:) Går sikkert fint an å steke også Går fint å steike på stekepanne med smør (eller olje), blir veldig godt Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8651-den-store-gr%C3%B8nnsakstr%C3%A5den/page/3/#findComment-331437 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velvet Skrevet 1. juni 2012 Forfatter Del Skrevet 1. juni 2012 Grønnsakspizza, inspirert av Hverdagspizza (Sunt og Godt by Regine) En pakke karbonadedeig/kyllingkjøttdeig/viltkjøttdeig eller hva du bruker. Jeg personlig brukte elgkjøttdeig av "selvskutt" elg 2 bokser tunfisk (kan sløyfes - jeg ville bare ha mer protein i min pizza) 1 ts sammalt hvete 1 egg 1/2 pose blomkål og brokkoli Bittebittelitt helt finhakket sellerirot Krydder etter ønske. Jeg brukte salt, pepper, oregano, meijram, paprikakrydder og en lite klype sitronpepper. Damp brokkoli og blomkål over rist. Mos den med stavmikser og ha oppi kjøtt, tunfisk, sammalt hvete og egget. Mos sammen til en kleimen guffe og brett ut på ett bakepapirkledd stekebrett. Stek på 200 grader i 10 minutter. Når kjøttbunnen er ferdig har du på tomatpure blandet med litt chilipasta og pizzakrydder, oregano, meijram etc. Deretter har du på grønnsaker etter ønske. Jeg brukte tomater i skiver, champingnon, mais, løk, sjalottløk, spinat, chili, paprika og 1/2 revet eple. Ost under og over fyllet. Stek i 15 minutter eller til den er gjennomstekt og osten er gyllenbrun. Tips: Neste gang tror jeg at jeg vil ha løken i bunnen. Er det ikke nok grønnsaker, kan du servere med blandet salat og dressing. Titanium 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8651-den-store-gr%C3%B8nnsakstr%C3%A5den/page/3/#findComment-331638 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mink Skrevet 21. juni 2012 Del Skrevet 21. juni 2012 Må legge til gårsdagens middag, den var så himmelsk god! 3 stk hele kyllingfileter i en ildfastform. En flaske laktosefri visp gradde (Kjøpt i Sverige) cayenne pepper, provance krydder og en god del med urtesalt. 30 min på 225 grader. Snu filetene en gang i ovnen og sleng på litt ekstra krydder (krydderet som jeg nevnte), smak først;) Kuttet opp en stor søtpotet, 3 gulerøtter, 5 stk sopp. Freser i litt olje, så en pose wokgrønnsaker, 2 fedd hvitløk og 1 stk finkuttet løk. Surres til det hele er ferdig og urtesalt til slutt. Barna elsket virkelig kyllingen og sausen. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8651-den-store-gr%C3%B8nnsakstr%C3%A5den/page/3/#findComment-358111 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.