Gå til innhold

store magemuskler


kreutzfeldt

Anbefalte innlegg

Hei jeg har endelig i løpet av mange måneders iherdig arbeid mistet nok fett til at jeg kan se 6-packen min. Jeg er 177høy og veier 87kg(altså relativt tung, men jeg har ganske store lår og har alltid vært kraftig bygd). Spørsmålet mitt gjelder egentlig bare størrelsen på magemusklene, jeg trener forsåvidt kun mage 1 gang i uken resten fokuserer jeg på trening av resten av kroppen. Men det går liksom bare rett ned fra bystet og ned til lårene. Altså jeg får nesten en slags "kulemage" bare med markerte magemuskler. Noen som har noen råd i forhold til å dempe størrelsen på magemusklene?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

er det mulig å få frem six packen men likevel ha mye bukfett (visceralt fett)?

bare en tanke... :)

Går an på hva du mener med mye da.. hvor langt du må ned for å få fram rutene avhenger jo hovedsakelig av genetikken din med tanke på hvordan rutene dine faktisk ser ut, og hvor mye muskelmasse du har der.

Hvis du ser på feks plyo så har jo han så insane mye muskeler at han har ganske så markerte magemuskler uansett hvor tjukk han er omtrent :p Men så er jo ikke alle plyo...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Og bygge masse på abs er ikke så lett, med mindre man tar litt ekstra julegrøt. Mesteparten er gener der. Men kan da såklart bygge de litt større.

Skal si meg helt enig der. Men man kan jo se på styrkeløfterne feks, mange av de har jo helt sinnsyke abs når de blir rippa. Kan tenke meg slik trening er det eneste som faktisk kan bygge noe særlig abs. Mageøvelser har jeg aldri hatt trua på, men så har jo jeg kun sixpack hvis sola står riktig på himmelen, vindretninga er riktig og dagsformen er bra... så jeg skal ikke si noe :p

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Enig i tipsene du har fått over her. I tillegg er det jo verdt å merke seg at ved hvilken fettprosent rutene blir synlige, også er veldig individuelt. Med andre ord, selv om du ser sixpacken din kan det hende du fremdeles har litt fett og ta av, og godt polstrede muskler ser tross alt større ut enn en mer skrapet pack :) Så om du reduserer fettprosenten ennå mer vil de antakelig se helt annerledes ut.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...