Jump to content

Liive

Members
 • Content Count

  1404
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Liive last won the day on December 14 2012

Liive had the most liked content!

About Liive

 • Rank
  Fitness blogger
 • Birthday 04/25/1991

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. XtrM

  Noe updates om turen ? :-) hehe, virka fristende, og fekk beskjed om å spør deg :)

 2. øøhj, Je kænn å no tøft no! jeg har også noen fantastisk nyttige og über-kule egenskaper! Jeg kan lage en merkelig el-gitar- lyd med munnen! For at dere skal skjønne hva i all verden det er jeg mener med det, så fant jeg en youtube-film. jeg er altså ikke engang I NÆÆÆRHETEN av dette nivået - men det er samme greia Hmm, jo! også kan jeg smelle DRITHØYT med tunga! det blri faktisk så høy lyd at det summer i ørene til de uheldige i umiddelbar nærhet... :smug: Også er jeg ikke så hoppende gæli til å synge...(men bare når ingen hører på) det var det.
 3. Liive

  Ditt motto/ ordtak!?

  ÅÅh, jeg trengte denne tråden i dag ^^ "Don't worry. Be happy!" Karen Ravn: “Only as high as I reach can I grow Only as far as I seek can I go Only as deep as I look can I see Only as much as I dream can I be”
 4. Jeg DIGGER det avatar-bilde ditt, frøken! Beina og rumpa de er så latterlig råå ^^ (lov å si hva man tenker så lenge man tenker noe fint har jeg lært ; D

  1. IdaL007

   IdaL007

   Hahaha, så fin du er Live !! :D Tusen takk! Fint lys der da, det skal sies ;P DU ER IKKE SÅ VÆRST SJÆL!!!! :D

 5. Reposter motivasjons-bildet jeg fant på jennysa sin logg jeg : ) dette er peent!:happy:
 6. ser stor forskjell! knallbra jobba ^^ ( forresten, ser du har skrevet "tyrketrening" istedefor styrketrening, i logg-tittelen ) dette kommer til å bli bra! stå på
 7. jeg får så sykt lyst på is (og sommer) hver gang avataren din dukker opp her inne på forumet! :S :D hih

  1. Kristin Charm

   Kristin Charm

   Is kan spises uavhengig av årstid, det er bare å sette opp varmeovnen litt ekstra, så er det nesten som sommer ^^ Ikke lenge igjen nå, bare fem korte måneder! :D

  2. Liive

   Liive

   hadde det vært en "like-knapp" her, så hadde jeg trykt på den til jeg ble gaaal! :D

  3. maritav

   maritav

   samme her ! syykt godtesjuk ! :S

 8. Liive

  Tor, du er så fliiink!! :D : )

  1. Tor

   Tor

   Ikke halvparten så flink som deg :D

 9. HEY!! kan prøve å reposte her hvis du vil? Bergen-tråden | Fitnessbloggen Forum (Skal ikke være noe dårligere enn Oslo og Tr.heim her i Bergen, nei!- såklart har vi en tråd ^^ ) Jeg synes det høres ut som VekterTorget er stedet for deg ^^ vi er en gjeng (4 kule sterke jenter, og masse sterke gutter) som trener der sammen veldig ofte : ) Lovida skal stille etterhvert hun også : ) Har også to karer i trenings-gjengen som skal stille i AF nå til våren : ) Ellers så synes jeg du kan gjøre som meg - blande treninger på Odin SK med treninger på Vektertorget : ) helt perfekt miks Oppe på Odin SK er de utrolig flinke på å veilede ift teknikk, støtteøvelser og det meste : )
 10. Jammen Tuba... DU DRO JO!! Du kan ikke bare helt uten videre komme tilbake å være feitest igjen o.O
 11. Keegil går rundt å roper "MOOOR DII!!" opp i ansiktet til alle de andre digge deltakerne eller lager forholdsvis dårlige "mor-di-vitser" på andres bekostning. Men ofte blir han borte i lengre perioder, det er nå blitt oppdaget at han setter seg på et bittelite mørkt rom med pc'n sin og lager memes hvor han sexifiserer alt som har skjedd ila dagen inne på hotellet. - De færreste med rot i virkeligheten. Tor blir sett rart på fordi han ila oppholdet har satt igang et prosjekt om å få 5 eller 7 - pack istede for 6-pack. For å få til dette gjør han mest mulig av one hand handstand. Tor er også litt furt over at oppmerksomheten han får av Eliza er begrenset - hun er nemlig opptatt med å være deilig. Dette er ihvertfall Tor sin teori...(sannheten er at hun synes Tor er en freak som vil ha 7-pack.) Tuba kom etterhvert inn på hotellet etter at TV-arrangørene fikk hets pga diskriminering mot bleke "nesten-dverger" uten 6-pack. Tuba var svært misfornøyd med at det ble vist for lite hud i programmet (selv om alle jentene gikk i bikini) så han dro igjen nokså fort. Da ble alle veldig glade (fordi det endelig var mat igjen til resten) mens Espen B. Andersson ble lei seg fordi han igjen var den tykkeste av deltakerne. Dette førte til at han gikk inn i en voldsom depresjon. De eneste gangene han viste seg inne på hotellet var når han skulle trene rumpe. Liive og LiveFailLearn danner allianse og kaller seg selv for "Dokka-POWER!" Helt overbevist om at ingen andre er bra nok for å være med i alliansen. (det er lov å skrive om seg selv her inne er det ikke? Blir skrevet alt for lite om meg, så måtte ta litt ansvar selv) spets dunster Bacon, og vi andre jentene inne her er usikre på om DET er grunnen til at guttene fotfølger henne eller om det er rumpa som er grunnen. Anya tar helt av når det skal festes. pluss at hun hver kveld har på seg ny kjole - den ene mer sexy enn den andre! BluebearFastForm synes det er alt for mye fokus på rumper i bikini under innspillingen, og forlater i protest - men først etter at han har lagt igjen mange store pappesker med FastForm produkter.
 12. På Vekter Torget i Bergen kommer det seg! Bare fra i aug når jeg begynte der og til nå har det blitt flere ^^ Da trenger man ikke lengre å konsekvent gå i rååsa treningsklær for å veie opp for all maskuliniteten i frivektområdet.(/ "kosekroken" som jeg har døpt det til!) Har bare opplevd å få stygge blikk og virkelig fått følelsen av jeg var ønsket dit pepp'ern gror en gang - Dette var en gang en fyr med ganske biffe armer og selvtillit til godt oppunder taket løftet benk samtidig med meg, og jeg løfta ganske mye mer!!! moahahah!!
 13. Hei live :), ville bare si du er vakker og har fin kropp:)

×
×
 • Create New...